Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5


doamna-elena-iulia-si-valentin-nora-pentru-mama-5Cu toate ca Iulia a fost eliminata vineri din competitia Nora pentru mama 5 si nu a avut sansa de a face parte din tabloul final alaturi de Valentin, ea a dorit totusi sa-i faca o surpriza acestuia aparand in rochie de mireasa si acceptand sa se casatoreasca in ciuda faptului ca nu mai era in concurs.

La scurt timp au fost eliminati si Valentin si doamna Elena, iar singurul lucru pe care l-au castigat se pare a fost iubirea dintre cuplul lor, care in ciuda tuturor obstacolelor au fost singurii din competitie care au acceptat sa se casatoreasca la Marea Finala Nora pentru mama 5, fara sa beneficieze de vreun ban din marele premiu.

Iulia si Valentin au fost printre singurii cei mai fericiti si emotionati de evenimentele petrecute in Finala.

Casa de piatra le dorim si speram sa auzim numai de bine din partea lor!

Cum comentati faptul ca Iulia si Valentin au fost singurul cuplu care au acceptat casatoria in Marea Finala Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5”

  1. 1
    cris Says:

    Cei doi tineri au vrut sa se casatoreasca, dar kanal d nu i-a casatorit. Pana la finalul emisiunii nici nu au mai pomenit de nunta celor doi.

  2. 2
    ELLuscha.B Says:

    Ei se iubesc sincer.:x

  3. 3
    Madalina M Says:

    Cand s-au casatorit? Nu au aratat nimic cei de la Kanal D. Acestia doar si-au exprimat dorinta de a se casatori, dar turcii au uitat de ei, ca si cum nici nu ar fi contat, desi acestia au insitat. Cel mai ratat final!

  4. 4
    july Says:

    Erau si sunt favoritii mei.Sper sa ramaneti impreuna…Succes in viata

  5. 5
    alina Says:

    ei trebuiau sa castige concursul pentru ca au fost singurii care au vrut sa se casatoreasca si care se iubesc cu adevarat…sunt cei mai frumosi…as vrea sa vorbesc cu Iulia personal…0736572458

  6. 6
    Daly Says:

    trebuia sa arate si nunta lor!ei se iubesc cu adevarat,nu au vrut banii!nu a fost corect sa ii elimine…vrem sa vedem nunta lor:((

  7. 7
    sonia Says:

    Stimati producatori ai acestei emisiuni: daca acesti doi copii, ati vazut, am vazut, se iubeau, voiau sa se casatoreasca acolo, sa faca nunta, macar din bun simt, daca nu din pura dreptate, ceilalti mari castigatori trebuia sa ia de la fiecare si sa le faca un cadou.
    Pacat de Valentin si d-na Elena. Sa fiti fericiti si sanatosi dragilor, ati cistigat inima tuturor.

  8. 8
    Soryna Says:

    pacat ca nu ia lasat sa se casatoriasca da asta e casa de piatra si mult noroc

  9. 9
    mari Says:

    daca au vrut sa se casatoreasca de ce nu s-a aratat .chiar valentin a intrebat i s-a ca da se pot casatori .eu nu am vazut . cred ca nu se tine cont numai de voturi si dupa cum se doreste de canal d. a fost un final f.urat . nmp 3 a fost cu un final super (ionut si alina) .se si vede aau familie si copil . ar trebui sa mai apara pe la tv cei de la care au altii de invatat .

  10. 10
    cory_baby2010 Says:

    un final foarte urat nu a fost corect
    ceea ce sa ingtamplat vrem sa vedem nunta lui valentin si al iuliei

  11. 11
    Nicoleta Says:

    Nu mi-a placut niciodata cuplul lor dar nu stiu cred k pana la urma nu trebuia sa se termine asa pt ei,fara sa castige nimic

  12. 12
    elena Says:

    meritau sa castige Cristina si cu Sergiu,fiinda erau singurii sare au aratat ca se iubesc…

  13. 13
    gabytza Says:

    Ciudat..altii castiga bani si nici macar iubire adevarata nu este si altii care chiar se iubesc,vor sa faca nunta nu castiga absolut nimic,poate ar mai trebui schimbate regulile…nu sa plece cu banii altii care nu au curaj sa se casatoreasca pentru ca nu se iubesc chiar atat de mult sau au venit in concurs pt bani…..PACAT! pana la urma vrem nora pentru mama,nu? iar finalistii au si plecat cu banuti si nici garantia ca vor mai fi impreuna…apropo Alin si Elene cu siguranta nu vor mai fi impreuna,cunosc familia lui Alinasa ca…

  14. 14
    violeta Says:

    alin mai este cu elena?

  15. 15
    violeta Says:

    ma bucuram sa castige mihaela cu ioan

  16. 16
    cristina Says:

    cel mai urat final.pe gabriela au dat-o afara sa nu mai prezinte.casatorie nu a mai fost.imi pare rau pt cuplu iulia si valentin ei meritau marele premiu.se iubesc au vrut sa se casatoreasca in concurs.s-a vazut la final cine a fost pt bani si cine nu.

  17. 17
    lili Says:

    valentin si iulia va doresc casa de piatra .d nei elena vreau sa i spun ca am admirato mult an concurs pt felul ei de a fi si sa stiti d na ca nu aveti de ce sa va faceti nici un repros.mi ar place sa cred ca cei care au ramas an finala vor face cadou copiilor dv macar o mica parte din premiu.al merita din plin atat ei cat si dv macar pt faptul ca ati avut grija de toti an aceste 9 luni.

