Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 5963 5962 5961 5960 5959 [5958] 5957 5956 5955 5954 5953 … 1 » Show All

  1. 59580
    Lilisor Says:

    Draga Bunicule; eu iubesc sportul, l-am si practicat; am facut volei, atletism si tenis….Practic, am crescut pe terenul de tenis, care, era vis-a-vis de casa mea……si, unde, atunci cand nu erau antrenamente ori competitii, eram eu impreuna cu alti copii din cartier….In fine, ar fi multe de povestit, insa, nu am timp……Repet, am 2 job-uri, care nu-mi permit sa-mi irosesc timpul stand toata ziua sau, mai grav, toata noaptea la tv!!!!……In alta ordine de idei, viata este mult prea frumoasa si, din pacate, mult prea scurta, ptr a sta in casa!!!!!!!!…….urmaresc si eu CAND pot si mai ales CAT pot, spre ex. emisiunea “bravo, ai stil”, o urmaresc doar “fragmentata” pe diferite filmulete pe Instagram, iar emisiunea Exatlon, spre final, deoarece sunt in trafic, serviciul fiind in Bucuresti, eu locuind de vreo cativa ani in Baneasa…
    Asadar, poti sa-ti imaginezi cum ajung, in fiecare seara, acasa, plina de d.r.a.ci si, cum constat ca Exatlonul ma calmeaza si-mi da o stare de bine!.
    Bunicu, si eu te iubesc si eu NU o sa-ti dau d-tale ignore….si-asa am rams destul de putini pe-aici…..hai sa nu ne mai certam…..si, daca te-am suparat cu ceva, eu sunt o persoana clementa si suficient de inteligenta, incat sa recunosc ca ma mai enervez cateodata si fiind o tipa spontana iau “foc”!!!
    Insa, sa sti, Bunicu, ca eu asa cum ma “aprind”, la fel de iute ma si “sting”.
    NU port ranchiuna, nimanui…tocmai ptr faptul ca dau imediat replica si, in acest fel, ma “descarc” !!!!!……O zi buna si multa sanatate, Bunicu.

    Si-acum, ptr ca “timpul inseamna bani,” inapoi, la treabaaaaaaaaaaaa

  2. 59579
    Bunicu Says:

    Bună ziua Lilișor poate nu iubești sportul acum se desfășoară un mare turneu de tenis unde au participat si 5 fete din țara noatrsă transmisia e pe Digi sport începe la ora 21 până dimineata la noi si de asta eram, urmăream fetele noastre la diferite ore,nu vreau să îți subestimez inteligența,dar nu sunt somnambul cum vrei tu,ce urmează Lilișor te iubesc dar ai dela mine IGNORE.

  3. 59578
    Lilisor Says:

    KMY, pupici, acum te-am vazut….
    Ce zici, fata draga de Silvia???….N-are rivale!!!…Ce sa-i faci daca, este stilata rau-rau de tot???…ha-ha-ha….Subiectul este unul amplu si nu mai am timp acum, insa, voi reveni, la un momen’dat, ptr ca bag seama ca exista niste :P robleme”, pe-acolo, incepand de la jurati si terminand cu fetele-cucuietele!!!!…ha-ha…..
    O salut si eu pe Yoyo…ai vreo idee CUM am putea s-o aducem pe la noi???
    IOANA, hai cu un comment despre “Bravo, ai stil”……Pupici.
    ANGELA, tu ce mai faci?????….te astept, pe la noi……Pupici.
    RALUCA, ai promis ca vei intra mai des…ce mai face EDY???…Pupici.

    O zi frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!!!!
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. 59577
    Lilisor Says:

