Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5


doamna-elena-iulia-si-valentin-nora-pentru-mama-5Cu toate ca Iulia a fost eliminata vineri din competitia Nora pentru mama 5 si nu a avut sansa de a face parte din tabloul final alaturi de Valentin, ea a dorit totusi sa-i faca o surpriza acestuia aparand in rochie de mireasa si acceptand sa se casatoreasca in ciuda faptului ca nu mai era in concurs.

La scurt timp au fost eliminati si Valentin si doamna Elena, iar singurul lucru pe care l-au castigat se pare a fost iubirea dintre cuplul lor, care in ciuda tuturor obstacolelor au fost singurii din competitie care au acceptat sa se casatoreasca la Marea Finala Nora pentru mama 5, fara sa beneficieze de vreun ban din marele premiu.

Iulia si Valentin au fost printre singurii cei mai fericiti si emotionati de evenimentele petrecute in Finala.

Casa de piatra le dorim si speram sa auzim numai de bine din partea lor!

Cum comentati faptul ca Iulia si Valentin au fost singurul cuplu care au acceptat casatoria in Marea Finala Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 36
    mari Says:

    UN FINAL ORIBIL .CRISTINA A MERITAT CU SERGIU DAR ALIN CU ELENA NU . IULIA SI VALENTIN TREBUIA SA FIE PE LOCUL 2 .DACA S-AU CASATORIT SA FIE SANATOSI SI NU MAI ZICETI DE D-NA ELENA CA ESTE O SOACRA SUPER NUMAI CA IULIA TREBUIE SA MAI LASE DIN ORGOLIU SI GURA MAI MICA . D-NA ELENA ARE UN SINGUR COPIL SI PENTRU EL ESTE TOTUL . SUFLETUL SI MUNCA DE O VIATA A LOR NUMAI SA STIE CUM SA SE POARTE ,DAR ASTA DEPINDE DE EDUCATIA PRIMITA . IULIA POARTA-TE FRUMOS ,AI NIMERIT O FAMILIE SUPER . SUNT DIN CRAIOVA O PERSOANA LA 58 ANI MAMA DE 3 BAIETI . AI DE CASTIGAT “VORBA DULCE MULT ADUCE”.ORGOLIUL SI GURA MARE NU0-TI ADUCE NIMIC . M-AS BUCURA SA AUD CA TI-AI SCHIMBAT COMPORTAMENTUL AI NISTE SOCRII SUPER . POATE IMI RASPUNZI IN CATEVA CUVINTE .SUNT MARIA DIN CRAIOVA . SUCCES

  2. 35
    elena Says:

    v-am admirat pozele de la cnunia civila m-am bucurat alaturi de voiiar gandurile mele de bine si fericire dar si sanatate sa va fie de bun augur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 34
    elena Says:

    DECI….CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI, o casnicie trainica, realizari pe masura, sa fitzi sanatosi,norocosi si sa avetzi copii frumosi, mama Elena sa-tzi uibesti copiii si sa fii alaturi de ei, sa fii ingaduitoare si mama pentru amando, iar nepotzii sa tzi-i cresti cu dragoste si frica lui D-zeu…….o cas a de….stanca pentru Iulia si Valentin

  4. 33
    fan nmp5 Says:

    e adevarat k pe 30iulie aveti nunta? din respect pt k v-am urmarit ar trb sa ne anuntati si pe noi.
    CASA DE PIATRA! IUBITI-VA MULT……..

  5. 32
    lorena Says:

    Casa de piatra ! mult noroc si fericire,va doresc….sunteti draguti si va sta bine impreuna.

  6. 31
    nico Says:

    iulia si valentin cmf? nu ati mai tr nici o veste de voi….locuiti impreuna? d-na elena cf?

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free