Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5979 5978 5977 5976 5975 [5974] 5973 5972 5971 5970 5969 … 1 » Show All

  1. 59740
    Mariana Pitesti Says:

    De asemenea,Cernat in interviul care l-a dat,a explicat ca-n semifinale vor fi 2 jocuri asemanatoare cu cele de pana acum,dar cu finaluri total diferite.

  2. 59739
    Mariana Pitesti Says:

    Lilisor,in urma semifinalelor vor ramane 2 conc…urenti,ce vor intra in marea finala.Daca nu gresesc,fiecare concu..rent in semifinale vor juca cu fiecare din ceilalti.Cernat a explicat asa cum am povestit eu,daca am inteles bine, ca fiecare concu…rent va primi la inceput de semifinale 8 puncte.Primii 2 ce vor ajunge la 0,in ideea ca la fiecare joc pierdut pierde cate 1 punct,aceia vor parasi competitia.In semifinale nu se va mai tine cont de voturile primite.Se va vota in finala.Am toata increderea ca faimosul nostru va ajunge-n finala.Trebuie sa ne rezervam timp pentru a-l vota.

  3. 59738
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, pupici. Vad ca NU mi-a intrat commentul; asadar, NU voi face vreo analiza, sau ceva la modul, deoarece, am mai spus-o, nu are niciun sens, deoarece, dupa cum se observa, NU intereseaza pe nimeni; NU mai intra NIMENI in afara de noi 2!!!!….NICI macar, Raluca, ha-ha-ha……
    Asadar, iti voi raspunde DOAR tie, ptr ca mi te-ai adresat si este politicos sa-ti raspund……Vreau sa-ti spun ca NU stiam de regula din semifinala; dupa ce Vladimir a facut cele 5 pct., n-am mai fost interesata; prea multa vorbaraie si mult prea multa LALAIALA!!!!!!….Bine ca au luat sfarsit Arenele!!!!….Erau super-enervante!!!!….Poate NU ptr toata lumea, insa, cu siguranta enervanta si mai era si-o pierdere de timp ptr persoanele care au capacitatea de-a anticipa, logic, anumite evenimente………….
    Asadar, acum ce-am aflat de la tine de aceasta regula…Eu speram sa se mearga in continuare, pe meciuri directe, asa cum tot scriu de vreo 2 luni ca este NORMAL sa se intample, intr-un conc.u.r.s de anduranta!!!!!!!!
    In fine…Este bine si asa, insa, nu vor fi prea multe probe????….
    Ca sa fie eliminat un conc.u.r.ent, LOGIC, el trebuie sa PIARDA 8 probe!!!
    DACA, mai si castiga, intre timp, vreo cateva, habar n-am: 4-5 probe, statistic, un singur jucator, va juca aprox. 12-13 probe pana ce va fi eliminat!!!!…..Raman 3 jucatori, care si ei la randul lor, vor castiga si vor pierde!!!!….Firesc, NU?????…..Asadar, NU va fi prea mic, timpul acordat acestei semifinale?????….DACA ne gandim ca vreo 20 minute, la inceputul emisiunii este rezumatul zilei precedente, si, mai adaugam cele 3 calupuri de publicitate, fiecare dintre ele, avand cate 12 minute?????????…..
    Poate vor fi probe mai scurte, ma gandesc!!!!!………In fine…..On vera.
    Mariana, m-a cuprins un sentiment de JENA vis-a-vis de “tema” probei de aseara!!!!…..O asa proba mai STUPIDA nu am vazut in viata mea la un conc.u.r.s de-o asememea maniera, a se citi: f dur si f. greu!!!!!!!!!!
    DOAR ptr ca mai conc.u.r.a o fata, organizatorii ac. emisiuni, s-au facut de ras, in sensul ca, dupa atatea probe foarte dificile si fff grele, desfasurate pe parcu.r.sul a 4 luni, in care participantii si-au rupt mainile si picioarele, iar unii dintre ei s-au accidentat grav, fiind nevoiti sa paraseasca competitia, acum, spre sfarsitul competitiei!!!!!!!!….vin cu o proba de BALET!!!!!!…Ce-i aia, mai, idiotilor???…Aia numiti voi proba de final de competitie????…RETARDATILOR!!!!!…..Au alergat, ca disperatii, cu o mini-torta, cu o minge in ea, putin pe-o bara, cate putin prin apa, vreo 2 m de nisip, dupa care ii tragi niste ciocane!!!!…cui???…mingiei, bineinteles!!!!
    Au fost niste scene tragi-comice!!!!…Parca erau niste ospatari, disperati sa ajunga cat mai repede, pe la mese, de frica sa nu piarda bacsisul!!!!!!!