    Bunicu, buna ziua.
    Hai s-o luam “incet”!!!!….In primul rand, e la “mintea cocosului” ca te aflai in “probe”, atunci cand, ai intrat cu un “cucu” pe bg….doar NU umblai de somnambul, pe-aici, noaptea pe la 3!!!!!…..Asadar, te-as ruga sa nu incerci sa-mi subestimezi inteligenta, deoarece NU este cazul!!!!……a fost pur si simplu un mod de-a te saluta, raportat la ultimul d-tale comment………..
    Mai apoi, spui, citez:”imi pare bine ca va place Giani Kirita”; am incheiat citatul…Incerci sa fii sarcastic, dar, ce sa vezi!!!; nu-ti iese!!!!…..Asta ai inteles d-ta din commenturile mele???….Intr-adevar, ele sunt destul de lungi, ample, argumentate si foarte bine analizate…nu toata lumea are rabdarea necesara de-a citi un “cearceaf”, acesta fiind deja, un subiect dezbatut anii trecuti pe anumite bg. de profil…..Asadar, nu-l mai deschid, insa, iti pot da un sfat: sa procedezi si d-ta, asa cum au procedat si alti useri, de-a lungul celor 6 ani de bg. si care au recunoscut chestia asta, adica, sa citesti commentul meu de 2 ori!!!!!…..si, mai apoi, sa intri in “polemici” cu mine!!!….stiindu-se, deja ca, in principiu, DETEST sa intre cineva cu un comentariu la un comment de-al meu, ptr ca nu este fair-play sa-ti construiesti un com., pe com. altora!!!!….In alta ordine de idei, fiecare dintre noi gandim diferit, suntem oameni diferiti, avem o educatie diferita, studii diferite, varste diferite, deci, si parerile despre un lucru ori altul, sunt diferite!!!!…..Asadar, revenind la Giani, n-am sa ma repet in ce context am explicat sustinerea mea ptr el, am mai spus-o, sunt dinamovista si punct!.
    Asta nu inseamna ca echipa Faimosilor este formata NUMAI din Giani Kirita……Exista un Vladimir Draghia, un con.c.urent extraordinar, exista un Catalin Cazacu, un sportiv complet, sunt fetele, una si una si, mai nou, exista acest Valentin, care mi se pare un tip extrem de ambitios si determinat…..asadar, ptr ca este un con.c.urs si, trebuia sa tin cu o echipa sau alta, dupa o anumita perioada, mi-am ales echipa favorita…..ca acest lucru, NU convine unora sau altora, pe mine nu ma intereseaza!!!!!!!!!!!
    Fiecare tine cu cine vrea!!!!!…Pe de alta parte, conform statisticilor, Giani Kirita este, pana la ora actuala, cel mai bun conc.u.rent EXATLON!!!!!!!
    De asemenea, as dori sa specific un lucru: Bunicu, spui d-ta despre Giani ca este anchetat, ca n-are familie, ca este tatuat, ca este arogant!!!!!!…
    Vreau sa-ti spun ca pe mine NU ma intereseaza, atunci cand urmaresc un meci, o competitie, un conc.u.rs, orice, ce face conc.urentul respectiv in timpul lui liber!!!!….Pe mine ma intereseaza felul in care intelege sa lupte el ptr victorie si modul electrizant in care o face, reusind sa ma tina in fata micului ecran, daca vorbim despre o competitie televizata, ori, tintuita pe scaun, daca vorbim despre o competitie in aer liber, indiferent daca se numeste fotbal, tenis sau atletism!!!!……Daca ai sti d-ta, cate povesti triste se ascund in spatele fiecaruii sportiv, indiferent de ce sporturi vorbim…
    despre reveniri spectaculoase in lumea sportului, dupa o perioada lunga de timp, in care sportivul a fost diagnosticat pozitiv si ce performante reuseste, ulterior, prin multa munca, ambitie si determinare…….
    NU trebuie sa judecam un sportiv ca a avut la un momen’dat anumite probleme; numai el stie cum a ajuns in situatia respectiva si, de asemenea depinde numai de el, sa se redreseze si sa performeze!!!!!….
    Ma uitam si la Didi Bulimar, fata asta a avut 5 operatii si, in plus, nu a avut copilarie….si, exemplele ar putea continua…….Giani nu este deloc arogant, dimpotriva, este un tip extrem de popu.l.ar si de simpatic…..In ceea ce priveste faptul ca nu este familist, aici te contrazic, Bunicu; are 2 copii frumosi, are o familie numeroasa si o sotie, chiar, daca, la un momen’dat au hotarat sa divorteze, de comun acord….este mama copiilor lui, o respecta si o iubeste, doar ca nu doresc sa se mai recasatoreasca….Este strict decizia lui si nu suntem noi in masura sa judecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ar mai fi foarte multe lucruri de spus, insa, unii dintre noi mai au si “scar.b.i.ci”!!!!….Spre ex., acum, ptr a putea scrie acest comment, am tras fix-ul din priza, mi-am inchis mobilele si am incuiat usa la birou……..
    Bunicu, te rog, incearca sa intri cu comentarii si pareri proprii, facute, gandite si scrise de d-ta si, lasa-i pe ceilalti useri sa-si exprime parerile, in stilul lor si in maniera proprie….Merci si o zi buna iti doresc.
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  5. 59576
    kmy Says:

