Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?


elena-si-alin-nora-pentru-mama-5In Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, au avut loc o serie de rasturnari de situatie in ceea ce priveste cuplul format din Alin si Elena. Contrar asteptarilor fanilor care i-au sustinut timp de 9 luni in concurs, pe ultima suta de metri Elena a declarat ca nu doreste sa faca pasul cel mare in competitia Nora pentru mama 5, dorind sa-l cunoasca mai bine pe Alin si in afara casei.

Afirmatiile Elenei au starnit nemultumiri atat din partea lui Alin si doamnei Nicolita, cat si intregii familii a lui Alin. In pauza de publicitate au fost adresate replici destul de dure intre acestia.

Alin a fost foarte deranjat de decizia Elenei, la fel si doamna Nicolita care a declarat ca a suportat-o degeaba 9 luni pe Elena in concurs.

Reactiile au fost atat de neasteptate incat Elena s-a declarat dezamagita de doamna Nicolita si mama lui Alin, care se pare ca nu i-ar mai oferi acesteia nici o sansa de a pastra relatia cu Alin si in afara competitiei.

In ciuda neplacerilor serii, Alin si Elena s-au numarat printre cuplurile finaliste, iesind pe locul al doilea. Acestia au plecat din concurs cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, astfel: doamna Nicolita cu 45.320 lei, iar Elena cu suma de 45.428 lei, plus o parte din marele premiu care s-a impartit intre finalisti.

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Alin si Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Alin si Elena s-au despartit in Marea Finala NPM5?”

  1. 1
    ana Says:

    sper ca elena sa ia decizia corecta..alin nu o merita

  2. 2
    Gigel Says:

    Elena nu merita asa un individ,El a venit cu toata gasca sa ia premiul biata Cornelia plinge dupa banii cheltuiti pe tele foane dar sa ales batrina cu atitia banii cu cit nici nu visa.Eu am zis demult ca Elena sa fuga de Alin se vede ca a fost crescut de bunica si nu de mama.

  3. 3
    maya Says:

    imi dau seama cat de tare si dc s-a suparat alin…din moment ce el era numai si numai pt bani…elena fugi cat mai poti de asemenea oameni…bunica ar trebui sa fie mai inteleapta pt k elena a dat dovada maturitate

  4. 4
    gardul Says:

    facebokul a influentat-o cel mai mult,urmeaza canad cu telefoanele colaboratoarelor(santaj)

  5. 5
    CRISTINA Says:

    ELENA SA FUGI CAT VEZI CU OCHII DE ASEMENEA OAMENI.TU SI FAM TA SUNTETI MINUNATII SI UNITI.BRAVO ELENA

  6. 6
    sorana Says:

    Felicitari Elena!
    Ai facut alegerea corecta.Alin si familia lui nu te merita.

  7. 7
    alex Says:

    elena a luat decezia cea mai buna.daca alin vrea sa fie cu elena,trebuie sa stea separat de mama si de bunica.!!

  8. 8
    ramona Says:

    ma bucur ca s-a confirmat ceea ce gandeam mereu,dar totusi am ramas surprinsa ptr cata nesimtire pot avea unii ptr niste bani.spre binele Elenei ar fi sa uite ca a cunoscut vreodata o familie de nimic ca cea a lui Alin.acum am vazut cu cine seamana Alin la caracter.RUSINE!!!!!!!!!

  9. 9
    LOL Says:

    cei doi sunt prea fitzosi si nu par a mai continua relatia lor afara……….

