Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5


valentina-npm5La Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, Valentina a fost nominalizata in unanimitate de catre cele trei mame ramase in competitie. Situandu-se pe ultimul loc in randul preferintelor publicului, concurenta a fost nevoita astfel sa paraseasca Nora pentru mama 5 chiar in Marea Finala.

Valentina s-a dovedit a fi o concurenta puternica in competitia Nora pentru mama 5, infruntand cu stoicism toate provocarile realty-showului. Din pacate, ea nu si-a gasit jumatatea in acest concurs, iar sansele ei au fost minime in ceea ce priveste castigarea competitiei.

Cu toate ca a avut mai multe conflicte in casa Nora pentru mama 5, Valentina a reusit sa nu poarte pica nimanui, mai ales ca in pragul eliminarii sale a dorit sa ofere lingoul ei de aur Cristinei, dovedind astfel ca i-a fost intr-adevar o prietena sincera acesteia.

Atat Valentina, cat si Cristina au fost emotionate de moment si chiar si-au declarat reciproc ca se iubesc.

Credeti ca Valentina merita mai mult de la acest concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    elena b. Says:

    esti o mareeeee pramatie

  2. 49
    racanu Says:

    gata, l-ai scolit ? altu la rand, la hormoneii lu matale najunge un reghiment

  3. 48
    un admirator gelos Says:

    vuvuzato ia-l si pune-l in ra ma si agata-l deasupra patului in care te,,,, cu andrei, spor la calareala , este vorba de comentariu

  4. 47
    un admirator gelos Says:

    elena , un comentariu de nota 25

  5. 46
    elena Says:

    STIRE SOC oare unde este socul dar si stirea? totul a fost premeditat incepand cu iesirea din conc. a Silviei , aranjamentul Valentinei impreuna cu Andrei, iar finalul il admiram in pozele afisate cu mult aplomb dar pentru o reclama ieftina si de prost gust a unei pasiuni vizibil teatrala , intrarea cu bocancii murdari ai Valentinei in viata Silviei intareste si mai mult convingerea unui caracter josnic , fara scrupule , dupa icercarea de a patrunde in viata aproape a turturor baiatilor din conc. a gasit terenul slab la Andrei caruia trezirea ii va fi pe masura , a fost ultima ei gaselnita dar si ultima speranta . VA ROG NU MA INTELEGETI GRESIT SI NU-MI COMENTATI POSTAREA , ESTE PAREREA MEA 11111111111

  6. 45
    marry Says:

    Radu nu compara tu mironosita ta cu Valentina. Elena ai auzit cum spunea ca ea a fost rasfatata 3 ani de iubitul ei prin Spania …. de ce nu mai era cu el ? insemna ca ea la 17 ani avea deja iubit si Valentina muncea ca ospatar. Radu nu mai baga mana in foc ca te arzi . Elena este fata banilor, distractiilor .

  7. 44
    vioculm Says:

    NU TE-AI DESMINTIT ….I-AI INCERCAT PE TOTI IN CASA DAR NU TIA MERS AI AVUT TRECERE LA ULTIMUL VENIT CA SA FII ABSOLVENTA A UNEI FAC EC SI SA AJUNGI OSPATARITA INTRO BODEGA IN ORASUL TAU ESTE O MARE PERFORMANTA MAI ALES CA CENTURILE SUNT ACOLO LA MARE TRECERE

  8. 43
    RADU Says:

    merry ,cred ca esti masa lui vuvumui…mulgatoare .ce bine imi pare ca a plecat din concurs cu degetele in gurita. se scria pe forum ca are multa experienta in domeniul centuriii.ha,ha,ha…..elena este o adevarata printesa ,elevata,frumoasa,inteligenta… nu sunt termenii de comparatie intre vuvu cea cu ex[perienta in p…. cu bile in cap,cruella travestiata si ..adevarata printesa ,elena!!!!!!!!!!!!!

  9. 42
    marry Says:

    Ce sa faca Andrei cu Silvia ? Silvia nu are o scoala pe cand Valentina are facultatea terminata , se poate angaja cu Andrei. Andrei gandeste pe viitor . Valentina o fata sufletista, modesta . Pacat ca nu au facut cuplu in casa mai demult. Silvia …. prea tanara 20 ani , experienta multa de viata dar unii baieti vor sa aibe langa ei fete cu diploma, sa castige bani nu sa stea numai de plimbat. Va ofticati pentru Silvia ? nu merita , cu ce se intretine Silvia? Valentina merita mai mult . Elena si Andrei nu mi-au placut de la inceput sunt si au fost falsi. Valentina nu pune suflet.

  10. 41
    claudia Says:

    Valentina a fost falsa si prefacuta concursului, iar cei de la canal d il aduceau pe doctorul Andrei s-o laude dar cu toate astea noi telespectatorii am reactionat la timp si nu am lasat-o pe una de teapa si caracterul ei sa mearga in finala si sa se poata numi castigatoare pentru ca a fost singura din tot concursul care nu merita sa castige nici un banunt ca de fapt ea pentru asta plangea. Esti o persoana fara scrupule

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free