Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?


elena-si-alin-nora-pentru-mama-5In Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, au avut loc o serie de rasturnari de situatie in ceea ce priveste cuplul format din Alin si Elena. Contrar asteptarilor fanilor care i-au sustinut timp de 9 luni in concurs, pe ultima suta de metri Elena a declarat ca nu doreste sa faca pasul cel mare in competitia Nora pentru mama 5, dorind sa-l cunoasca mai bine pe Alin si in afara casei.

Afirmatiile Elenei au starnit nemultumiri atat din partea lui Alin si doamnei Nicolita, cat si intregii familii a lui Alin. In pauza de publicitate au fost adresate replici destul de dure intre acestia.

Alin a fost foarte deranjat de decizia Elenei, la fel si doamna Nicolita care a declarat ca a suportat-o degeaba 9 luni pe Elena in concurs.

Reactiile au fost atat de neasteptate incat Elena s-a declarat dezamagita de doamna Nicolita si mama lui Alin, care se pare ca nu i-ar mai oferi acesteia nici o sansa de a pastra relatia cu Alin si in afara competitiei.

In ciuda neplacerilor serii, Alin si Elena s-au numarat printre cuplurile finaliste, iesind pe locul al doilea. Acestia au plecat din concurs cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, astfel: doamna Nicolita cu 45.320 lei, iar Elena cu suma de 45.428 lei, plus o parte din marele premiu care s-a impartit intre finalisti.

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Alin si Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?”

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    fabi Says:

    eu cred ca sunt impreuna
    alin elena

  2. 69
    fan npm5 Says:

    ALIN SI ELENA DAK SUNTETI IMPREUNA DC NU
    MAI DA-TI NICI O VESTE SAU…????

  3. 68
    justforfunny Says:

    Injunghie si pe la spate Valentina aia sincera si muncitoare ! Munceste din greu,sapa pe toata lumea!

  4. 67
    justforfunny Says:

    Uite ca si Valentina vrea sa traiasca tot pe banii altuia,sa scape de statutul de ospatarita.’geaba,ospatarita va ramane toata viata ei,are un caracter mizerabil! Femeie pentru o noapte !

  5. 66
    pt Mihaela Says:

    tu din ce natie faci parte,se vede cat de bine stai cu intelectul.

  6. 65
    lili tre uitai pe Says:

    Mihaela draga mea….esti oleanca ofticata sau ce e cu tine???? nu gandesti limpede??? a vazut o tara intreaga cum “frumosul mucila” si-a aratat adevarata fata impreuna cu tot neamul lui de avari. te uitai pe alt post?? ca altfel nu-mi explic cum poti sa aberezi in halul asta!!! daca elena a deschis ochii in al 9 lea ceas asta nu inseamna ca e “moldoveanca smechera”. fata asta nu a zbierat ca nebuna si nu s-a certat ca la usa cortului cu nimeni. tu te maritai cu Alin daca il vedeai asa magar?? Daca poti fi obiectiva bineinteles….dar ma indoiesc
    Educatia si maturitatea elenei tu o descrii dupa prostia si imaginatia ta!
    Succes in viata!!! Ai grija la moldovence sa nu iti ia barbatul! Ma amuzi =)))

  7. 64
    sonia Says:

    Elena nu a procedat corect. Pe tot parcursul concursului a dat sa se inteleaga ca il iubeste pe Alin, ca doresc sa se casatoreasca si dintr-o data s-a razgandit. u cred ca mama Cornelia era suparata si pentru banii cheltuiti pe voturi dar si pentru faptul ca nu i-a fost usor ca si mama sa primeasca un asemenea refuz.

  8. 63
    RADU Says:

    merry cacamerry ,elena a fost votata inca de la inceputul concursului de catre public ,cand nici nu era in cuplu cu alin.noi am votat persoana elena nu cupul alin-elena.desteapta p…!! cred ca,esti mama vuvuzelei ulrlatoare ce vrea p..cu bile miscatoare.mai nou am auzit ca s-a cuplat cu falsul de andrei!!.am spus inca de la inceputul competitiei ca andrei nu este destept pe cat vrea sa fie vazut!!

  9. 62
    ana11 Says:

    elena daca citesti comentarele toate de la anceputul concursului ati da-i seama ce ai de facut an viata si cine este olteanu tau.drum bun an viata ca barbati mai sunt.

  10. 61
    marry Says:

    Elena fata care vrea sa traiasca in puf pe banii altora. A fost jmechera sa vazut ca a stat langa Alin ca sa nu fie eliminata. Voturile le-a avut de la mama lui Alin de aici si cearta . Oltenii au cheltuit multi banii pe voturi si Ilenuta a spus NU .

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free