    Buna ziua , va salut cu drag pe toate !!
    Salutare Bunicu , Ioana , Lilisor , Mariana , Adriana , Valentina , Angela …..Miriam , hei Mir , ce faci fataaaa? ne-ai uitat de tot , mai da un semn , sa vedem ca esti bine !!
    Eu la Exatlon nu ma uit , daca nu il vezi de la inceput , dupa este cam nas.pa .
    Dar Bas-ul nu-l pierd , il astept cum asteptam ….pe vremuri :) mireseala
    Primul sezon nu l-am urmarit , mai butonam accidental pe emisiune si dadeam pe repede inainte cand o vedeam pe Silvia cum se scalambaie pe acolo .
    In sezonul doi am tinut cu Marisa in defavoarea Adelei , alta diva si tinand si cu Beatrice , ma minuna tinutele dar mai ales pantofii , de fapt cat costau , mai mult .
    Acum ,iaca sha :) tin cu Silvia , o ador , cred ca pot spune asta si de abia astept sa ii vad imbracamintea fistichie si cuvintele juratilor -esti minunata , esti visa !
    Marisa …Marisa Covrig , este o rasfatata ,manip.u..la.toare ,aroganta, …etc ,dar asa mai finut , sa nu sa prinda …”pro.sti.mea votanta “. Ea crede ca noi astia care tinem cu Silvia suntem redu.si mintal, si nu ii intelegem jocul .
    Atat sambata , cat si ieri i se citea pe fata cat poate sa minta si cum isi ascundea fata-i per.fida cu lacrimi amare , provocate cica de Denisa .
    Daca ea te-a stropit cu apa si ti-a distrus machiajul , tu ce faci , plangi ??
    de la lacrimi nu se strica ??
    Ea o tine una si buna conturi false , asta o racaie de nu poata sa stea linistita pe scaunul ala rosu , dar sigur , in curand o sa ii cada una cate una pernele-i infoiate , asezate cu grija de cei trei crai , ca ei au asezat-o pe scaun .
    Nu le inteleg rostul in emisiune ,plus ca nu dau punctele pe merit ptr tinuta ci ptr show, dar na , cine sunt eu sa imi dau parerea :)

  6. 59575
    Bunicu Says:

    E grav scrii comentariu încerci postarea si nimic nu intră.Lilișor cînd am strigat cucu a fost tot o probă daca intră postarea,Imi pare bine că vă place Giani Kirită un arogant,fără familie,a mai fost anchetat și pentru substanțe interzise,tatuat parcă este altă nație nu om.Fiecare iubește pe cine vrea, acest Kiriță este un model pentru tînara generație,ne indreptăm din rău în mai rău .Nu intentonez să se supere cineva dar asta este părerea mea de bunic.O zi bună tuturor.

  7. 59574
    Mariana Pitesti Says:

    Eu scriu putin ci concentrat,sa fiu sigura ca-mi intra comentariul

  8. 59573
    Mariana Pitesti Says:

    Buna Dimineata!
    Lilisor,pupici.Faimosii nostri au castigat o cu..rsa importanta ieri,iar la cel de cultura generala,a castigat cel nou sosit Valentin.Miza a fost o portie de prajitura pentru el si 3 persoane din echipa.Nu prea a fost corect,puteau cei din emisiune sa le ofere macar la toti din echipa.Sunt atat de infometati si lipsiti de orice placere,ca sunt la limita.Draghia saracul saliva pentru acea prajitura si l-a ales Valentin dupa cele 2 fete(Diana Bulimar si Diana Belbita).
    La Bravo ai stil,se observa din ce in ce ca totul este regizat,sunt puse fetele sa creeze motive de cearta,cei din juriu la fel.Nu l-am inteles ieri pe Botezatu a fost foarte nervos.Asa a fost scenariul sau chiar era nervos de-adevaratelea.
    Sa fiu sincera mie nu mai imi place de Silvia,mi se pare din ce in ce mai teatrala si cred in mod sigur ca “joaca cum i se cere”.Posibil ca ea sa fi fost pusa sa se certe cu fetele,dar in special cu Iuliana.S-a vazut ca a intors foaia si au devenit subit prietene,pentru a o pune pe ea pe primul loc,pe Silvia.Eu nu sunt sigura nici de aceste clasamente.Mie momentan pot spune ca nu-mi place nici-o fata in mod deosebit,insa o votez tot pe Iuliana,chiar daca este umeras.Este tanara,frumoasa,are un viitor in fata de modeling.Cred ca ea chiar a meritat sa mearga la Paris,sa prezinte tinutele lui Botezatu.Nu cred ca era potrivita,sa spunem Silvia.
    Sper sa-mi intre comentariul.

