Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5


valentina-npm5La Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, Valentina a fost nominalizata in unanimitate de catre cele trei mame ramase in competitie. Situandu-se pe ultimul loc in randul preferintelor publicului, concurenta a fost nevoita astfel sa paraseasca Nora pentru mama 5 chiar in Marea Finala.

Valentina s-a dovedit a fi o concurenta puternica in competitia Nora pentru mama 5, infruntand cu stoicism toate provocarile realty-showului. Din pacate, ea nu si-a gasit jumatatea in acest concurs, iar sansele ei au fost minime in ceea ce priveste castigarea competitiei.

Cu toate ca a avut mai multe conflicte in casa Nora pentru mama 5, Valentina a reusit sa nu poarte pica nimanui, mai ales ca in pragul eliminarii sale a dorit sa ofere lingoul ei de aur Cristinei, dovedind astfel ca i-a fost intr-adevar o prietena sincera acesteia.

Atat Valentina, cat si Cristina au fost emotionate de moment si chiar si-au declarat reciproc ca se iubesc.

Credeti ca Valentina merita mai mult de la acest concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    fabi Says:

    valentina mi-ai placut foarte mult mult succes in dragostee vantina si andrei sunteti impreuna sau nu

  2. 39
    fan npm5 Says:

    dar de unde ai ghicit?:)) sincer as vrea eu sa fiu ca valentina, probabil dak eram valentina le ziceam ceva d “dulce” la toti care nu au ce sa faca de cat sa arunce cu vorbe urate in ei. Au stat atat timp in casa si sunt de admirat k au rezistat. Ceea ce au gresit pt k nu si-a arat sentimentele de la inceput dak le-au simtit si acum probabil era mai usor si pt silvea. Mie mi-a placut de la inceput valentina, silvea si cristiena. Poate k au grsit k nu au zis de la inceput dak chiar sau placut dar nu treb sa-i condamnam nici pe ei nici pe ceilalti concurenti. Mie mi-a placut toti concurenti.

  3. 38
    RADU Says:

    VUVUZEAUA URLATOARE CE VREA IN P.. BILE MISCATOARE MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL CA NU AI FOST PRINTRE FINALISTII NMP5!!!CRUELLA TRAVESTITA A CASTIGAT CONCURSUL DATORITA FOSTILOR CONCURENTII NPM5 SI A LUI SERGIU.DACA NU ERA SPRIJINITA DE FOSTII CONCURENTI NU AR FI CASTIGAT EA IN VECI VECILOR,AMIN ACEST TIPLU. CRUELLEI II S-E POTRIVESTE DIN PLIN TILPUL DE,,MISS NORA IMPUTITUNILOR.ELENA LE-A DAT CLASA LA MAJORITATEA FETELOR DIN CASA CU ELEGANTA,FRUMUSETEA,INTELIGENTA ,CURATENIA,SI PRIN CELE DIN URMA CINSTEA EI.CRUELLA,VUVUZEAUA URLATOARE,PUCICA ADORMITA PERPREZINTA VIUL GRAI AL PROSTIEI SI A. C….

  4. 37
    sorella Says:

    fan npm5,probabil esti Valentina vuvuruza

  5. 36
    RADU Says:

    vuvuzeaua urlatoare ce vrea p.. cu bile in dotare ,esti frumoasa ca din c.. scoasa!!

  6. 35
    fan npm5 Says:

    BRAVO VALENTINA! ESTI O FRUMOASA, TE POTRIVESTI CU ANDREI…..

  7. 34
    justforfunny Says:

    Cand un om urla in gura mare ca e sincer si corect,prost este cel care il crede! Duamna de bordel!

  8. 33
    justforfunny Says:

    Femeie de duzina care isi urla calitatile ce nu le are!

  9. 32
    RADU Says:

    ei merry cacamerry vezi ce a facut progenitura ta???tocmai ea care le-a spus cuplului alin-elena ca sunt falsi!!si uite vuvuzeaua urlatoare ce vrea p…cu bile miscatoare ,ce a facut?si asta inca de din casa ii facea ochi dulci lui andrei!!nu are cei 7 anii de acasa,ii are in boscheti!!

  10. 31
    dana Says:

    nu meriti decat injuraturi si palme peste ochi/. mai nou am aflat ca ai o relatie cu andrei. atat poti atat faci. iti plac produsele refolosibile se pare. ramai aceeasi femeie care poate fi intalnita adesea pe centura

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free