Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?


elena-si-alin-nora-pentru-mama-5In Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, au avut loc o serie de rasturnari de situatie in ceea ce priveste cuplul format din Alin si Elena. Contrar asteptarilor fanilor care i-au sustinut timp de 9 luni in concurs, pe ultima suta de metri Elena a declarat ca nu doreste sa faca pasul cel mare in competitia Nora pentru mama 5, dorind sa-l cunoasca mai bine pe Alin si in afara casei.

Afirmatiile Elenei au starnit nemultumiri atat din partea lui Alin si doamnei Nicolita, cat si intregii familii a lui Alin. In pauza de publicitate au fost adresate replici destul de dure intre acestia.

Alin a fost foarte deranjat de decizia Elenei, la fel si doamna Nicolita care a declarat ca a suportat-o degeaba 9 luni pe Elena in concurs.

Reactiile au fost atat de neasteptate incat Elena s-a declarat dezamagita de doamna Nicolita si mama lui Alin, care se pare ca nu i-ar mai oferi acesteia nici o sansa de a pastra relatia cu Alin si in afara competitiei.

In ciuda neplacerilor serii, Alin si Elena s-au numarat printre cuplurile finaliste, iesind pe locul al doilea. Acestia au plecat din concurs cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, astfel: doamna Nicolita cu 45.320 lei, iar Elena cu suma de 45.428 lei, plus o parte din marele premiu care s-a impartit intre finalisti.

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Alin si Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    valerianali Says:

    circula un zvon precum k bunica lui Alin a decedat pe 18 06 2011,stie cineva sigur sa ne spuna ?sper din tot sufletul sa nu se confirme acest zvon,daca nu este asa i-mi cer scuze familiei.

  2. 79
    marry Says:

    Ilenuta a vrut sa castige niste bani si atat. Sloi de gheata.

  3. 78
    marry Says:

    Mai papa lapte tu Radu dute ma cu buboasa ta de aici si nu te mai lauda atat ca ati votat extensiile si genele false ale ei in rest o mucoasa prefacuta. Votati fete de maritat nu pitipoance venite dupa bani. Ma, daca nu era Alin si bunica …. Elena golea toate paharele.

  4. 77
    claudia Says:

    Elena , a jucat murdar, nu l-a iubit pe Alin sub nici o forma, ba chiar l-a facut sa cada de prost, deoarece nu i-a spus nimic pana in ultima clipa.
    Alin ,esti super ok , fruntea sus. Am ajuns in Craiova pe 21 mai si am vazut cele mai frumoase fete din viata mea , care nici nu se compara cu Elena. Bafta multa Alin , ai iesit ca un adevarat invingator. te pup

  5. 76
    claudia Says:

    Elena de ce mama ta cand a venit in preajma pastelui, de fapt mai inainte,a acceptat cererea lui Alin , cand acesta s-a pus in genunchi. Inseamna ca a fost falsa si ca va doreati doar banii pe care i-ai si obtinut

  6. 75
    claudia Says:

    Alin , Elena nu te merita , tu esti un baiat frumos ,sincer cu caracter si nu trebuie sa fi afectat de aceasta competitie , capul sus si mergi mai departe.Oricum din cuplul format de tine si Elena , tu ai fost cel care ai iesit cu capul sus si pe usa din fata iar Elena impreuna cu mama ei care in momentul cand a mai fost intrebata odata daca si-a schimbat cumva parerea s-a facut ca vezi doamne nici nu mai poate sa vorbeasca, dar ce patise daca era convinsa cand se opusese ca facuse o alegere buna, acum ce o afecta de fapt. Rusine Elena ai decazut rau in ochii telespectatorilor, NE-AI MINTIT PE TOTI, NE-AM CHELTUIT BANI PTR TINE , AI DEMONSTRAT DE FAPT CA NU-L IUBESTI SI NU L-AI IUBIT PA ALIN.

  7. 74
    claudia Says:

    Sorin , te rog sa ne dai si tu vesti despre tine . Te rog sa pastrezi legatura cu Alin, si as dorii sa-l ajutib sa-si revina din socul la care a fost supus . te pup

  8. 73
    claudia Says:

    Ma bucur foarte mult de faptul ca Valentina , a fost eliminata si ca nu a reusit sa plece cu nici o recompensa din acest concurs, deoarece nu merita,chiar daca alearga ca o disperata dupa bani , tot o ospatarita saraca va ramane. Aavut cel mai infect comportament si caracter din tot concursul, si-a meritat din plin jignirile aduse de nicu si de Sorin, acestia au reusit sa-i vada adevarata fata inca de cand erau in casa. Valentina este cea mai josnica persoana posibila din istoria npm si in general in viata de zi cu zi.
    Domnu’ Marin va place ce fel de fata aveti sau ati crescut? Eu nu as putea avea un asemenea copil , as murii de rusine

  9. 72
    claudia Says:

    Elena nu a procedat corect, a fost falsa pe parcursul concursului cand sustinea ca-l iubeste pe alin, care saracu a fost foarte afectat cand elena l-a refuzat. Elena nu a avut caracter nici pentru faptul ca nu le-a spus lui Alin si bunicii, decat atunci cand au fost pe scena, . Pana la urma s-a vazut ca Elena cu familia sa nu au avut nici cuvant nici caracter, tatal ei nici macar nu a putut sa fie prezent si mai si zicea Elena ca are un suflet bun si ca nu o refuza cu nimic , de fapt s-a vazut ca ei au fost intelesi cu totii de acasa iar Alin habar nu avea ce o sa se intample. Elena a fost multumita de faptul ca avea 400 milioane plus probabil alte 400-500 milioane din marele premiu care s-a impartit, si a considerat ca si-a atins scopul, pentru ca de fapt ea a venit pentru bani in concurs asa cum a si demonstrat, nu Alin a fost cel care dorea banii.

  10. 71
    elena Says:

    Elena si sunt ff bn si sunt impreuna daca mai deshisi fb vei vedea ca confirmat ca sunt impreuna

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free