Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5977 5976 5975 5974 5973 [5972] 5971 5970 5969 5968 5967 … 1 » Show All

  1. 59720
    Admin Says:

    Va pup cu drag si va doresc o seara frumoasa! ;)

  2. 59719
    Mariana Pitesti Says:

    Pupici Lilisor.Iti multumesc ca-mi raspunzi la orice apel de-al meu.M-as buc..ura sa scrii despre orice,imi face placere sa te citesc.

  3. 59718
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, pupici. Fata draga, intr-adevar este mult prea multa liniste in casuta!!!!! Habar n-am de ce nu intra si alte rozaline….Unele dintre ele, poate ca, pur si simplu, NU urmaresc emisiunile aflate, momentan, “pe val”….
    Si, pe care noi, cele care inca mai intram, le comentam…………………
    Altele, asa cum au spus, ele insale, si-au luat o mica “pauza” de internet…
    Din varii motive: lipsa timpului…probleme cu vederea….samd….samd……
    Unele dintre ele; stiu clar 2 ex., insa, NU are sens sa mai dau si nume, au trimis fiecare, cate un comment, bine scris, analizat si elaborat si care le-a luat ceva timp, insa, com. respectiv, a intrat dupa 5-6 zile, ori, imi amintesc acum, cand scriu, de un al 3-lea ex., cand, orice facea, com. respectiv, intra in forbiden…..frustrant, imi dau seama si le dau dreptate.
    Altele, am mai spus-o, au avut grave probleme cu membrii din familie, bolnavi si s-au dedicat acestora….alti 2 useri au plecat din tara, unul la munca, altul la nepoata…..altii NU mai intra absolut DELOC, nici macar sa ne citeasca, daramite sa mai si scrie…aici, din nou, sunt mai multe persoane, insa, am promis ca nu mai dau ex!!!!……..s.a.m.d…………..
    Mariana, in ceea ce ma priveste, am incercat sa intru ori de cate ori am avut de spus cate-o “poveste”…..fie ca era vorba despre un comment actual, care tinea de un anume eveniment ori sarbatoare, fie ca era vorba despre impresii “la cald” asupra ultimelor noutati vis-a-vis de emisiunile pe care tocmai ce le urmarisem, fie cu povesti inspirationale si care se desfasurau intr-un cadru de basm, liniste si armonie, in poienita…………
    Tin sa-ti spun ca NU sunt suparata; NU am CUM sa fiu suparata pe o persoana pe care NU o cunosc si NU o pot privi in ochi!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..
    Insa, DA, pot fi dezamagita!!!!….Este vorba desigur, despre Raluca N.
    NU ma intereseaza CE optica are ea in legatura cu propriul bg……..
    NU analizez, DE CE nu se implica, fiind vorba despre propria munca!!!!!
    A se citi: a strabatut un drum lung si NEbatatorit, ptr a realiza si a face cunoscut acest bg. personal…Iar ACUM, ce face???…Darama, ca-ntr-un joc de puzzle, tot ceea ce a construit!!!!….Si, nu de-acum, ci de mai mult timp!!!!!….OK, inteleg….NU mai are timp, insa, oare CAT timp i-ar lua sa intre ptr un salut si o simpla verificare a “postei”??????…..Iti spun eu;
    2-3 minute ptr un buna! si inca vreo 10 ptr a da “verde” commenturilor aflate in asteptare, sau, a celor care NU au trecut la “bariera”!!!!!…
    Aici, specific, NU ar mai exista acele “bariere” DACA am sti cate ceva despre acele cuvinte “interzise” din pct. ei de vedere, desigur……..
    Oricum, nu cred ca intra nimeni pe-aici sa vorbeasca prostii!!!!….
    Timpurile acelea, in care, ne contram pe conc.u.r.ente, a trecut de mult!!!
