Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?


elena-si-alin-nora-pentru-mama-5In Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, au avut loc o serie de rasturnari de situatie in ceea ce priveste cuplul format din Alin si Elena. Contrar asteptarilor fanilor care i-au sustinut timp de 9 luni in concurs, pe ultima suta de metri Elena a declarat ca nu doreste sa faca pasul cel mare in competitia Nora pentru mama 5, dorind sa-l cunoasca mai bine pe Alin si in afara casei.

Afirmatiile Elenei au starnit nemultumiri atat din partea lui Alin si doamnei Nicolita, cat si intregii familii a lui Alin. In pauza de publicitate au fost adresate replici destul de dure intre acestia.

Alin a fost foarte deranjat de decizia Elenei, la fel si doamna Nicolita care a declarat ca a suportat-o degeaba 9 luni pe Elena in concurs.

Reactiile au fost atat de neasteptate incat Elena s-a declarat dezamagita de doamna Nicolita si mama lui Alin, care se pare ca nu i-ar mai oferi acesteia nici o sansa de a pastra relatia cu Alin si in afara competitiei.

In ciuda neplacerilor serii, Alin si Elena s-au numarat printre cuplurile finaliste, iesind pe locul al doilea. Acestia au plecat din concurs cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, astfel: doamna Nicolita cu 45.320 lei, iar Elena cu suma de 45.428 lei, plus o parte din marele premiu care s-a impartit intre finalisti.

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Alin si Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    sorella Says:

    Rusine bunicii Nicolita si rusine mamai lui Alin!!!Amandoua si-au dorit marele premiu si nicidecum pe Elena de nora!Urat din partea bunicii sa gandeasca si sa-i spuna Elenei ca ”degeaba a suportat-o noua luni,ca acum sa nu se casatoreasca!”Rusine acestei mame a lui Alin care spune in direc ca ”o iubeste pe Elena si si-o doreste sa-i fie nora”,iar dupa ce afla ca Elena nu vrea sa se casatoreasca in concurs cu Alin,o inteapa cu ”drum bun in viata,la singular!”Cum ramane d-na Cornelia cu dragostea pe care i-o purtati Elenei si mai ales cu dragostea pe care Alin i-o poarta Elenei??Ati jucat teatru ,d-na Cornelia si bunica Nicolita ,fara a o indragi pe Elena si poate ca stiati ca nici Alin nu si-o doreste cu adevarat pe Elena ,altfel nu erati asa de decisive fata de Elena si nici nu va mai gandeati ca ”puteau divorta in doua zile daca nu se intelegeau!” RUSINE!!

  2. 9
    LOL Says:

    cei doi sunt prea fitzosi si nu par a mai continua relatia lor afara……….

  3. 8
    ramona Says:

    ma bucur ca s-a confirmat ceea ce gandeam mereu,dar totusi am ramas surprinsa ptr cata nesimtire pot avea unii ptr niste bani.spre binele Elenei ar fi sa uite ca a cunoscut vreodata o familie de nimic ca cea a lui Alin.acum am vazut cu cine seamana Alin la caracter.RUSINE!!!!!!!!!

  4. 7
    alex Says:

    elena a luat decezia cea mai buna.daca alin vrea sa fie cu elena,trebuie sa stea separat de mama si de bunica.!!

  5. 6
    sorana Says:

    Felicitari Elena!
    Ai facut alegerea corecta.Alin si familia lui nu te merita.

  6. 5
    CRISTINA Says:

    ELENA SA FUGI CAT VEZI CU OCHII DE ASEMENEA OAMENI.TU SI FAM TA SUNTETI MINUNATII SI UNITI.BRAVO ELENA

  7. 4
    gardul Says:

    facebokul a influentat-o cel mai mult,urmeaza canad cu telefoanele colaboratoarelor(santaj)

  8. 3
    maya Says:

    imi dau seama cat de tare si dc s-a suparat alin…din moment ce el era numai si numai pt bani…elena fugi cat mai poti de asemenea oameni…bunica ar trebui sa fie mai inteleapta pt k elena a dat dovada maturitate

  9. 2
    Gigel Says:

    Elena nu merita asa un individ,El a venit cu toata gasca sa ia premiul biata Cornelia plinge dupa banii cheltuiti pe tele foane dar sa ales batrina cu atitia banii cu cit nici nu visa.Eu am zis demult ca Elena sa fuga de Alin se vede ca a fost crescut de bunica si nu de mama.

  10. 1
    ana Says:

    sper ca elena sa ia decizia corecta..alin nu o merita

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free