  10. 10
    sorella Says:

    Rusine bunicii Nicolita si rusine mamai lui Alin!!!Amandoua si-au dorit marele premiu si nicidecum pe Elena de nora!Urat din partea bunicii sa gandeasca si sa-i spuna Elenei ca ”degeaba a suportat-o noua luni,ca acum sa nu se casatoreasca!”Rusine acestei mame a lui Alin care spune in direc ca ”o iubeste pe Elena si si-o doreste sa-i fie nora”,iar dupa ce afla ca Elena nu vrea sa se casatoreasca in concurs cu Alin,o inteapa cu ”drum bun in viata,la singular!”Cum ramane d-na Cornelia cu dragostea pe care i-o purtati Elenei si mai ales cu dragostea pe care Alin i-o poarta Elenei??Ati jucat teatru ,d-na Cornelia si bunica Nicolita ,fara a o indragi pe Elena si poate ca stiati ca nici Alin nu si-o doreste cu adevarat pe Elena ,altfel nu erati asa de decisive fata de Elena si nici nu va mai gandeati ca ”puteau divorta in doua zile daca nu se intelegeau!” RUSINE!!

  11. 11
    Francisc Says:

    Sper ca s-au despartit. Mai mult decat ceea ce a auzit din gurile lor, a lui Alin, a bunicii si a mamei lui Alin, ce i-ar mai fi trebuit Elenei sa auda, ca sa-si dea seama cat de prefacuti, de rai, de egoisti si de rautaciosi erau toti trei si ca singurul lucru destept de facut era sa se desparta de el. Casatoria cu Alin si mutarea Elenei la Craiova ar fi fost cea mai mare greseala a ei. Ar fi asteptat-o cel mai crunt cosmar al vietii ei. Ar fi avut nu un sot, o soacra si bunica sotului, ci ar fi avut trei stapani care ar fi terorizat-o cum nici in cele mai crunte vise nu si-ar fi inchipuit Elena.
    Bravo, Elena ! Ai avut intelepciune si demnitate.

  12. 12
    myha Says:

    sper sa ramana impreuna….chiar se potrivesc:X

  13. 13
    adina Says:

    Sunt cei mai frumy,succes in continuare!!!!!!!!!!!sunt sigura ca veti ramane impreuna!:x

  14. 14
    marry Says:

    Elena cea mai falsa din concurs . Este urata fata de Alin. Camelia sa enervat pentru ca ea a bagat banii in voturi . Elena a jucat un rol va pacalit pe totii .

  15. 15
    cocochanel Says:

    IMI PARE RAU DE TINE ELENA, CA AI AVUT PARTE DE O ASEMENEA EXPERIENTA DAR, DECAT SA DIVORTEZI, MAI BINE ASA. VEZITI DE DRUM SI NUMAI INTOARCE CAPUL. NU AI DUPA CINE. NU CONTA CE A SPUS CORNELIA SAU BUNI, PE MINE M-A SOCAT ALIN. SI ATAT. FEMEILE AU NEVOIE DE BARBATI PUTERNICI CA SI CARACTER LANGA ELE IN VIATA, ASA CUM E SERGIU POATE. NU DE PAMPALAI CA VALI, OBSEDATI SI GELOSI CA IOAN SAU FRUSTATI CA ALIN. SI CRED CA AM FOST DOAMNA IN EXPRIMARE

  16. 16
    RADU Says:

    elena ai fost cea mai frumoasa ,inteligenta ,ciminte fata de la npm5.meritai din plin sa fi nora saptamanii! imi place si de daniela!!!

  17. 17
    oana Says:

    buna alin sa sti k imi pare rau de situatia in care ai fost pus, pacat k nu a stiut sa te aprecieze esti foarte dragut,iti dorec in viata numai noroc si sa ai parte de fericirea pe care tio doresti as dori sa aud de bine despre tine, tare capul sus,ai sange de oltean in tine trebuie sa lupti te pup

  18. 18
    oana Says:

    te rugam sa ne raspunzi inapoi dak poti si ai ocazia pussy

  19. 19
    Soryna Says:

    teatru de final au afcut la sfarsit eram sigura

  20. 20
    simonik Says:

    mi-a palcut de Alin,ii dau dreptate,sunt copii si este normal sa reactioneze in modul acesta.Imi pare rau pt ei

  21. 21
    deyutza Says:

    Elena a dat dovada de demnitate si nu a fost deloc falsa.A facut asa cum a simtit ea si una eate sa traiesti inchis intr-o casa si alta este sa ai toata libertatea si sa vezi cum se comporta si afara cel de langa tine… Alin nu o merita si sper ca ea sa isi vada de viata ei.pacat ca mama lui alin si bunica lui au fost revoltate, dar foarte bine pentru Elena ca si-a dat seama ca daca se casatorea avea mult de suferit langa astfel de oameni.Bravo Elena pentru atitudinea luata si mult noroc in viata!!!!