    URAT!!!!….TRIST!!!!….PLICTISITOR!!!!!…..Chiar am cascat, urmarind-o pe Roxana, care, n-a facut NIMIC!!!!!…Si, mai vroia sa se califice si in finala!!!!!!!….Sa mori de ras!!!!!….Scenele astea de film mut cu Stan si Bran, m i-aduc aminte de cealalta desteapta, care se vedea in finala, a se citi: Belbita!!!!…Uitand ca ea nu stia nici macar sa inoate, nu mai vorbim ca era cu muuult sub Roxana!!!!…In fine…..Ceea ce vreau sa spun este ca acest conc.u.r.s este unul fff greu si el si-a castigat notorietatea tocmai datorita dificultatii probelor si traseelor!!!!….Si, sunt absolut convinsa ca, a devenit o emisiune-FENOMEN, tocmai datorita standardelor inalte, pe care le-a atins si care a incantat ochii celor de-acasa….multi copii, s-au reintors la sport si gusta cu mai multa pofta exercitiile la orele de sport……
    Cat despre tineri ori mai putin tineri, vezi din ce in ce m ai multi, alergand prin parcuri sau paduri……ori, facand trasee, la munte, destul de dificile!
    Gandesc, DACA acest conc.u.r.s nu era atat de dur si atat de greu, si se facea doar BALET, asa cum s-a facut aseara, NU avea atat de mult succes!!!!!!!!….Am mai spus-o si cu alta ocazie: DACA o fata isi doreste sa castige un conc.u.r.s GEN, trebuie sa fie CAPABILA sa se lupte de la EGAL LA EGAL cu ceilalti participanti, fie ca vorbim despre fete, fie ca vorbim despre baieti!!!!!…..NU este NORMAL ce s-a intamplat, in ultimele 2 zile!!!
    Si asta DOAR ptr ca era o fata ramasa in competitie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NU a jucar DELOC in urma cu 2 zile!!!!, mergand mai departe, indiferent de rezultatul alora, care, si-au dat sufletul ptr a trece de aceea zi!!!!!!!!!!!!
    Si ieri, ptr ea, s-a “inventat” o proba de BALET!!!!!…..Stau si ma intreb, in cazul in care ar fi castigat ieri, stiind sa “manip.u.l.e.ze” mai bine ciocanul!!!!…ha-ha….Oare spre ce PROBE ne indreptam in semifinale???
    Spre tenis de camp???….spre mersul pe sarma????….spre gimnastica artistica?????…….Sper ca organizatorii ac. competitii sa invete din greselile facute in aceasta prima editie si la anul sa fie mai competitivi!!!!!!!!
    Cat despre viitoarele participante, sa se gandeasca de 2 ori inainte sa se inscrie la un conc.u.r.s; si, daca, le da cu PLUS, a se citi: sa fie capabile sa conc.u.r.eze cu barbatii, sa se inscrie, daca nu, NU!!!!…….
    Pentru ca aici, nu vorbim despre 2 premii ci despre unul singur!!!!!!…..
    Si, este NORMAL ca acel premiu sa fie castigat de CEL MAI BUN conc.u.r.ent si NU de cea mai buna ASISTENTA!!!!; cea care le facea masaje, le spala rufele, le facea paturile, dimineata, le spala cestile si farfuriile, ori le turna apa din sticle, dupa terminarea probelor!!!!!!!!!!!!!
    Mariana, sper ca Vladimir sa ajunga in FINALA!!!!!…DACA ma intrebi pe mine, eu il vad CASTIGATOR!!!!!……De asemenea, tin sa precizez ca NU mi se pare NORMAL ca in marea finala sa decida voturile publicului!!!!!!
    Chiar DACA stiu ca Vladimir a fost votat MASIV, totusi, mi s-ar fi parut fair-play, ca CEL MAI BUN dintre cei 2 sa castige MARELE PREMIU!!!!!!!
    Mariana, pupici.
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. 59737
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Lilisor,ce faci?Sper ca esti buc..uroasa ca singurul nostru Faimos este in semifinale.El a fost primul care a obtinut cele 5 puncte necesare ajungerii in semifinale.Mi-a fost mila de el,singur in cotet,singur pe banca Faimosilor.Chiar daca au fost jocurile individuale,Vladimir a fost singur.La final cand s-a calificat,dupa obtinerea celor 5 puncte,el batea palmele imaginar cu fostii sai colegi.Azi vom avea semifinalele.Toti conc…urentii vor porni cu 8 puncte,la fiecare joc,daca este infrant,i se ia cate un punct.Cel care ajunge la 0 este descalificat si nu se mai tine cont de voturi.In finala se va vota.
    Hai Vladimir!Hai ca poti!Fii castigator!Sa-i razbuni pe colegii tai fiind nedreptatiti prin schimbarea regulilor jocului sa-i avantajeze pe Razboinici.