    Era o ineptie!!!…Mai ales, in cazul unei emisiuni, slabute, rau de tot, ca in cazul em. MPFM…..Mai ales, dupa ce fiecare dintre noi, ne-am “prins” ca de fapt, era o regie, in fiecare gala si nu numai!!!!!…..Unii dintre noi, s-au “prins” singuri, altii au fost “ajutati” de catre conc.u.r.entii, care, dupa ce paraseau competitia, prindeau c.u.r.aj si povesteau toate nere.g.u.l.ile ce se petreceau acolo!!!….In primii ani, mai “timid”, asa, ptr ca le era teama de clauzele din contract, insa, mai apoi, au realizat, pana si ei!!! ha-ha ca, nici macar acel asa-zis contr.a.ct, NU exista!!!!!….In fine………
    Ceea ce vreau sa spun, Mariana, este ca, toate aceste “conditii” impuse de Ralu, nu-si au rostul!!!!…parerea mea…..Prea multe puncte-puncte…….
    Si, ptr ce???…ptr un simplu comment….Daca, extrapolam si argumentam ca majoritatea intra pe-aici cu 2-3 com. lunar, acele conditii, chiar ca nu-si mai au rostul ptr ca, ar putea determina acele persoane, sa nu mai intre deloc!!!!!!!…….NU inteleg DE CE face chestia asta Raluca, insa, la un momen’dat, atunci cand, nu-i asa?, va avea timp, poate, ne va explica!
    Daca NU, NU!!!!….Vom mai intra si noi, cei care intram mai des, cat vom mai avea chef, dupa care, LINISTE!!!!!……Eu, desigur, asa CUM ma cunosti, mai am cateva explicatii LOGICE, insaaaaaaaaaa, ma abtin!!!!!
    E bg. ei si face ce vrea!!!!….Pe de alta parte, insa, NU-MI place sa “inot contra cu.r.e.ntului”!!!…ha-ha…………Recunosc, o mai fac, INCA, de dragul vremurilor trecute si-a celor care INCA mai intra sa ne citeasca!!!!!!!!!!!!
    In alta ordine de idei, Mariana, mie imi ia foarte-foarte putin timp sa intru si sa scriu!!!!….Orice…Oricand…Oriunde!!!!!……Ideile imi vin pe loc, c.u.r.siv, memoria mea excelenta ma ajuita foarte mult, asadar, o “pun” de-un ” cearceaf”, instantaneu……de-asemenea, ma ajuta enorm metoda de scriere, invatata de la taticul meu, in copilarie si adolescenta, si-anume, metoda “Oarba”…..mi-amintesc, dupa ce i-am “zapacit” vreo 2 taste, taticu’ s-a decis sa-mi ia propria masina de scris, la care, mai intai, m-am jucat, dupa care, am trecut la prima poezie, prima poveste, s.a.m.d…..
    Si asta, pana la aparitia primelor calculatoare…..In fine………
    Ceea ce vreau sa-ti spun, Mariana, este ca eu scriu foarte-foarte usor si foarte-foarte repede…Acesta este si motivul ptr care, INCA, mai intru pe-aici, chiar si-atunci cand sunt foarte ocupata si chiar si-atunci, cum este acum, cand inca NU A APARUT ultimul eu comment, scris acum 9 zile!!!
    Am vazut ca nici tu NU ai mai intrat vreo saptamana….Asta este…….
    Atata vreme cat mi-ai adresat un com., asa cum am promis, si-asa cum este politicos din partea mea, am intrat si ti-am raspuns……….
    Da, intr-adevar, este un moment favorabil ptr FAIMOSI si desigur, ma bu.c.u.r f mult ptr ei!!!!…..Mariana, din pct. meu de vedere, nu-si mai are rost jocul de imunitate!!!….Eu am alte idei si alte principii!!!……..
    Insa, ma astept la ORICE, mai ales dupa ce l-am vazut aseara, ptr prima data pe organizatorul acestui joc!!!…L-am privit si l-am asociat cu un semn de intrebare!!!!….ha-ha….n-ai ce sa-i ceri!!!!……….On vera………..
    Mariana, ma enerveaza MAXIM anumite “chestii” la Bravo, ai stil”!…
    Daca apare ultimul comment si intra, desigur, ha-ha si asta!!!….voi incerca sa intru cu unul despre “frumoasa” emisiune!!!!!!!….ha-ha….Pupici.

