Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 195 194 193 192 191 [190] 189 188 187 186 185 … 1 » Show All

  1. 1900
    gardul Says:

    iar kanal d penibil….ce reiting vreti daca se anticipeaza totul din alte surse de presa inaintea voastra semn ca domneste haosul in toata desfasurarea concursului,incepand cu concurentii care stiau cu o zi inainte ce e scris pe forum,facebok…etc..etc……..penibil.

  2. 1899
    lili Says:

    Sergiu asta e urat rau.

  3. 1898
    lili Says:

    le-a inundat casa ?pai aia era casa? asa se face o casa ?din carton ? ca de papusi? daca era noaptea ii omora .Cred ca sezonul asta nu ia nimeni premiul ca e criza mare ,oricum din asa zisul mare premiu se scade tot ce au consumat concurentii ,si apa care au baut-o ,excursii ,tot asa ca nu mai ramane mare lucru.Isi cam iau teapa cei care cred ca asa o sa se ajunga,ca hai sa fim seriosi fete si baieti sunt si afara.

  4. 1897
    lili Says:

    varza emisiunea Andrei e cel mai destept si SWorin ,in rest Varza

  5. 1896
    irina Says:

    dak silvia ramanea in concurs mi-ar fi placut k ea cu andrei sa castige fiindca meritau dar cum silvia nu mai e o sa-i votez pe mihaela si ioan eu vad k se iubesc,ALIN CU SORIN sunt singurii care nu-mi plac.

  6. 1895
    lucia Says:

    Elena si Alin daca se vor casatori in concurs o fac numai pt bani lafel ca si restul perechilor.Daca premiul acestui concurs ar fi fost simbolic nici alin nici ioan nu ar fi participat.Este evidenta dorinta lui alin si a bunicii lui de a castiga.Eu ma intreb in cazul lui Alin care este absolvent de facultate cum este posibil sa vorbeasca agramat?? ACEST LUCRU MAMA LUI NU-L REMARCA???!DA ANDREI intr-adevar este un baiat foarte destept si foarte bine educat!!!!BRAVO MAMEI LUI!!! NICI O PERECHE DIN CONCURS NU ESTE PREGATITA PT CASATORIE!!!

  7. 1894
    lucia Says:

    intrebarea mea ar fi de ce este invitata d-mna lucica la sfarsitul saptamani ????Pe parcursul concursului npm3 a avut un comportament si un vocabular care au lasat de dorit!!!! DE CE NU O INVITATI PE MAMA LUI iONUTSAU PE DOAMNA PAULA SAU CHIAR PE DOAMNA MARIA CARE AU AVUT UN COMPORTAMENT DEOSEBIT?????

  8. 1893
    gardul Says:

    maryyyy,rastalmacesti lucrurile,nu e nicio rusine sa ai prieten cu care sa vb 3 ani,cu atat mai mult cu cat iti cotinui studiile si la o facultate de prestigiu,nu spiru haret,oradea,suceava,arad,totusi babes bolyai cluj…crezi ca aiurea s-a trezit doamna gabriela sa zica”descopere femeia din tine…”..cu alcoolul e adevarul pe la mijloc,cu cristina tot ea a anticipat ca…alin e naiv si joaca la doua capete si il va dezavantaja pe parcurs,lucru cu care sa vazut ca, a avut dreptate…are foarte multe lipsuri,e foarte irascibila isi pierde controlul la nervi…dar per total are un plus care o diferentiaza de multe cupluri si cu atat mai mult cele fara cupluri…repet diana nu a castigat concursul pe merit 100% ci la cate lacrimi a varsat.

  9. 1892
    Dora Popovici Says:

    Mie imi place acest show, pentru ca pare o felie de viata autentica. Concurenti se poarta ca in viata reala, pacat ca nu ies mai mult din casa si ca nu fac diferite actiuni in comun pentru a se cunoaste mai bine. Faptul ca sunt izolati de restul lumii ii face sa se salbaticeasca, sa se rezume doar la relatia lor, cei care au cuplu si de aceea cand ies afara sunt debusolati.

  10. 1891
    yasemin Says:

    MARRY….ia ca acest concurs e pe sfarsite iar tu degeaba te-ai scremut ca Elena e intr-un fel,ca in altul, ca a fost,….etc, etc….nu a iesit nimeni inainte cu dovezi incriminatoare… PT CA NU SUNT!!!….doar o frustrata ca tine a iesit si ea de te miri unde si si-a dat cu parerea despre unul si altul(e dreptul tau sa comentezi dar nu fantezii de ale tale..cu lucruri murdare )….DOAR VORBA E DE CAPUL TAU….NIMIC NU AI REUSIT SA DOVEDESTI….DE OAMNEI CA TINE LUEA E SATULA….VORBE SI IAR VORBAE…LASA-NE….LASA-NEEEEEEEEEEEE K NE-AI PLICTISIT!!!!!

Pages: « 203 … 195 194 193 192 191 [190] 189 188 187 186 185 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free