Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 193 192 191 190 189 [188] 187 186 185 184 183 … 1 » Show All

  1. 1880
    aniela Says:

    Ce privire avea Nicolita cand era laudata de telespectatori,Cristin,toti 3 aveau gura torsionata.Oare asa sunt toti oltenii invidiosi?……si eu aprecez cuplul Cristina&Sergiu,doresc sa vina dna Gina sa-i sustina

  2. 1879
    gardul Says:

    LA FIECARE EDITIE FACETI ACEEASI JOCURI…AMINTITI-VA CU EPISODUL VERONICA DE LA NPM4 ATI FACUT ACELASI GEST,NUMAI CA,VERONICA S-A PRINS IN DIRECT….ACUM NE SFIDATI INTELIGENTA NOASTRA.

  3. 1878
    gardul Says:

    KANAL D IARASI UMBLA CU STRATEGI DE DOI BANI CU INTRATUL IN DIRECT DIN STAF

  4. 1877
    ana11 Says:

    daca o plecat daniela sigur ca va fii eliminati iulia – valentin dar nu-i mai cum o fost pana acum,kd elimina concurenti can vor ei sa le ramana lor banii nu concurentilor.

  5. 1876
    Diana_Veronica Says:

    Cel mai frumos cuplu din casa! CRISTINA si SERGIU!!!
    Imi plac de ei foarte mult! Eu si grupul meu de prieteni o votam pe Cristina(07) meru. Multa bafta! Si speram sa ajunga pana in marea finala.

  6. 1875
    RADU Says:

    Elena este inteligenta stie ce vrea ,are o educatie cum rar am intalnit la concurenti si se va descurca de minune cu Alin pentru ca nu este el asa cum il vedeti voi si este cum il vede ea,asa ca le doresc sa castige premiul cel mare ,ii votez si ii sustin… aALIN-ELENA CEL MAI CREDIBIL SI FRUMOS CUPLU.

  7. 1874
    tinca Says:

    fiinte mai false si mai nesuferite,precum alin si bunica lui nu cred ca au mai existat in acest concurs si totusi multe persoane se lasa pacalite de fetele pe care le afiseaza,eu una pana a vb.mama lui alin in interventia tel. am schimbat canalul,vai de capul elenei daca apuca sa intre intr-o asemenea familie,dar cred ca totul este strategie si la ea pt. bani,astia daca ar apuca sase casatoresca cred ca nu vor ramane mai mult impreuna dupa ce vor intra in posesia banilor.Din punctul meu de vedere, cel mai corect ar fi ca premiul sa se imparta la toti,deoarece nici un cuplu nu prezinta prea multa credibilitate,asa fiecare ar beneficia de un ajutor si daca va fi sa porneasca impreuna in viata,ar avea cu totii de la ce sa porneasca.Dar asa cum Diana si Valentin nu au meritat premiul cal mare in editia trecuta tot asa se va intampla si de data acesta nimeni nu ne poate convinge de credibilitatea voturilor,deja ne-am convins de lucrul acesta dupa cum se jongleaza deja si in acesta editie,protejati de locul 1 sunt cei de pe ultimul loc si totul nu este decat un circ un aranjament dupa bunul plac al stafului,asa ca aceasta emisiune cred ca se va incheia cu acesta editie.

  8. 1873
    andreeea Says:

    cine a iesit asera din casa k nu am vazut?

  9. 1872
    mihai Says:

    Alin si Elena sunt cei mai indragiti de telespectatori, dovada faptul ca au iesit pe primul loc in clasament. Cu siguranta vor cistiga marele premiu, il merita pe deplin. Succes Alin si Elena, sunteti cei mai tari. Va sustinem in continuare.

  10. 1871
    marius Says:

    pentru sorin:ma tigan inputit handicapati sant tot neamu tau de ciori in frunte cu mata aia turbata,nu telespectatori care daca nu se uitau la emisiune te c*cai verde ca ratele de la cate urzici mancai la mata,boule…

Pages: « 203 … 193 192 191 190 189 [188] 187 186 185 184 183 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free