Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5967 5966 5965 5964 5963 [5962] 5961 5960 5959 5958 5957 … 1 » Show All

  1. 59620
    BRASOVEAN ANGELA Says:

    Buna,da.m-am bucurat pt bietii razboinici care din pacate nu castiga probele pt casa si imunitate.A plecat Mariana si consider ca nu ete o mare pierdere pentru ca oricum nu prea a jucat in ultimul timp iar cand o facea pierdea aproape toate incercarile.Sigur ca foaimosii se lauda ca sunt o echipa unita atata timp cat castiga , dar o sa vedem noi atunci cand vor ajunge sa se lupte intre ei cat de mult o sa se iubeasca.Am vazut un Giani deplorabil in seara asta,sunt sigura ca acest personaj pana la urma o sa ia la bataie pe cineva.
    In legatura cu BAS nu prea am ce sa comentez petru ca nu ma uit decat la gale pe youtube.Imi place pana la urma doar Beatrice,stiu ca nu are sanse sa castige dar mie de ea imi place
    .Imi plac in continuare comenturile tale Lilisor esti o tipa desteapta si scrii foarte bine ,nu imi scapa nici un coment de-al tau.

  2. 59619
    Lilisor Says:

    Mariana, pierduram……Asta e!!!!….ETA FLEOSHC!!!!!!!!…….
    Lasa, ca se bucura Angela….si Ioana…….
    Kmy, este, inca, neutra………………………
    Raluca tine cu Faimosii, insa, nu-si manifesta simpatia ei pe-aici!!!!!!!!!!!!!!
    Recunosc, am spus-o din prima ca-mi plac si cativa de la Razboinici……
    Si, pana la urma imi place competitia in sine….urmaresc jocurile cu interes si particip, implicandu-ma foarte mult…..ma pun in “pielea” lor si gandesc, daca as fi fost mai tanara si as fi participat si eu, CUM as fi procedat intr-un moment ori altul!!!!!….Bineinteles ca nu as fi fost atat de competitiva, deoarece ei sunt niste atleti desavarsiti si indiferent de sportul pe care l-au practicat, sau, inca il practica, se cunoaste ca au experienta orelor de munca, de cantonament sau de antrenamente, performante, samd……
    S-au si adaptat foarte repede, ceea ce nu este la indemana oricui!!!!!!!
    Sunt persoane mai sensibile sau obisnuite cu un oarece confort, si chiar daca ar intruni conditiile impuse, ptr a fi admisi, pe viitor, la acest tip de conc.u.r.s, nu vor putea participa din aceste motive……..
    Trebuie, intr-adevar sa renunti la foarte multe lucruri si asta, in ideea in care, nu-ti garanteaza nimeni ca vei castiga premiul pus in joc!!!!!!!
    De aceea, cei care sunt acum, acolo, merita tot respectul nostru, al celor care stam tolaniti in fotolii, in conditii excelente, cu un gratar in fata, ori cu ceva de baut, dupa caz!!!!!….Acolo, ei NU beau…NU fumeaza…NU se distreaza……NU mananca, practic, nimic, cu mici exceptii!!!!!!!!!!!…
    Trebuie sa fim multumiti de performantele la care asistam….de daruirea lor…..de spectacolul pe care ni-l ofera…si sa nu-i mai criticam ori sa le mai gasim nod in papura ptr orice, atata vreme cat noi insine, suntem incapabili de asemea performante si de asemenea sacrificii!!!!!………
    Mariana, cine crezi ca iese????…eu, cred ca Alex…stiu EXACT si care ar fi criteriile…revin…s-a terminat pauza..

  3. 59618
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici.
    Am reusit sa urmaresc cateva filmulete pe instagram si sunt la “zi”!!!!!
    Maine dimineata voi scrie un comment in care voi incerca sa fac o analiza a tuturor sezoanelor, sintetizand evident, regresia evidenta, de la un sezon la altul!!!!…prin ceva exemplificari si cauzele care au dus, dpmdv, desigur, la aceasta regresie iminenta!!!!……am urmarit cu multa atentie, celelalte 3 sezoane “Bravo, ai stil” si, din pacate, concluziile mele in legatura cu toate intamplarile petrecute acolo, fie ca vorbim despre jurati, fie ca vorbim despre conc.u.r.ente, ori alti “factori”, sunt, dezamagitoare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    In functie de timpul aflat la dispozitie, intr-o pauza, voi incerca sa “trag linie”!!!!!….si, sa-mi explic mie, in primul rand, insa si celor care mi-au cerut parerea, de-aici si de pe alte bg., de ce o emisiune “Eveniment”, asa cum a inceput ea, in primia editie, a ajuns sa aiba din ce in ce mai putin telespectatori, care, sa creada in ea!!!!……..
    Mariana, ce zici, batem in seara asta???…Eu am venit de vreo 45 de minute si am avut si altceva de facut, asadar, nu-mi dau seama cine este in forma si cine nu, dintre ai nostri!!!!!….INsa, oricare ar fi scorul, in aceasta seara, n-ai ce sa le reprosezi, deoarece, in jocul ptr imunitate si-au dat si sufletul din ei si, pana la urma nu sunt niste roboti; au zile si zile!!!!!!!!!…..Daca-mi vor permite printesele mele, revin…s-a terminat pauza

  4. 59617
    kmy Says:

    Bună ziua Mariana!!
    Mulțumesc pentru urări, nu este secretă, dar este pe celălalt fb :-D
    Acum am văzut ca nu te am la prieteni !!