    O zi frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. 59717
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Cam liniste in casuta!
    Lilisor,sper ca esti fericita pentru Faimosi.Au avut o saptamana buna,i-au batut pe Razboinici cu scoruri bune:10-3;10-4.De asemenea ca echipa a Romaniei i-au batut pe greci cu 10-8.A fost un cadou frumos pentru Catalin Cazacu,fiind ziua lua aniversara,castigarea meciului cu Grecia Faimosii dupa saptamana in care au fost batuti la toate meciurile de Razboinici,aveau moralul scazut,insa dupa ce-au vorbit la telefon cu familia i-au motivat si s-a vazut rezultatul.Posibil ca-n seara asta sa fie meciul pentru Arena,inca nu se stie clar.pupici.Astept un comentariu de-al tau frumos Lilisor.Hai nu fi suparata!

  5. 59716
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Aseara am vazut emisiunea Exatlon,au pierdut Faimosii casa,in schimb au castigat restaurantul.Sunt meciuri foarte echilibrate,se vede c-au ramas cei mai buni conc..urenti.Totul depinde de sansa de,ghinion,de zilele bune si proaste ale concu..rentilor.

  6. 59715
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!Lilisor imi pare rau ca nu pot citi ce-ai scris.Sper sa vada Raluca si sa aduca acel comentariu aici.Aseara au pierdut Faimosii,atat plecarea din Camp cat si acel tiramisu.Azi se va juca casa.Sper sa fie mai putin tensionati si sa poata castiga.pupici

  7. 59714
    Lilisor Says:

    Ralu, help!!!…Am un comment pe duplicatte……
    Am pus cele 100 de puncte-puncte “regulamentare”, insa, tot nu trece de ” semafor”….ha-ha….NU mai insist…..Nu vreau sa ma enervez, tocmai astazi, de Ziua Mondiala a Rasului!!!!!….Ar fi trist, nu-i asa??????…ha-ha……
    Mariana, era un raspuns la commentul tau, insa, unul mai amplu, cu aduceri aminte si cateva exemplificari si comparatii, apropos de metoda de votare, cu cele de la MPFM……..In fine…..O seara frumoasa!!!!….Pupici celor care ne citesc……Si celor care NU prea scriu!!!!….ha-ha….
    Si-acum, hai afara la terasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  8. 59713
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici. Da, m-am uitat aseara, avem o plasma, insa, nu stam numai cu ochii la ea!!!…ha-ha….Insa, la momentul anuntului, am fost cu totii atenti si, dupa terminarea emisiunii, am trimis primele voturi…..Suntem oarecum imp.ar.titi….DACA nu pleca GIANI era foarte simplu, asa insa……….
    Unii voteaza Valentin…altii Catalin…..vreo 2-3, doar, Larisa si, restul, marea majoritate, votam Vladimir Draghia……Eu am trimis deja vreo 25, insa, ce mi se pare ciu.dat este ca raspunsul lor, la sms-urile mele, NU contine indi.cativul votat!!!!!….Adica, ei raspund, asa: “Votul tau a fost receptionat. Fiecare sms transmis la 1456 este taxat cu 1 euro+tva/sms. Iti multumim ca urma.resti EXATLON!……Mi-amintesc, pe vremea cand votam la MPFM, mi se cerea, tot asa, indicativul, insa, mi se raspundea altfel, si anume: Spre ex. in prima editie am votat-o si sustinut-o pe Edina, care avea indicativul 7…Mi-amintesc perfect, deoarece am dat in ziua galei finale, 100 de sms, deodata….eu scriam 7, pleca mesajul, iar, ca raspuns primeam: EDINA va multumeste…..si, tot asa…..mai apoi, inca 100 si, la fel, acelasi raspuns…….De asememea mi-amintesc perfect de sezonul 3, MPFM, cand, fara su.st.in.ere, Cristina nu avea nicio sansa sa ajunga in marea finala, deoarece bat.alia era foarte du.ra, fiind cea mai buna editie, EVER!, cu cei mai tari si mai simpatizati con.c.u.r.enti!!!!…….
    Mi-amintesc, in seara galei, au ramas 8 con.c.u.r.enti….Mai trebuiau facute 2 eliminari….Cei ramasi erau cei mai buni dintre cei buni!!!…
    Constantina….Raymond….Cristina….Andrei….Oana….Laur…..Mariana….
    Grigore….Stiam ca cele mai multe sanse la titlu de Mireasa editiei, aveau Oana si Constantina; intre ele era ba.t.alia!!!…INsa, deoarece, niciuna dintre ele nu se ca.sa.torea in marea finala, premiul, in cazul in care era castigat de una dintre ele, s-ar fi im.pa.r.tit la 6…..De aceea, stiind acest lucru, mi-am dorit tare-tare mult sa intre in finala si cuplul Andrei-Cristina si sa se cas.ator.easca, urmand sa intre, amandoi, si in po.se.sia unei parti din premiu…..De Andrei, nu aveam niciun dubiu ca nu avea sa faca parte din tabloul final de 6!!!…..Mi-era teama ca nu intra Cristina…..si-atunci, m-am mo.bi.li.zat si, am inceput sa trmit sms-uri….formam 4…4…4..4…4…4…4…4
    si, tot asa……apoi, au urmat cele 2 eliminari: prima din partea con.c.u.r.entilor si a fost Laur si cea de-a 2-a din partea publicului si a fost Grigore….Asadar, Cristina, a intrat in finala!!!…Mi-amintesc, nu-mi mai sim.te.am degetele, tot buto.na.nd telefonul…..de asemenea, m-a “ban.tuit” mult timp, cifra 4…4…4…4..4…o si visam!!!!…ha-ha…..In fine….
    Ceea ce vreau sa-ti spun, Mariana, este ca si in cazul Cristinei, s-a intamplat ca si la Edina, adica: eu trimiteam indicativul 4, iar ei, imi raspundeau cu mesaj, in care-mi spuneau ca-mi mu.ltum.este Cristina…..
    Ti-am dat aceste 2 ex.[au mai fost si altele], ptr ca, exista o diferenta in modalitatile de raspuns ale sms-urilor venite din partea EXATLON!!!!….
    Citindu-te si pe tine, acum mi se pare si mai putin normala, o asememea abo.rda.re!!!…..Deci, eu trimit sms cu indicativ 14, ptr ca asa ni s-a cerut, DOAR indicativul!!!!!….iar ei, trimit sms de con.fir.mare, in care NU fac referire nici la indicativ, nici la numele persoanei caruia ii apartine indicativul, avand insa, MARE GRIJA sa ne reaminteasca costul sms-ului si sa ne multumeasca ca urmarim EXATLON!!!!!….WHAT??????…….
    Sper sa nu fie o MA.NA.RIE!!!!….Pentru ca, s-a adeverit lucrul de care mi-era cel mai teama si-anume de LAC.OM.IA producatorilor de la Exatlon!!!
    Adica, se voteaza, de nu se mai poate!!!!…Daca s-ar putea, ar cere astia sa voteze publicul si cand ramane 1 singur con.c.u.r.ent!!!!!!!…ha-ha
    NUMAI si NUMAI sa le intre bani!!!!…Che.stia asta mi-aminteste, chiar astazi, de Ziua Mondiala a rasului, de cazul lui Marian, de la MPFM, editia 4, cand, la aceea proba cu mingiile si cu su.fl.atul in bolurile cu faina, Marian, castiga proba, insaaaaaaaaaaaaa, id.i.o.tii de producatori, il mai supun la o proba suplimentara, cea cu tea.va aceea lu.nga, pe care trebuia sa mearga o bil.u.t.a si sa ajunga intr-un recipient….Deci, il pun practic, pe bietul baiat sa con.c.u.r.eze, impotriva lui!!!!….Bineinteles ca pierde, proba era facuta de-asemenea maniera sa NU fie castigata EVER!, imi amintesc, premiul era un apartament in Bucuresti!!!!!….Mai mare ma.na.rie, n-am vazut in viata mea!!!!!….In fine….De-asta spun, Mariana, astia, cu sig.ur.anta sunt ca.pabili de ORICE!!!!!!….BANI sa le iasa!!!!….Sa fie doar PRO.FIT!!!!!!!!!!!!!…..