  5. 59736
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici.
    Ma bu.c.u.r f. tare ptr Vladimir….As fi intrat si aseara tarziu in noapte, cand am revenit acasa, cu un comment la “cald”, ptr ca realizasem ca voturile au fost COR>E>CTE si ptr ca, dintre cei 2, CLAR, Vladimir este cel mai bun!!!!!!!!…..Insaaaaaa…………
    Ptr ca NU mi-a aparut ultimul comment despre EXATLON, m-am gandit ca n-are niciun sens sa-mi pierd timpul….N-a intrat nici com. tau, care are, deja 5 zile si nici al meu, care, astazi face 3 zile, stand pe la usi inchise!!!!!!!!
    Pacat!!!…As fi avut fff multe de comentat si nu numai acum, la incheiere ci, si pe tot par.c.u.r.sul competitiei, insa, ptr ca mi s-a pus “frana”, de fiecare data, si com. mele stateau oprite, pe banda intai, cu zilele, cate 6-7 zile, constant, insa au fost si de 9 zile intarziere!!!!!…..nu am mai avut aceeasi c.u.r.sivitate si aceeasi placere de a intra pe-aici……..
    Pacat!!!…ptr ca mie chiar mi-a placut fff mult EXATLON si m-am implicat f mult in vizionare si ulterior, la votare……M-a “costat” destul de mult Vladimir!!!; chiar radeam aseara cu fetele ca ar trebui, la revenirea in tara, sa ne dea fiecareia cate o lectie de inot, gratis!!!!…..si, ulterior, sa accepte o invitatie la terasa, unde ii vom face noi cinste cu TOT ce-i doreste inimioara!!!!……Ha-ha….Asta, bineinteles, dupa ce sta 1 saptamana in casa cu iubita lui si pleaca la mare, cf. propriilor declaratii………ha-ha…
    Asadar, Mariana, cred ca acel comment, care, are deja 3 zile, va fi ultimul meu comment Exatlon!!!!….Nu cred ca mai intra Ralu pe-aici, zilele astea!
    Ce pot sa mai spun???…Imi doresc tare-tare mult sa castige Vladimir!!!!
    Mariana, sunt mahnita de ceea ce vad si aud la Bravo, ai stil!…..
    Am atat de multe de spus, am facut fel si fel de scenarii, am vreo 3 analize, diferite, si totusi fff bine argumentate, fiecare, incat, cred ca mi-ar trebui cel putin vreo 4-5 “cearceafuri” ptr a scrie ceea ce PRIVESC SI GANDESC, asa cum imi place m ie sa spun!!!!!….Voi intra, la un momen’dat cu un comment, care, DACA nu va aparea, va fi si acela ultimul meu comment, Bravo, ai stil!….Intelegi???????…..Si, tot asa!!!!!!!!!
    Pana la urma, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea; asa cum au plecat si altii, voi pleca si eu de-aici!!!!….Nu cred ca va fi o mare paguba ptr nimeni!!!!
    Mariana, pupici si-ti doresc o saptamana frumoasa…..
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  6. 59735
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.