  18. 18
    mela Says:

    un cuplu minunat care merita sa castige singurul cuplu stabil restul falsiii
    toti au zis ca au un cuplu si doresc sa ajunga in finala doar pt bani de ce au fosty singuri care au dorit sa se casatoreasca?pt ca se iubesc ma bucur pt ei si imi pare rau ca nui au putut sa se casatoreasca in direct.

  19. 19
    toma Says:

    frumosi impreuna ..iulia tr sa mai lase gura mica

  20. 20
    toma Says:

    iulia sa lase gura mai mica

  21. 21
    ilinca Says:

    Iulia arata superb.A fost cea mai frumoasa mireasa.Intalnirea lor,acolo,la finala,a fost emotionanta.

  22. 22
    elena Says:

    Mi-am schibat ipresia de aceasta pereche pe ultima suta de metri ,pacat ca nu au ajuns la finala MERITAU chiar daca DM Elena a stricat tot ..va felicit pt iubirea voastra care at-i dat dovada

  23. 23
    auras Says:

    pacat ca a dato afara pe iulia imi pare rau de ei ar fi fost singurii care sar fi casatorit imi pare rau la inceput nu prea am tinut cu ei dar in final am vazut totul stiu ca vor ramane impreuna se iubesc sa vazut asta

  24. 24
    florina Says:

    aufost singuri care s-a vazut ca se iubesc si au mritat o finala mai frumoasa.Nu inteleg ce au vazut telespectatorii la perechea de pe al doilea loc!!!???Alin s-a vazut la final ce om este,de asemenea si fam.lui…Cristina a meritat numele “nora saptamani”.le dorim tot binele din lume.De asemenea lui Iulia si Valentin “casa de piatra”-ei au fost corecti.M-as bucura sa mai aud noutatii despre candidatii.

  25. 25
    sorella Says:

    S-ar putea ca acest cuplu sa reziste ceva timp,Iulia fiind egoista si foarte artagoasa ,iar Valentin fiind atat de pampalau in relatia cu ea.

  26. 26
    jeny Says:

    imi pare nespus de rau pt voi,vam votat pe tot parcursul concursului,voi sunteti castigatorii,ma bucur ca cel putin ati avut sansa sa va indepliniti visul casatorindu-va in finala,cred ca vinivat e kanal D,au fvorizat cuplul de pe locul 2
    care nu-l meritau deloc
    trebuia sa iasa de mult din competitie
    este un concurs matrimonial nu de mahalageala cum au facut ei

  27. 27
    sonia Says:

    Da asa este. Iulia a aratat superb in rochia de mireasa. Cum sa spun ” si-a spalat pacatele”. Nu m-am omorat s-o votez, nu intotdeauna am poreferat-o dar mi-a parut groaznic de rau ceea ce s-a intamplat cu acesti doi copii.
    Cine este de vina?

  28. 28
    justforfunny Says:

    Casa de piatra,copii! Sa va iubiti si sa cresteti impreuna! Sunteti frumosi amandoi!

  29. 29
    fabi Says:

    nu cred in relatia voastra deloc ati vrut banii

  30. 30
    claudia Says:

    va pup d-na Elena, mi-ati placut pe tot parcursul emisiunii. multa sanatate si fericire

  31. 31
    nico Says:

    iulia si valentin cmf? nu ati mai tr nici o veste de voi….locuiti impreuna? d-na elena cf?

  32. 32
    lorena Says:

    Casa de piatra ! mult noroc si fericire,va doresc….sunteti draguti si va sta bine impreuna.

  33. 33
    fan nmp5 Says:

    e adevarat k pe 30iulie aveti nunta? din respect pt k v-am urmarit ar trb sa ne anuntati si pe noi.
    CASA DE PIATRA! IUBITI-VA MULT……..

  34. 34
    elena Says:

    DECI….CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI, o casnicie trainica, realizari pe masura, sa fitzi sanatosi,norocosi si sa avetzi copii frumosi, mama Elena sa-tzi uibesti copiii si sa fii alaturi de ei, sa fii ingaduitoare si mama pentru amando, iar nepotzii sa tzi-i cresti cu dragoste si frica lui D-zeu…….o cas a de….stanca pentru Iulia si Valentin

  35. 35
    elena Says:

    v-am admirat pozele de la cnunia civila m-am bucurat alaturi de voiiar gandurile mele de bine si fericire dar si sanatate sa va fie de bun augur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  36. 36
    mari Says:

    UN FINAL ORIBIL .CRISTINA A MERITAT CU SERGIU DAR ALIN CU ELENA NU . IULIA SI VALENTIN TREBUIA SA FIE PE LOCUL 2 .DACA S-AU CASATORIT SA FIE SANATOSI SI NU MAI ZICETI DE D-NA ELENA CA ESTE O SOACRA SUPER NUMAI CA IULIA TREBUIE SA MAI LASE DIN ORGOLIU SI GURA MAI MICA . D-NA ELENA ARE UN SINGUR COPIL SI PENTRU EL ESTE TOTUL . SUFLETUL SI MUNCA DE O VIATA A LOR NUMAI SA STIE CUM SA SE POARTE ,DAR ASTA DEPINDE DE EDUCATIA PRIMITA . IULIA POARTA-TE FRUMOS ,AI NIMERIT O FAMILIE SUPER . SUNT DIN CRAIOVA O PERSOANA LA 58 ANI MAMA DE 3 BAIETI . AI DE CASTIGAT “VORBA DULCE MULT ADUCE”.ORGOLIUL SI GURA MARE NU0-TI ADUCE NIMIC . M-AS BUCURA SA AUD CA TI-AI SCHIMBAT COMPORTAMENTUL AI NISTE SOCRII SUPER . POATE IMI RASPUNZI IN CATEVA CUVINTE .SUNT MARIA DIN CRAIOVA . SUCCES

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free