  9. 59572
    Lilisor Says:

    Mariana, pupici; au invins favoritii nostri, a se citi: FAIMOSII!!!!!…..
    Le-a facut foarte bine aceea iesire, astfel incat, la revenire, erau schimbati in bine….erau altfel!!!….au glumit mai mult…s-au tinut de “goange”!!!!…
    Bravo lor!!!…pentru psihic, a fost, pur si simplu, un “medicament”…….
    Urmeaza, insa, probele ptr casa si cea ptr imunitate; va fi greu!!!!!!!……
    Am vazut ceva secvente si, se pare ca este o proba noua, cel putin ptr mine, care, nu am urmarit de la inceput competitia!!!!………
    In alta ordine de idei, in secventele de la arena, nu mi-am putut da seama, care este echipa din care fac parte cei nominalizati spre plecarea acasa….
    Erau cu totii ori foarte tristi, ori foarte obositi, ori, poate, pur si simplu empatizau oarecum, gandind fiecare, in sinea lui, ca, putea sa se afle in locul celui sau celei nominalizate!!!!!!….in fine…on verra tout a l’heure!!!!
    Din calculele mele, miercuri, la sfarsitul emisiunii, vom afla CINE paraseste competitia!!!…..Pana atunci, insa, sa ne bucuram de competitie!!!!!!!!!!
    MARIANA, nu te-am intrebat cu cine tii la “Bravo, ai stil”, anul acesta….
    Stiu ca ti-a placut Iuliana, in sezonul trecut, insa, pe-atunci, d-ra era un simplu umeras…..altii ii faceau treaba iar ea, zambea frumos!!!!!….
    Acum, sa nu uitam, suntem la :All stars”, comme meme!!!!!!……
    Ce parere ai de Otilia?….Au plecat deja 2 conc.urente care au avut tinute mult mai bune si mai complexe decat ale ei; este vorba despre Irina si Andreea, si, ea a ramas!!!!…a tooooot fost incurajata de jurati, sub diferite forme: ba ca este frumoasa, ba ca este indrazneata, ba ca este jucausa, ba ca a facut nus’ce “schimbari”!!!!!…i se dau de fiecare data stelute ptr incurajare si notele din gale sunt muuuult prea mari, de 4 si 5!!!!…….
    Pe bune????…..in plus, a “prins” grai si si-a scos “gherutele”……..
    De unde rezulta ca juratii NU sunt foarte destepti, asa cum vor ei sa para, daca, o “gasculita” precum Oty, ii “face” cum vrea ea!!!….
    Am observat ca i se vorbeste cu teama, sa nu se supere si ca, atat juratii cat si conc.u.rentele care, la un momen’dat sunt desemnate sa-i comenteze tinutele, ezita mult pana ii spun ceva de rau, incheind, cu totii, cu deja “sloganul”:”dar, tu esti frumoasa”!!!!…..Fetele gresesc ca o incurajeaza in prostia ei, ptr ca trebuie sa recunosc ca este de-o stupizenie rarisima si, ca, la un momen’dat, vor gegreta, ptr ca, urmeaza eliminari!!!
    Se incurca in minciuni si are un vocabular golanesc cu expresii si gesturi pe masura…..Degeaba incerca Beatrice sa-i explice LOGIC ceva, cand, ea este plina de snobism!!!…am urmarit-o si cand comenta unele tinute foarte bune si se vedea CLAR ca NU are nicio treaba cu styling-ul!!!!!……
    O “salveaza” tupeul, viclenia si smecheria!!!!……
    I-ar mai trebui multe batiste sa-si stearga mucii, pana sa ajunga la nivelul lui Beatrice, din toate punctele de vedere!!!!……..Pffff…….
    Mariana, nu-mi vine sa cred CAT de mult s-a schimbat Marisa!…IN RAU!!