    Revin maine…Si-acum, hai afara la terasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  9. 59712
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici. Da, m-am uitat aseara, avem o plasma, insa, nu stam numai cu ochii la ea!!!…ha-ha….Insa, la momentul anuntului, am fost cu totii atenti si, dupa terminarea emisiunii, am trimis primele voturi…..Suntem oarecum impartiti….DACA nu pleca GIANI era foarte simplu, asa insa……….
    Unii voteaza Valentin…altii Catalin…..vreo 2-3, doar, Larisa si, restul, marea majoritate, votam Vladimir Draghia……Eu am trimis deja vreo 25, insa, ce mi se pare ciudat este ca raspunsul lor, la sms-urile mele, NU contine indicativul votat!!!!!….Adica, ei raspund, asa: “Votul tau a fost receptionat. Fiecare sms transmis la 1456 este taxat cu 1 euro+tva/sms. Iti multumim ca urmaresti EXATLON!……Mi-amintesc, pe vremea cand votam la MPFM, mi se cerea, tot asa, indicativul, insa, mi se raspundea altfel, si anume: Spre ex. in prima editie am votat-o si sustinut-o pe Edina, care avea indicativul 7…Mi-amintesc perfect, deoarece am dat in ziua galei finale, 100 de sms, deodata….eu scriam 7, pleca mesajul, iar, ca raspuns primeam: EDINA va multumeste…..si, tot asa…..mai apoi, inca 100 si, la fel, acelasi raspuns…….De asememea mi-amintesc perfect de sezonul 3, MPFM, cand, fara sustinere, Cristina nu avea nicio sansa sa ajunga in marea finala, deoarece batalia era foarte dura, fiind cea mai buna editie, EVER!, cu cei mai tari si mai simpatizati conc.u.r.enti!!!!…….
    Mi-amintesc, in seara galei, au ramas 8 conc.u.r.enti….Mai trebuiau facute 2 eliminari….Cei ramasi erau cei mai buni dintre cei buni!!!…
    Constantina….Raymond….Cristina….Andrei….Oana….Laur…..Mariana….
    Grigore….Stiam ca cele mai multe sanse la titlu de Mireasa editiei, aveau Oana si Constantina; intre ele era batalia!!!…INsa, deoarece, niciuna dintre ele nu se casatorea in marea finala, premiul, in cazul in care era castigat de una dintre ele, s-ar fi impartit la 6…..De aceea, stiind acest lucru, mi-am dorit tare-tare mult sa intre in finala si cuplul Andrei-Cristina si sa se casatoreasca, urmand sa intre, amandoi, si in posesia unei parti din premiu…..De Andrei, nu aveam niciun dubiu ca nu avea sa faca parte din tabloul final de 6!!!…..Mi-era teama ca nu intra Cristina…..si-atunci, m-am mobilizat si, am inceput sa trmit sms-uri….formam 4…4…4..4…4…4…4…4
    si, tot asa……apoi, au urmat cele 2 eliminari: prima din partea conc.u.r.entilor si a fost Laur si cea de-a 2-a din partea publicului si a fost Grigore….Asadar, Cristina, a intrat in finala!!!…Mi-amintesc, nu-mi mai simteam degetele, tot butonand telefonul…..de asemenea, m-a “bantuit” mult timp, cifra 4…4…4…4..4…o si visam!!!!…ha-ha…..In fine….
    Ceea ce vreau sa-ti spun, Mariana, este ca si in cazul Cristinei, s-a intamplat ca si la Edina, adica: eu trimiteam indicativul 4, iar ei, imi raspundeau cu mesaj, in care-mi spuneau ca-mi multumeste Cristina…..
