Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?


elena-si-alin-nora-pentru-mama-5In Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, au avut loc o serie de rasturnari de situatie in ceea ce priveste cuplul format din Alin si Elena. Contrar asteptarilor fanilor care i-au sustinut timp de 9 luni in concurs, pe ultima suta de metri Elena a declarat ca nu doreste sa faca pasul cel mare in competitia Nora pentru mama 5, dorind sa-l cunoasca mai bine pe Alin si in afara casei.

Afirmatiile Elenei au starnit nemultumiri atat din partea lui Alin si doamnei Nicolita, cat si intregii familii a lui Alin. In pauza de publicitate au fost adresate replici destul de dure intre acestia.

Alin a fost foarte deranjat de decizia Elenei, la fel si doamna Nicolita care a declarat ca a suportat-o degeaba 9 luni pe Elena in concurs.

Reactiile au fost atat de neasteptate incat Elena s-a declarat dezamagita de doamna Nicolita si mama lui Alin, care se pare ca nu i-ar mai oferi acesteia nici o sansa de a pastra relatia cu Alin si in afara competitiei.

In ciuda neplacerilor serii, Alin si Elena s-au numarat printre cuplurile finaliste, iesind pe locul al doilea. Acestia au plecat din concurs cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, astfel: doamna Nicolita cu 45.320 lei, iar Elena cu suma de 45.428 lei, plus o parte din marele premiu care s-a impartit intre finalisti.

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Alin si Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?”

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    MAr Says:

    EU ZIC CA SI ELENA A GRESIT ,DE CE NU IA SPUS LUI ALIN CA NU VREA SA SE CASATOREASCA LA SFARSITUL CONCURSULUI TREBUIA SAL AVERTIZEZE CA NU VREA SA FACA PASUL EL PUR SI SIMPLU A RAMAS TABLOU SI NORMAL CA NU SE ASTEPTA CA TOATE BUNE SI FRUMOASEASI ALEGE FATA ROCHIE VAI CE FERICIRE SI COLO DA CU BATA AN BALTA EU NU SANT FAN ALIN DAR ASA VAD LUCRURILE .

  2. 39
    alex Says:

    elena pentru mine si apropiatii mei, tu esti adevarata castigatoare npm5!!!

  3. 38
    turcitu iuliana Says:

    foarte dezamagita.erati culplul meu preferat

  4. 37
    mike Says:

    BRAVO MAI FATA

  5. 36
    Lupan Nicoleta Says:

    Nu imi vine sa cred,m-am uitat la emisiune doar pt k imi placea enorm de mult de voi,va vedeam perechea model,sunt dezamagita de decizia Elenei dar dupa cum a reactionat Alin si familia lui cred k a facut cea mai buna alegere.Nu mi-a placut niciodata de Cristina mai ales dupa acel incident cand a intervenit intre voi si dupa parerea mea nu merita sa castige.In mintea mea voi ramaneti cuplul perfect……

  6. 35
    vasiu anica Says:

    alin felicitari pe mai departe in viata si capul sus

  7. 34
    vasiu anica Says:

    eu nu cred ca alin a urmarit doar banii,se vedea cum o iubea dar elena se crede mai destepta si ia decizii de una singura,nu mi se pare normal sa vb. la tel. cu mami si lui alin sa nu i zici nimic ,trebuia sa i spuna ca parintii ei nu l plac.Astfel stateau lucrurile,stia si alin la ce sa se astepte,plus ca mama elenei nu sa aratat deloc incantata de alin,putea macar in gluma sa i zica ca l place,de cand trebuie sa demonstreze alin ceva,este de ajuns sa il placa elena.Imi pare rau ca multi il critica pe degeaba

  8. 33
    ionel Says:

    Felicitari Elena pentru decizia luata!Nu te merita.Intelectual=0,cu toate trambitzatele studii,caracter infect.,,Drum bun in viata!’’si sa gasesti ceea ce meriti.

  9. 32
    mari Says:

    imi pare rau ca trebuie sa spun ca am ramas socata cum isi doresc unii banii .sunt din craiova dar nu pot sa fiu decat corecta sa spun ca eu am avut o impresie proasta de alin de la inceput . sunt la varsta de 57 ani dar nu imi imaginam pe cineva cat pote sa faca de urat cand vede ca pierde banii . alin daca putea se ducea catre cristina cand a vazut ca tot iese pe primul loc .ELENA (EU NU AM FETE ) FII MANDRA DE TINE , AI O FAMILIE DE ADMIRAT SI FOARTE FRUMOS CA AI URMAT SFATUL MAMEI=ALIN NU TE MERITA . DACA VREODATA AUD CA VII LA CRAIOVA SI ESTI MIREASA LUI ALIN IMI SCHIMB IMPRESIA . ALIN A FACUT UN CIRC IMPREUNA CU BUNICA SI MAMA LUI . ALIN NU E BAIATUL BUN NICI LA DISTANTA FARA MAMA SI BUNICA . BAFTA ELENA

  10. 31
    NELY Says:

    bine elena ca ai realizat in al 12 ceas cu cine ai de a face

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free