Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3


doamna-mioara,-ioan-si-mihaela-npm5Ioan si Mihaela au fost unul dintre cele trei cupluri ramase in Marea Finala. Desi acestia au hotarat ca nu sunt inca pregatiti pentru o casatorie in competitia Nora pentru mama 5, ei au declarat ca relatia lor va continua si in afara casei.

La Marea Finala Nora pentru mama 5 din 28 mai 2011, Ioan si domna Mioara s-au clasat pe locul al treilea cu un procent de 14,4% din voturile celor de acasa, fiind urmati de Mihaela, care s-a clasat de asemenea pe ultimul loc.

Desi nu au castigat Marele Premiu, cei trei au plecat din competitie cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, si anume: Mihaela cu 45.428 lei si 1 lingou de aur, Ioan cu 2 lingouri de aur si doamna Mioara cu 41.710 lei si un lingou de aur.

Credeti ca relatia dintre Ioan si Mihaela va continua si in afara casei Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3”

  1. 1
    lecatzas raluca Says:

    da cred ca vor ramana impreuna si in afara competitiei npm5

  2. 2
    cocochanel Says:

    NU CRED, CA VOR MAI FI IMPREUNA. MIHAELA TREBUIE SA ISI INCHEIE STUDIILE. POATE PRINDE BACUL DE TOAMNA. BANI ARE DE MEDITATII, ASA CA E OK.
    PE MINE M-AU SUPARAT PARINTII LUI IOAN, CARE DESI AU VAZUT ATITUDINEA EUGENIEI, AU FACUT TOTUL CA SA O INTARATE PE FEMEIA ASTA. CE SUSTINERE, MA LASI, CAND EI ERAU NIMENI IN DRUM. MAI AU DE MUNCIT IN VIATA SI APOI CASATORIE. IOAN A FOST PANA LA URMA LUCID. BRAVO LUI SI MAMEI EUGENIA. RESTUL MAI INVATATI DE LA VIATA.

  3. 3
    justforfunny Says:

    Oh…da vor ramane impreuna,in filmulete,pe youtube!

  4. 4
    justforfunny Says:

    Are bani sa cumpere diploma de bacalaureat ca de luat…n-o ajuta capul!
    Vai mama ei de talamba,ne-a spus ca a trimis-o ma-sa sa faca videochat in Olanda,ca ar fi vrut s-o marite de la 16 ani,s-a lasat pipaita la fofoloanca,pe plasma…ca deh,la cat videochat a prestat,s-au dus pe garla rusinea,pudoarea,nu-i da inima ghes sa puna mana pe carte,ea viseaza doar la scula/scule…
    Avea privirea disperata? E isterica,bre,rea de musca,nelinistita,onanista!
    Nelinistea si privirea ei nu exprimeau defel,teama!

  5. 5
    justforfunny Says:

    Ehe…stia Mioara de ce a ales Mihaela. A cantarit-o si a vazut ca e “usoara” si la minte,si la pat!

  6. 6
    justforfunny Says:

    Si-apoi aveau nevoie de o cretinica usor de manevrat pentru a ramane in concurs. Ecco! Brava la ei! Imi pare rau ca a luat si tuta bani…nu as da un sfantz la idioate!

  7. 7
    justforfunny Says:

    Apropos,Degetico,esti si urata pe deasupra! Urata,toapa,tot ce-i rau!

  8. 8
    justforfunny Says:

    Mai frumoasa soacra de 1000 ori !

  9. 9
    sorella Says:

    Felicitarile mele d-nei Eugenia pt cum a gestionat situatia Mihaelei,pentru cum a reactionat si a pus problema!O mama de milioane!!Sa fii mandra Mihaela de dsa si mult noroc,dar departe de Ioan si de mama lui!!

