Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3


doamna-mioara,-ioan-si-mihaela-npm5Ioan si Mihaela au fost unul dintre cele trei cupluri ramase in Marea Finala. Desi acestia au hotarat ca nu sunt inca pregatiti pentru o casatorie in competitia Nora pentru mama 5, ei au declarat ca relatia lor va continua si in afara casei.

La Marea Finala Nora pentru mama 5 din 28 mai 2011, Ioan si domna Mioara s-au clasat pe locul al treilea cu un procent de 14,4% din voturile celor de acasa, fiind urmati de Mihaela, care s-a clasat de asemenea pe ultimul loc.

Desi nu au castigat Marele Premiu, cei trei au plecat din competitie cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, si anume: Mihaela cu 45.428 lei si 1 lingou de aur, Ioan cu 2 lingouri de aur si doamna Mioara cu 41.710 lei si un lingou de aur.

Credeti ca relatia dintre Ioan si Mihaela va continua si in afara casei Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 33
    claudia Says:

    Ioan las-o sanatoasa pe Mihaela , tu si mama ta sunteti numai dupa bani , niste persoane prefacute si chiar agresive , tot concursul Mioara nu avea nemultumiri iar in ultimele saptamani facea precum o apucata, din cauza faptului ca-si dadea seama ca nu avea nici o sansa sa castige.
    Mare pacat ca ati ramas in finala voi si ca a iesit Valentin si d-na Elena, ei meritau locul 3 nu voi maimutoilor, Mioara nu ti-a dat nici o educatia probabil a fost ocupata cu altceva in viata ea stie mai bine, si voi pretindeti acum ca Mihaela nu se controleaza sau ca nu este educata. Voi impreuna cu Valentina a-ti fost rasurile concursului, de altfel ce se aseamana se aduna

  2. 32
    fan npm5 Says:

    ioane…….dak esti cu miha bravo voua, mie chiar mi-a placut de voi, tineti-o tot asa. cum a fost prima zi cu miha inafara competitei?:q
    iubiti-va muuuuuuuuuult

  3. 31
    justforfunny Says:

    Teapa este a ta,Ioane ! Noi suntem anonimi,fiecare cu viata noastra si nu impartim nimic intre noi sau cu voi…doar comentam,barfim npm-istii din CASA. Daca voua va e bine,parerea noastra nu conteaza.Macar de v-ati maturiza si ati face ceva bun din viata voastra. Nu repetati greselile parintilor!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free