    Ti-am dat aceste 2 ex.[au mai fost si altele], ptr ca, exista o diferenta in modalitatile de raspuns ale sms-urilor venite din partea EXATLON!!!!….
    Citindu-te si pe tine, acum mi se pare si mai putin normala, o asememea abordare!!!…..Deci, eu trimit sms cu indicativ 14, ptr ca asa ni s-a cerut, DOAR indicativul!!!!!….iar ei, trimit sms de confirmare, in care NU fac referire nici la indicativ, nici la numele persoanei caruia ii apartine indicativul, avand insa, MARE GRIJA sa ne reaminteasca costul sms-ului si sa ne multumeasca ca urmarim EXATLON!!!!!….WHAT??????…….
    Sper sa nu fie o MANARIE!!!!….Pentru ca, s-a adeverit lucrul de care mi-era cel mai teama si-anume de LACOMIA producatorilor de la Exatlon!!!
    Adica, se voteaza, de nu se mai poate!!!!…Daca s-ar putea, ar cere astia sa voteze publicul si cand ramane 1 singur con.c.u.rent!!!!!!!…ha-ha
    NUMAI si NUMAI sa le intre bani!!!!…Chestia asta mi-aminteste, chiar astazi, de Ziua Mondiala a rasului, de cazul lui Marian, de la MPFM, editia 4, cand, la aceea proba cu mingiile si cu suflatul in bolurile cu faina, Marian, castiga proba, insaaaaaaaaaaaaa, idiotii de producatori, il mai supun la o proba suplimentara, cea cu teava aceea lunga, pe care trebuia sa mearga o biluta si sa ajunga intr-un recipient….Deci, il pun practic, pe bietul baiat sa conc.u.r.eze, impotriva lui!!!!….Bineinteles ca pierde, proba era facuta de-asemenea maniera sa NU fie castigata EVER!, imi amintesc, premiul era un apartament in Bucuresti!!!!!….Mai mare manarie, n-am vazut in viata mea!!!!!….In fine….De-asta spun, Mariana, astia, cu siguranta sunt capabili de ORICE!!!!!!….BANI sa le iasa!!!!….Sa fie doar PROFIT!!!!!!!!!!!!!…..

    Revin maine…Si-acum, hai afara la terasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  10. 59711
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Ziua!
    Lilisor,sper ca ai vazut noul regulament de la Exatlon.De-aseara se voteaza timp de 5 zile favoritii.La eliminari nu se mai voteaza,va pleca cel care va avea cele mai putine puncte.Eu nu am incercat sa votez pe nimeni,insa am vazut niste printuri cu voturi date pentru Vladimir pentru indicativul 14,s-au redirectionat la numarul 22,ce apartine indicativului lui Ionut,sper sa fie o facatura.Tu ai incercat sa dai sms?Lilisor.Modalitatea de a se vota inainte de nominalizari sunt bune,sper sa nu fie adevarate acele printuri cu redirectionarea spre alt indicativ.pupici
    Aseara au castigat Faimosii pentru comunicare.Toti Faimosii erau foarte emotionati,cu lacrimi in ochi.Cel mai emotionat mi s-a parut Vladimir cand si-a vazut fetita.El era fericit ca nu erau schimbari foarte mari,asa cum credea el,ca nu o va mai recunoaste pe fetita.

Pages: « 5994 … 5977 5976 5975 5974 5973 [5972] 5971 5970 5969 5968 5967 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free