  5. 59616
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Kmy,a fost ziua ta?Tii secreta ziua ta?La multi ani,fericiti!plini de iubire,bucurii si multe impliniri.pupici
    Lilisor,ce pot sa-ti spun despre Bravo ai stil.Pe zi ce trece,vad atata regie,teatru in aceasta emisiune,ca mi se face lehamite.Se folosesc cuvinte urate,atat de jurati cat si de concu…rente.In aceasta editie,li s-a spus fetelor ca nu au voie cu stlisti,dar,in realitate toate fara exceptii au stilisti.Juriul chiar o felicita pe Denisa cand vine imbracata cu haine de la un anumit diseiner,pe care ei il accepta.Aceasta emisiune a ajuns mai degraba a fi o parodie.
    Aseara,la Exatlon,Faimosii au batut pe Razboinici.A fost lupta pentru imunitate si casa.S-au facut nominalizari la Razboinici:Mariana,Alexandru si Stefan.Posibil ca va pleca Mariana sau Alex.Deja dupa aceasta eliminare la Razboinicii vor ramane 5 persoane,iar la Faimosi sunt 8,de fapt ar trebui sa fie 9,daca aduc pe cineva in locul Ancai SurduIn seara aceasta vom vedea cine va fi eliminat de la Razboinici.pupici

  6. 59615
    kmy Says:

    Ha , ha Lilisor :)
    Mi-ai adus aminte de traficul din Bu.cu.resti , dupa ce am venit de la munte , am intrat putin sa lasam pe cineva .La intoarcere eram pe banda a doua si ftrateee , nu ne lasau sa facem dreapta , nu se dadea nimeni la o parte , mergeau bara ..in bara , ca sa zic asa , numai sa nu ne lase pe noi .
    Au vazut nr de Constanta si se faceau ca ploua …doamne ce idi.o ti :)
    I-am inju.rat si noi , dar nu pe geam , ci in masina :) ca nu puteai sa arunci un ac , daramite sa mai opresti !!
    Si cand ma gandeasc ca sotul in trafic ii lasa sa treaca , de acum …era sa zic ceva de dulce :)

  7. 59614
    kmy Says:

    Liiosr , fix asa sunt :)
    Multumesc frumos , superba poezioara <3 numai bine si tie !!

  8. 59613
    kmy Says:

    Ei fata , vazusi , asa mai da :) haha , bravo , hop si comentul :)
    Multumesc frumos pentru urari <3 nu vrei prajituri , dar ce sa-ti dau mama :)
    Daca ai intrat la bu.catarie vezi ca am postat tortul si tortuletul , mananca-l cu pofta , este wow <3
    Cand pleci , ia si un puisor , daca mai apuci :)
    Eu am mult de recuperat , am fost plecata la munte si mai aveama o aruncatura de bat si ajungeam la Mir , dar daca nu a dat nici un semn de viata , m-am cazat la Bran !
    Asa ca…ma apuc de citit , dar mai tarziu !!
    va pup , o noapte frumoasa <3

  9. 59612
    ioana79 Says:

    NU CREEEED,A MERS??????????????

    Lilisor,mi-a scris DUPLICAT; daca e cum spui,cand ….e sa fie, [sa apara comm de aseara] sa te tii bine; l-am trimis de cel putin 5ori!

  10. 59611
    ioana79 Says:

    KMYYYYYY,mi-a spus Lilisor sa vorbesc frumos despre Silvia;numai asa comm meu va fi ….validat ;trebuie,e musai sa-ti transmit LA MULTI ANI !Sa-ti spun cat de mult te plac,cat de mult te apreciez pt tot ce esti,pt tot ce ai demonstrat in acesti ani de cand ne cunoastem. Nu vreau prajituri pt ca vine vara;vreau orice altceva …ce te lasa inimioara,sa fie ceva buuuuun,da? LA MULTI ANI !
    ASADAR:
    Silvia este cea mai blanda,cea mai linistita,cea mai buna cu fetele,cea mai stilata,cea mai ….timida ;NU,nu e slaba si saraca,e chiar grasa si bogata SI,desigur,CEA MAI DEZAVANTAJATA,PUNCT.
    Nici DENISA nu e departe ; este o fata plina de viata,are un simt al umorului f dezvoltat; este cea mai intelegatoare cu fetele;nu uraste;nu minte….sufera pe buna dreptate cand fetele ii reproseaza ca ar imbraca-o sor’sa ,iar,Maurice? Mauris este singurul ju..rat care o defavorizeaza ,pe cand Iulianei si Marisei le apreciaza tinutele si le puncteaza pe NE-merit!
    GATA.

Pages: « 5994 … 5967 5966 5965 5964 5963 [5962] 5961 5960 5959 5958 5957 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free