  22. 22
    ela Says:

    cred ca l-ai putea da pe brazda,dar numai mutandu-va la Botosani[parca de acolo esti?]deci, incearca…in rest…multa sanatate si ramai aceeasi,esti deosebita.te pup.

  23. 23
    cezarica Says:

    Iata, in sfarsit, s-a dat arama pe fata si s-a confirmat ceea ce Cristina a incercat sa-i arate Elenei (”spre binele ei”, cita t din Cristina). Amintiti-va de acel conflict cu biletelul. Cristina a inghitit si n-a vrut sa dea cartile pe fata atunci, crezand ca Elena va intelege, dar ea era oarba dupa Alin. Doar Cristina, fiind prea inteligenta, a inteles intentiile acestuia: ii fugeau ochii dupa bani, nu se putea hotari la cine sa se opreasca, cine este Lozul cel mare, langa care sa-si urmareasca scopul perfid de a pune naina pe Marele premiu. Banii au fost totul pentru el! Elena a fost doar vehicolul care il ducea spre “victorie”. Dar, Alin are “nas” la afaceri Acest concurs a fost pentru el o afacere. Intr-un moment al concursului si-a dat seama ca, Cristina este un vehicol mai bun spre “succes”, si a incercat ss se reorienteze. Aici, Cristina, subtil a desconspirat planurile lui. Din pacate, Elena n- a priceput subtilitatea. Daca o sesiza, parasea mucila de atunci competitia, impreuna cu baboiu.
    Bine,ca macar in al 12-lea ceas s-a trezit Elena. Acum, iata ca din nou s-au adeverit cuvintele Cristinei:”Sper, Elena, intr-o zi sa intelegi si sa-mi multumesti. Am facut-o pentru binele tau”.
    Multumeste-i , Elena, toata viata ta.
    Drum bun in viata, si tot binele din lume!
    Dumnezeu ti-l va aduce in calea ta pe cel care te merita cu adevarat!

  24. 24
    dana A Says:

    ma bucur enorm de mult ca nu au castigat si sper ca elena sa nu mai stea langa un asa barbat ca nu o merita

  25. 25
    aura Says:

    am ramas uimita de alin si familia lui oare iau orbit banii doamne bine ca elena sa desteptat

  26. 26
    lacramioara Says:

    imi pare rau pt Elena,dar e mai bine pt ea ca s-a terminat asa,va suferii o perioada,dar decat cu asa oameni in preajma ei mai bine singura.

  27. 27
    oana Says:

    alin vroia doar banii…si mama lui la fel…Domane,femeia aia,cred are cv probleme dupa cum s-a manifestat! bn k Elena s-a convins! nu face de ea

  28. 28
    marcela marin Says:

    bine ca te-ai trezit in al 12-lea ceas Elena. pt dna Nicolita si Alin banii erau importanti…in 2 zile puteati divorta…

  29. 29
    monica.negru Says:

    Felicitari Elenei,ptr decizia luata.Acest lucru trebuia sa-l faca inca de la petrecerea de revelion,atunci cand,cei doi,Alin si Nicolita,au calcat in picioare demnitatea acestui copil.Nu-mi pot imagina cum Elena,nu a realizat pana la final,in ce haita a intrat.Dar,e bine ca s-a trezit in al 12-lea ceas.Felicitari Elena,ptr decizia luata.