  10. 10
    Soryna Says:

    nu ramane inpreuna merita locul 3

  11. 11
    ela Says:

    Dragilor, o sa-mi lipsiti…vreau sa stiti ca v-am votat constant, am sunat si rudele sa va ofere votul . ma bucur ca ati facut parte din tabloul final,veseli,fericiti,Ioan,erai tot un zambet…Felicitari,le meritati,poate mai mult decat oricine,pentru ca ati avut parte de multa tensiune .va pup si v-as propune ceva:luati-va!

  12. 12
    pintea vlad Says:

    va pup si imi sunteti foarte dragi iubitiva mult:*:*:*:*

  13. 13
    pt justforfunny Says:

    o tampa sau tamp esti tu,se vede din modul tau de a comenta la adresa unor persoane pe care nu le cunosti.Ce mai……lipsa de caracter.

  14. 14
    mari Says:

    ioan eu nu zic ca nu o iubesti pe mihaela ,dar e cam “firava” cred ca a fost crescuta in unitate militara ,comandant mama ei .acum nu este deacord s-o lase sa se descurce ca are nevoie sa-i creasca copilul pe care il face .mi se pare destul de jenant pentru o mama la varsta ei si cu fata care a venit sa se marite sa vii pe un post de tv.sa spui ca esti insarcinata .vai ce fala !!!!!!!!!!!!!!!!! parerea mea ca daca vrei liniste impreuna cu familia ta ioan cauta alta fata . d-na mioara a spus ceva nu v-a avea liniste si asa este .de ce a lasat-o in concurs le mihaela mama ei daca ii punea cineva sa se marite …………. eu cred ca ar trebui sa-i multumeasca lui ioan si mioarei pentru banii castigati ca era demult afara . mihaela stai mama acasa si creste copiii mamei .succes . ionut mai bine incearca sa-ti aduci parintii impreuna ca sunt foarte educati si ii apreciez .am 57 ani imi spun parerea . ai grija de ei impreuna .m-as bucura mult daca ar fi asa pe viitor .am vazut ca si mioara sufera .il felicit pe tatal tau ca o respecta .

  15. 15
    justforfunny Says:

    Comentez potrivit caracterului celui comentat, de-aia s-au dus a NPM
    sa-si arate “talentele”,asa ca fiecare este aplaudat si apreciat dupa cat a aratat.

  16. 16
    justforfunny Says:

    Adevarul incomodeaza!

  17. 17
    justforfunny Says:

    Si eu as putea spune ceva despre cine tolereaza prostia si c*rvia…ma las pagubas/a.

  18. 18
    Nicoleta Says:

    Va doresc multa intelegere si tot ce va doriti

  19. 19
    coco Says:

    Ionut daca nu te trezesti te capatuiesti cu o proasta care nu e de tine,este gloaba mare curand te va intrece si la greutate si la inaltime fiindca ea mai creste inca;in tabloul final parca mama ta [superba] era nora nu matahala de Mihaela,cum dr*cul iti place de ea o bruta de femeie urata si speriata, deschide ochi poti gasi o fata finuta cum era Adelina desteapta si frumoasa macar cum este mama ta fugi ……de tuta asta.

  20. 20
    coco Says:

    Tu esti un baiat dragut ai potential ai bune exemple langa tine pe care sa le urmezi,esti istet te duce mintea ai umor mai creste putin ca matur esti ai dat dovada deseori pe undeva chiar ai perceput-o cumva pe Mihaela asa cum este ea nu cum vroia sa para dar este greu sa o educi ca este si impertinenta,prost care nu stie ca este prost si inca cu o buna impresie despre ea desii ea est varza;mai asculta si de sfaturi din jur ca cel putin din partea mea sunt dezinteresate,dar pot fi spre binele tau,sper sa intri sa citesti.Nu intra in familia Mihaelei nimic bun,spoiala tota fatada vezi de drum si lasa-le in plata lui dzeu.

  21. 21
    maria Says:

    ioan si mihaela mai sunteti inpreuna?