    A trecut doar un singur an si ea se crede “cea mai buna, cea mai stilata, cea mai cea”…..Ma enerveaza MAXIM cand o “ataca” pe Silvia, facand referire la varsta ei!!!….prima oara cand a facut-o, a spus 37, a doua oara, 38, iar, acum, la fiecare discutie, nu uita sa specifice ca ea are 40 de ani si se “ia” de fete de 20 de ani!!!!!…..E cea mai tare in gura de-acolo, insaaaa
    fiind smechera, o face pe un ton mai jos, crezand ea ca pacaleste publicul si juratii….este de-o rautate de nedescris ptr varsta ei……..
    Este super-odihnita, n-a muncit o zi in viata ei, iar pe la facultate, merge mai rarutz, asa, din ce se aude, repeta anul!!!!….si-atunci, CUM sa te compari tu, cu o tipa de 37 de ani, care, este si mamica, avand multiple obligatii si alearga de colo-colo, gradi, ceva cu.r.suri, cumparaturi, de spalat, de gatit, mai are si job-ul din tv, in plus, isi face singura tinutele, alergand prin tot Bucurestiul, cu taxi-ul, de dimineata, pana seara si alegand EXACT ceea ce trebuie “mixat”…ptr ca vorba Silviei: degeaba ai cunostinte de la care sa imprumuti haine, DACA NU STI sa alcatuiesti o tinuta!!!!…..Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca d-ra Marisa, fiind studenta la o facultate de profil si, mergand pe principiul ca a intrat “pe bune”???….ar trebui sa-si cumpere DOAR materialele si sa si le croiasca singura!!!!!…daca este atat de buna cum se crede!!!…in plus, mai este si acel buget, foarte generos de 3000 lei/saptamana!!!!!!!!!…..
    Asadar, d-ra Marisa, ar trebui sa se axeze pe “meritele” ei si sa NU o atace gratuit pe Silvia, ptr ca NU are CUM sa ii ajunga mai sus decat la degetele de la maini!!!!!!!……La fel procedeaza si cu Denisa; incearca sa induca publicului ca este rea si mincinoasa….NICIDECUM!!!!!….Denisa este o tipa ce se exprima franc, este naturala, este inteligenta si o fata educata, stilata si cuminte!!!! ….NU si-o doreste, sub niciun aspect prin preajma pe Marisa, fuge de ea, ca d.r.acu’ de tamaie, inca, din sezonul lor!!!!!!……
    Mi s-a parut foarte urat, in emisiunea in care a fost ziua Denisei si a inceput emisiunea fara ea in platou, Ilinca anuntand ca urmeaza sa vina mai tarziu……la care d-ra Marisa, se “trezeste” vorbind:Ilinca, suntem cumva in semifinala sezonului 2″???…facand referire la faptul ca Denisa a fost eliminata atunci!!!!…Ea crede ca a fost o gluma buna????…..
    NU!!!….NU a ras NIMENI la ea, devenind, asa cum este ea de fapt, adica PENIBILA!!!!!!….Isi doreste cu atat de multa ardoare sa “dispara” Denisa Beatrice si Silvia, incat, pur si simplu, isi neglijeaza tinutele!!!!!!!!!…..
    Saptamana aceasta, va fi si mai AROGANTA, deoarece ocupa fotoliul ROSU!!!!…in mintea ei, creatza, aidoma parului, ha-ha, se crede “cea mai tare din parcare”!!!…ASH!…tinuta din gala, a fost o copie 1/1 a unei tinute aparuta, “undeva-candva”…in plus nu a avut nici macar un numar!!!!
    NU a dansat DELOC…s-a bazat pe sustinatorii care au “invadat” platoul si a ridicat mainile sus, la un momen’dat!!!…..PENIBIL!!!!!………..In fine….
    Mariana, mi-a parut bine ca am putut sta putintel de vorba; pupici.