    Un zambet are puterea de a umple totul de lumina.
    Iti urez sa ai parte de cat mai multe zambete in viata ta.
    LA MULTI ANI!!!…..

    Hai noroc si voie buna,
    Sa petrecem impreuna,
    C-astazi este o zi mare,
    Si-i motiv de Sarbatoare.
    LA MULTI ANI!!! CONSTANTIN/ELENA

    Un gand bun si-o sarutare,
    Azi, la ceas de-aniversare
    Sf. Constantin/Sf Elena sa te ocroteasca
    Visele sa ti se implineasca!!!….

    Astazi, de ziua Sfintilor Constantin si Elena, m-am gandit sa aduc un omagiu unei scriitoare care mi-a bu.c.u.r.at copilaria.
    Este vorba despre scriitoarea si traducatoarea Elena Farago.

    GOSPODINA

    Greu e cand esti gospodina!
    Uite, eu cat sunt de mica,
    Iute-s ca o randunica,
    Harnica-s ca o albina.

    Cum ma scol, cobor in graba
    Colivia din perete,
    Sa dau boabe la sticlete,
    Ca-i un cantaret de treaba!

    Vreme multa nu-mi ramane;
    Pisicuta, de cu noapte,
    Miauna si-mi cere lapte
    Iar Grivei imi cere paine.

    Invat lectiile toate
    La citit, la socoteala
    Ca doar n-o sa plec la scoala
    Fara lectii invatate!

    Cu papusa-i alt bucluc!
    Din sindrila si din bete,
    Trebuie sa-i fac patuc
    Dupa soba sa nu-nghete.

    Uf, ce mare-i bucurie
    Cand sunt gata toate-n pripa!
    Nu stau locului o clipa….
    Tare-i grea gospodaria!

    autor: ELENA FARAGO

    CATELUSUL SCHIOP

    Eu am numai trei picioare,
    Si de-abea ma misc: tzop, tzop.
    Rad cand ma-ntalnesc copiii
    Si ma striga:” cuciu schiop”….

    Fratii mei ceilalti se joaca
    Cu copiii toti, dar eu
    Nu pot alerga ca dansii,
    Ca sunt schiop si cad mereu.

    Si stau singur toata ziua
    Si plang mult cand ma gandesc
    Ca tot schiop voi fi de-acuma
    Si tot trist am sa traiesc.

    Si cand ma gandesc ce bine
    M-as juca si eu acum,
    Si-as latra si eu din poarta
    La copiii de pe drum…

    Cat sunt de frumosi copiii
    Cei cuminti, si cat de mult
    Mi-ar placea sa stau cu dansii,
    Sa ma joc si sa-i ascult!…

    Dar copiii rai la suflet
    Sunt urati, precum e-acel
    Care m-a sciopat pe mine,
    Si nu-i pot iubi de fel….

    M-a lovit din rautate
    Cu o piatra in picior,
    Si-am zacut, si-am plans atata,
    De credeam ca am sa mor….