  22. 22
    ilinca Says:

    Ioan,un om care trece de la o extrema la alta.Instabil,din punct de vedere emotional.Nu cred ca va ramane cu Mihaela.

  23. 23
    elena Says:

    mi se pare ca nu se potrivesc deloc mihaela nu-l merita pe ioan e prea prostuta si prea uratica …e mult mai stilata ,elegantasi frumoasa soacra(mioara) ..ioan ar trebui so aiba un ex pe mama lui

  24. 24
    auras Says:

    nu mai vorbiti ce nu trebuie ca nu aveti de unde sti ce face ea,eu miam dorit ca ei sa iasa castigatori in finala dar asta e….ca si la nora pt mama 4 a iesit cine miam dorit,la nora pt mama 3 a iesit cine am vrut…dar acum e singurul sezon care nu a iesit cine miam dorit eu…mihaela si ioan sper sa ramaneti impreuna pe mai departen

  25. 25
    auras Says:

    pt mine tot voi sunteti castigatori va iubesc si va pup…

  26. 26
    marry Says:

    Nu cred ca stau mult impreuna .

  27. 27
    ana11 Says:

    gura lumi nu o poate astupa nime,sa faca ce simp ca se potrivesc,nici ioan nu-i mai bun.

  28. 28
    doina Says:

    Ioan sa fugi cat poti de persoane ca Mihaela si mama ei . Ofemeie proasta si fisa la fel . Sa mai faci copil la varsta asta este de jale . Mihaela o proasta avea uneori o figura de speriata de retardata parca a cazut din cer .
    Fugi si veziti de drumul tau ca fete sant destule pe pamant nu te opri la prima aiurita . Ea nu si-a luat bacul dar s-a dus sa se marite . Cand a mers la acest concurs masa nu s-a gandit ca este posibil sa se marite ? ce facea ca trenu la finala . Era si ai botoasa si mai venise cu amantul parca era un cioban de la stana .
    Cauta-ti de treaba Ioane si nu te-ncurca cu prosti .

  29. 29
    fan npm5 Says:

    ioan si mihaela e adevarat k va-ti despartit???????????

  30. 30
    ioan si mihaela Says:

    sunt ioan. vreau sa va zic ca eu sunt cu miha… daca nu credeti va invit pe facebook, sa vedeti poze cu noi… iar asta este o mare teapa pt toti care nu au crezut in noi, inca o data teapaaaaaaaaa

  31. 31
    justforfunny Says:

    Teapa este a ta,Ioane ! Noi suntem anonimi,fiecare cu viata noastra si nu impartim nimic intre noi sau cu voi…doar comentam,barfim npm-istii din CASA. Daca voua va e bine,parerea noastra nu conteaza.Macar de v-ati maturiza si ati face ceva bun din viata voastra. Nu repetati greselile parintilor!

  32. 32
    fan npm5 Says:

    ioane…….dak esti cu miha bravo voua, mie chiar mi-a placut de voi, tineti-o tot asa. cum a fost prima zi cu miha inafara competitei?:q
    iubiti-va muuuuuuuuuult

  33. 33
    claudia Says:

    Ioan las-o sanatoasa pe Mihaela , tu si mama ta sunteti numai dupa bani , niste persoane prefacute si chiar agresive , tot concursul Mioara nu avea nemultumiri iar in ultimele saptamani facea precum o apucata, din cauza faptului ca-si dadea seama ca nu avea nici o sansa sa castige.
    Mare pacat ca ati ramas in finala voi si ca a iesit Valentin si d-na Elena, ei meritau locul 3 nu voi maimutoilor, Mioara nu ti-a dat nici o educatia probabil a fost ocupata cu altceva in viata ea stie mai bine, si voi pretindeti acum ca Mihaela nu se controleaza sau ca nu este educata. Voi impreuna cu Valentina a-ti fost rasurile concursului, de altfel ce se aseamana se aduna

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free