    O noapte frumoasa, doresc, rozalinelor si rozalinilor de PRETUTINDENI!!!

  10. 59571
    Lilisor Says:

    Buna ziua, prieteni.
    Mariana, imi pare rau ca nu ti-au intrat comentariile din zilele precedente.
    Daca am vazut ca nu intra ale tale si al Ioanei, nici macar NU am mai incercat sa scriu si eu unul, deoarece, cu siguranta ar fi avut aceeasi “soarta”…….
    Imi place ca au mai schimbat jocurile; si, cred eu, exista “loc” si de mai bine!!!!!….In alta ordine de idei, eu cred ca turcii ne bat, deoarece sunt privilegiati, a se citi, sunt lasati o perioada mare de timp, sa “probeze” viitoarele jocuri care fac obiectul competitiei….se vede de la “distanta” ca con.c.u.rentii turci stiu exact ce sa faca in cadrul probelor, chiar daca, unele dintre ele sunt noi…..mici gesturi, m-au facut sa cred ca ei chiar se antreneaza si con.c.ureaza, intre ei, pe acele trasee…daca este asa, bineinteles ca nu este corect, deoarece, ai nostri sunt adusi cu autocarele, fix inainte de inceperea probelor; NU mai vorbesc despre faptul ca sunt super epuizati, avand conc.u.rsurile, dintre ei, care-i obosesc peste masura……Habar n-am daca ma pot interesa de chestia asta, pe undeva, ce telefoane sa dau, ptr a afla, insa, am eu asa un feeling ca turcii nici macar NU joaca intre ei, in perioada de dinaintea jocurilor internationale, tocmai ptr a fi mai odihniti si ptr a putea da randament!!!!!!…..
    In fine…..Apropos de epuizare….Au inceput cu totii sa-si piarda din bucuria si energia de inceput de competitie, le dispare, treptat-treptat, buna dispozitie, unii dintre ei nu mai rad deloc, altii au devenit mai ranchiunosi si vorbesc mult prea mult, cumva, mintindu-se frumos!!!…in acest sens, am remarcat ca se folosesc prea multe slogane, chipurile de imbarbatare, destul de false, in opinia mea!!!!…Unii dintre ei au inceput sa triseze; la acest capitol, se “detaseaza” clar Mariana, care, devenind tot mai slaba, pe zi ce trece, necastigand puncte mai deloc ptr echipa, umbla cu “cioara vopsita” si incalca regulamentul!!!…nu mai vorbesc despre faptul ca ei atunci cand nu-i convine un traseu, se da brusc “nestiutoare”, indemnandu- pe altii sa intre in locul ei!!!…asa a facut mereu cu Anca, o tot trimitea la “inaintare”, flatand-o cu diferite complimente gen: tu esti buna aici, esti mai buna decat mine”…asta se simtea importanta si cerea sa participe din nou si, tot asa…..Dupa ce a plecat Anca, a pus “ochii” pe Roxana si-o trimitea pe-asta in locul ei, spunandu-i ca ea este mai buna la aruncari….
    Intr-o zi, am surprins-o, intr-o mica discutie cu Alina, ce tocmai iesise din proba, unde pierduse un punct si, cand a venit Mariana cu sticla de apa sa-i toarne ptr a se spala pe fata, asta, suparata ca nu a reusit punctul, ii spune Marianei sa intre si ea; la care Mariana, ii raspunde: nu intru eu fata la jocul asta” si asta nu o data ci de doua ori!!!!…Eu cred ca Mariana se menajeaza, intra destul de rar si o face DOAR la jocurile unde crede ea ca invinge……Poate a fost mai buna la inceputul competitiei, habar n-am, eu ma uit de vreo luna, insa, eu nu mi-amintesc ca Mariana sa fi castigat, in ultimele saptamani titlul de “jucatorul” saptamanii”….Se menajeaza, este clar si, asteapta cumva, sa treaca timpul, ptr a ajunge in finala, ptr ca ea stie ca nu o va nominaliza nimeni, tocmai datorita faptului ca creeaza impresia ca este puternica, aceasta fiind, doar, o IMPRESIE!!!!!….In fine..
    Ar mai fi foarte multe lucruri de spus, insa, sunt la “sc.ar.b.i.ci”…..
    Daca va intra commentul, voi reveni, la Exatlon; daca nu, nu!!!!!…
    IOANA, daca ti-a aparut EROARE, poti uita de el!!!…Scrie ALTUL!!!!!!….
    Mariana si Ioana, pupici. ANGELA, te astept un comment despre emisiunea “Bravo, ai stil”!; pupici….Bunicu, ai intrat intr-o noapte, pe la 3 si ne-ai spus:”CUCU”; iti raspund, acum:”BAU”; esti simpatic, pupici.

    O zi frumoasa, doresc, ROZALINELOR SI ROZALINILOR DE PRETUTINDENI!!!!!…..
    Si-acum, inapoi, la treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pages: « 5994 … 5963 5962 5961 5960 5959 [5958] 5957 5956 5955 5954 5953 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free