    Acum vine si-mi da zahar
    Si ar vrea sa-mi fie bun,
    Si-as putea sa-l musc odata
    De picior, sa ma razbun,

    Dar il las asa, sa vada
    Raul, ca un biet CATEL
    Are inima mai buna
    Decat a avut-o el!!!!……

    autor: ELENA FARAGO

  7. 59734
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    La multi ani,tuturor celor ce poarta numele de Elena,Constantin cu toate derivatele.
    Lilisor,ai vazut?,dintre Faimosi a ramas Draghia singurul Faimos.Incepand din seara aceasta vor juca individual.Toti Razboinicii isi doreau sa plece Draghia,era unul din jucatorii cu potential de care le era teama.Razboinicii fiind intrebati de Cernat,daca vor mai fi ca o echipa,dupa ce le-a spus ca vor juca individual,ei au raspuns ca vor fi in mod sigur.Aceasta fiind deja o minciuna.De-acum fiecare va avea grija sa fie cel mai bun sa castige si sa-si distruga adversarul(acela fiindu-i fostul coleg de echipa in mare parte).Doar lui Draghia ii va fi usor sa joace,el neavand nici-un coleg din echipa lui.Sunt cu..rioasa cine va castiga.Zilele acestea Razboinicii erau fericiti ca si-au atins telul,dandu-i afara unul cate unul pe cei de la Faimosi.Ar fi frumos,ca singurul Faimos sa castige.Mi-ar placea.M-as buc..ura.Sa vedem atunci reactia celor de la Razboinici.Bafta multa Faimosului nostru!Draghia!

  8. 59733
    Bunicu Says:

    Revine Gabriela Cristea la antena stars începînd de luni 28 mai la ora 19,45. cu o nouă emisiune,sper să fie cu succes.Bravo Gabi nu ai mai avut loc de Bianca Dragușanu o analfabetă face o mizerie de emisiune.După sac și petecul.

  9. 59732
    Lilisor Says:

    Ralu, help!!!!…Am un comment pe duplicatte!!!!…..
    Sper sa intri si sa-i dai OK, ptr ca este vorba despre EXATLON si, orice zi, conteaza, avand in vedere ca mai sunt NUMAI 5 zile!!!!!!!!!!!…….
    Bineinteles, voi intra, NUMAI dupa ce acest “cearceaf” va aparea!!!!!!!!
    Daca, NU, acesta a fost ultimul meu comment EXATLON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mariana, pupici.

