Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?


elena-si-alin-nora-pentru-mama-5In Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, au avut loc o serie de rasturnari de situatie in ceea ce priveste cuplul format din Alin si Elena. Contrar asteptarilor fanilor care i-au sustinut timp de 9 luni in concurs, pe ultima suta de metri Elena a declarat ca nu doreste sa faca pasul cel mare in competitia Nora pentru mama 5, dorind sa-l cunoasca mai bine pe Alin si in afara casei.

Afirmatiile Elenei au starnit nemultumiri atat din partea lui Alin si doamnei Nicolita, cat si intregii familii a lui Alin. In pauza de publicitate au fost adresate replici destul de dure intre acestia.

Alin a fost foarte deranjat de decizia Elenei, la fel si doamna Nicolita care a declarat ca a suportat-o degeaba 9 luni pe Elena in concurs.

Reactiile au fost atat de neasteptate incat Elena s-a declarat dezamagita de doamna Nicolita si mama lui Alin, care se pare ca nu i-ar mai oferi acesteia nici o sansa de a pastra relatia cu Alin si in afara competitiei.

In ciuda neplacerilor serii, Alin si Elena s-au numarat printre cuplurile finaliste, iesind pe locul al doilea. Acestia au plecat din concurs cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, astfel: doamna Nicolita cu 45.320 lei, iar Elena cu suma de 45.428 lei, plus o parte din marele premiu care s-a impartit intre finalisti.

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Alin si Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?”

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 85
    roxy Says:

    PENTRU CEA DE MAI SUS IULIA.ESTI UN OM FARA CARACTER DE SPUI MOLDOVEANCA PROASTA,,,PAREREA MEA E CA ESTI O FRUSTRATA SI HABAR N-AI CE-I OMENIA!SI AI FI VRUT SA FII TU K ELENA..NU TIN CU ELENA NU SUNT MOLDOVEANCA,DAR TU SIGUR ESTI UN OM NEINSEMNABIL,,,MOLDOVENI SUNT OAMENI MUNCITORI NU CA VOI FRECATI MENTA PRIN BUCALE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 84
    aniela Says:

    Daca s-au despartit,bravo,Alin nu o merita pe Elena,acest individ impreuna cu familia lui sunt niste coate goale,mate fripte,niste fomisti.Elena ar fi fost o sluga in casa.Bravo Elena.

  3. 83
    iulia Says:

    sper k s-au despartit , elena era o scorpie , o moldoveanca enita dupa bani nu sa se casatoreasca ,nu l-a iubit pe alin , s-a vazut in finala…adevarul iese la iveala…rusine elena …alin esti un scump si meriti altceva , nicidecum pe elena …

  4. 82
    elena Says:

    Da chiar ce sa intimplat ? chiar s-au despartit ?

  5. 81
    nico Says:

    nu cred k e adv k anuntau…….

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free