  10. 59731
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, pupici. Te-am citit si-am ramas “masca”!!!…….
    NU, nu am urmarit, ieri, nici Exatlon si nici Bravo, ai stil!. Am avut mai mult de lucru, am iesit pe la 9 si am trecut pe-acasa, cat sa ma schimb si sa dau printeselor de papa; dupa care, la terasa lui Carmen, unde, am avut de serbat o onomastica en avance, o Elena, care, pleaca de azi in CO….
    Asadar, m-ai facut cu.r.i.oasa si am intrat pe instag.ram, unde am vazut un filmul.et de 1 min. cu Ionut, conc.u.r.and cu acel columbian si aduc.and, intr-un final, victoria Romaniei cu scorul de 10-8……..
    De asemenea, tot pe instagram, am vazut un promo de 1 min. in care, pe final, Ilinca, anunta ca o conc.u.r.enta este des.cal.ific.ata, fara insa a preciza numele acesteia………..In fine….S-o luam, “usurel”…….ha-ha…..
    In cazul em. Exatlon, pot spune ca, au constatat si columbienii ceea ce eu, am “creionat” de multicel si anume ca: Ionut este, de departe, cel mai IUTE conc.u.r.ent!!!!….Asta este realitatea!!!….DACA eu, fan FAIMOSI, re.cun.osc chestia asta, ar trebu.i ca si altii, s-o faca…………
    Bineinteles, ca este greu de “dig.erat” o che.stie “gen”, de catre columbieni, deoarece, fiind vorba despre un meci international, si astia avand adevarate “legende” printre ei, gen tipul ala, care, a jucat fotbal si s-a bu.c.u.r.at de multa celebr.itate, la nivel mondial, plus alti campioni mondiali si olimpici, intervine acel ego, care, de multe ori iti intu.neca o anume perspectiva si intervine fr.ustr.area, mai mult la nivel mental…….
    NU poti crede ca ai luat bat,aie!!!!…si te manifesti, ca atare!!!!!…..In fine.
    Acum, vizionand filmuletul, la “cald”, pot spune ca, intr-adevar, Ionut, a plecat cu muuuult inaintea columbianului, insa, habar n-am DACA se datoreaza experientei si rapidit.atii lui Ionut, ori, au contraire, lipsei de reactie a columbianului!!!!!…..Bineinteles, fiind roma.nca, ma bu.c.u.r.a victoria alor nostri, insa, m-ar buc.u.r.a si mai mult sa fi fost fair-play!!!
    O sa mai privesc aceasta scena, atunci cand voi avea timp sa vizionez intreaga emisiune; atunci, cu sigur.a.nta, nu vor mai exista du.bii!!!!!!!!!.
    Daca aceasta con.fru.ntare, s-a terminat cu 10-8, asa cum anunta scorul, este, CLAR, toti membrii echipei si-au adus, pe deplin, cont.ribu.tia!!!!!…si, nu numai Ionut, care, a incheiat meciul!!!…..Hai sa fim COR.ECTI, acum: Ionut este, intr-adevar, cel mai rapid, insaaaaaaaa, NU este si cel mai cer.eb.ral conc.u.r.ent!!!!….Dupa cum spuneam sintr-un comment mai vechi, tipul este HAO.TIC!!!!…NU se compara, sub niciun aspect cu Catalin Cazacu, care, gandeste fiecare cm. de traseu si-si calculeaza fiecare pas!!!!!!!!……Ori, cu Vladimir Draghia, care, a dat lectii pe g.ratis, fiecarui conc.u.r.ent Exatlon, la probele de inot, invatandu-i un alt mod de abordare, mai rapid, a anumitor trasee, si cu care conc.u.r.entii vor ramane, pe viitor si in afara competitiei!!!!………In fine……
    Ar trebui sa fie mai temperat!!!…Face muuult mai URAT decat Giani, care, mergea, la “intimidare”, cu zambetul pe buze si o facea ptr colegii lui de echipa, ptr a le ridica moralul, facand tot timpul GOA.NGE!!!!!!!!!!!, ha-ha
    NICI nu v reau sa ma gandesc, CAT de URAT va face Ionut, atunci cand va fi eliminat!!!!!!!……In fine……..
    Mariana, vreau sa-ti spun ca sunt de acord cu tine; nici mie NU mi se pare NORMAL sa fie propusi spre eliminare, conc.u.r.enti, care, au dus greul saptamanii si, asta doar ptr ca nu mai exista “player of the week”!!!!!
    Ai vazut unde s-a ajuns cu goana neb.,una dupa sms-uri????????????
    Hai s-o luam “punctual”!!!!….Larisa a fost CEA MAI SLABA conc.u.r.enta din echipa Faim osilor, in saptamana de dinaintea ultimei arene!!!!…da???….DA!!!!!!…..A re.c.u.n.oscut si ea, dar s-a si vazut!!!!!…
    Are loc proba de imu.nitate!!!….Tipa face BALET si, castiga!!!!…da???…Da!!!!!!!!!……Intra, spre eliminare, cei 3 baieti, care, au dus tot greul saptamanii, si au avut rezultate; rezultate, ANULATE, prin pris.ma evolutiei Larisei, care, a pierdut, constant, in fata Roxanei!!!!!!!
    Este eliminat Valentin, un con.c.u.r.ent, mult mai bun decat Larisa!!!!…Da???….Da!!!!!…..NU VREAU sa ma gandesc ca vor urma scenarii, genul!!!!….A se citi: Larisa, face din nou BALET, la viitoarea proba de imunitate si pleaca unul dintre baieti!!!!!….Face, din nou, BALET la o alta proba de imunitate, mai pleaca un baiat si ajunge in FINALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sper ca NU se va intampla asa ceva!!!!….Ar fi un C-O-S-M-A-R!!!!!!!!!!!!!
    Sa ajunga in FINALA si sa castige, insa, pe MERIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Acelasi lucru, este valabil si in cazul echipei Razboinicilor, din p.c.t-ul meu de vedere!!!!….Roxana, chiar am apreciat-o ptr sinceritate, in momentul in care le-a spus colegilor ei:” baieti, voi faceti cate 3 puncte si mai vin si eu cu un 1 pct si castigam”!!!!!!…..Acum, si-asta mica este smechera!!!!…
    Cand i-a spus Cosmin ca ce-ar fi, la ziua baiatului ei, pe 26 mai sa apara ea cu 100000 de euro, i-au cam st.ic.lit ochii si-a cam ing.hitit in s.ec!!!!!..
    Acum, pe bune!!!!…Cui, NU i-ar placea sa intre in posesia unui premiu de o asemenea valoare???….Mai ales, la 25-35 de ani, cand, poate, cei mai multi, NU au avut nor.oc.ul sa mosteneasca ceva bani sau proprietati???
    Daaaaaaaaar……NU stiu CAT de CO.R.E.CT, ar fi, spre ex., ca Roxana sa castige, iar Ionut sa piarda?????….In ideea in care, din pct meu de vedere, cel mai mare nr. de victorii, l-a adus Ionut!!!!!………………………….
    Mariana, iti dai seama ca mi-ar placea si mie sa castige o femeie, insaaaaaaaaa….s-o faca, intr-un mod CO.R.E.CT, pe BUNE, conc.u.r.and, 1 la 1!!!!!!!!….Cei 4 calificati in semifinale sa lupte unul ctr. celuilalt!!!!!!…
    Fata ctr baiat….fata ctr fata….baiat ctr. baiat….baiat ctr. fata!!!!!!!!!!!!!
    DACA TU., Larisa, ori Roxana, vrei sa castigi si te crezi indrep.tat.ita, atunci lupta CO.RE.CT!!!!!!…..Luptati cu baietii!!!!!…Ati fost ocrotite pana acum!!!!
    Vreti sa castigati?????…Luptati!!!!….Si, daca, eu vad, ca spre ex., Roxana, castiga o proba in fata lui Ionut, atunci, tot respectul din partea mea!!!!!
    La fel si in cazul Larisei….Vrei sa castigi aceasta competitie?????????
    Daca da, lupta DIR.E.CT ci Draghia!!!…Lupta DI.R.ECT cu Catalin!!!!!!!
    Castigi???….Chapeau!!!!…..Dar, luptati, fetelor, FIZIC si nu din gu.ra!!!!!
    Asa cum tot ” COC.TO.DA.CESTE” Diana Belbita!!!!….pe ici, pe colo!!!!!!
    Pai, tu, fato, daca ramaneai singura, in atatea probe cu apa, te batea Roxana de nu mai puteai respira!!!!…In plus, ii trageai pe Faimosi, in jos!!!!!!!!…..Ai 21 de ani si te bati intr-o cusca cu tipe la niv.elul tau!!!!!
    Te crezi mult prea sus!!!!…Te “imb.e.ti” cu apa rece!!!!!!!………..
    EXATLON inseamna, MUUUUULT mai mult decat o cus.ca de 2-3 m.p.!!!
    Fii mai modesta, draga mea!!!!….Modestia, NU a omorat pe nimeni!!!!!
    Mariana, ar mai fi fffffffff multe lucruri de spus, insa, habar NU AM DACA va intra commentul meu!!!!!!…..In plus, NU am avut CUM sa mai vorbesc si despre em. Bravo, ai stil!….Aici, cred ca as avea nevoie de cel putin 2 “cearceafuri”!!!!!….Atata ipo.cr.izi.e…..atata fa.ls.itate….atata mo.ji.cie……
    N-AM MAI VAZUT!!!!!…SUNT ABSOLUT DE.ZA.MA.GI.TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Voi reveni, la un momen’dat…….
    O zi frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!

Pages: « 5994 … 5979 5978 5977 5976 5975 [5974] 5973 5972 5971 5970 5969 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free