  30. 30
    Liana Says:

    Nici un cuplu nu a fost pregatit pentru casatorie si bine au facut ca au luat aceste decizii. Show-ul e show, dar viata reala nu e doar show. Adevaratii castigatori sunt Andrei si Silvia. Nemeritatata pozitia Cristinei, de nora a saptamanii. Sorin a fost un personaj interesant, dar Valentina – sub orice critica. Machiajele fetelor si coafurile au fost de o foarte slaba calitate; poate ca ar fi trebuit indrumate si invatate ca nu tot ce e strident e si frumos; discretia si rafinamentul sunt importante.

  31. 31
    NELY Says:

    bine elena ca ai realizat in al 12 ceas cu cine ai de a face

  32. 32
    mari Says:

    imi pare rau ca trebuie sa spun ca am ramas socata cum isi doresc unii banii .sunt din craiova dar nu pot sa fiu decat corecta sa spun ca eu am avut o impresie proasta de alin de la inceput . sunt la varsta de 57 ani dar nu imi imaginam pe cineva cat pote sa faca de urat cand vede ca pierde banii . alin daca putea se ducea catre cristina cand a vazut ca tot iese pe primul loc .ELENA (EU NU AM FETE ) FII MANDRA DE TINE , AI O FAMILIE DE ADMIRAT SI FOARTE FRUMOS CA AI URMAT SFATUL MAMEI=ALIN NU TE MERITA . DACA VREODATA AUD CA VII LA CRAIOVA SI ESTI MIREASA LUI ALIN IMI SCHIMB IMPRESIA . ALIN A FACUT UN CIRC IMPREUNA CU BUNICA SI MAMA LUI . ALIN NU E BAIATUL BUN NICI LA DISTANTA FARA MAMA SI BUNICA . BAFTA ELENA

  33. 33
    ionel Says:

    Felicitari Elena pentru decizia luata!Nu te merita.Intelectual=0,cu toate trambitzatele studii,caracter infect.,,Drum bun in viata!’’si sa gasesti ceea ce meriti.

  34. 34
    vasiu anica Says:

    eu nu cred ca alin a urmarit doar banii,se vedea cum o iubea dar elena se crede mai destepta si ia decizii de una singura,nu mi se pare normal sa vb. la tel. cu mami si lui alin sa nu i zici nimic ,trebuia sa i spuna ca parintii ei nu l plac.Astfel stateau lucrurile,stia si alin la ce sa se astepte,plus ca mama elenei nu sa aratat deloc incantata de alin,putea macar in gluma sa i zica ca l place,de cand trebuie sa demonstreze alin ceva,este de ajuns sa il placa elena.Imi pare rau ca multi il critica pe degeaba

  35. 35
    vasiu anica Says:

    alin felicitari pe mai departe in viata si capul sus

  36. 36
    Lupan Nicoleta Says:

    Nu imi vine sa cred,m-am uitat la emisiune doar pt k imi placea enorm de mult de voi,va vedeam perechea model,sunt dezamagita de decizia Elenei dar dupa cum a reactionat Alin si familia lui cred k a facut cea mai buna alegere.Nu mi-a placut niciodata de Cristina mai ales dupa acel incident cand a intervenit intre voi si dupa parerea mea nu merita sa castige.In mintea mea voi ramaneti cuplul perfect……

  37. 37
    mike Says:

    BRAVO MAI FATA

  38. 38
    turcitu iuliana Says:

    foarte dezamagita.erati culplul meu preferat

  39. 39
    alex Says:

    elena pentru mine si apropiatii mei, tu esti adevarata castigatoare npm5!!!

  40. 40
    MAr Says:

    EU ZIC CA SI ELENA A GRESIT ,DE CE NU IA SPUS LUI ALIN CA NU VREA SA SE CASATOREASCA LA SFARSITUL CONCURSULUI TREBUIA SAL AVERTIZEZE CA NU VREA SA FACA PASUL EL PUR SI SIMPLU A RAMAS TABLOU SI NORMAL CA NU SE ASTEPTA CA TOATE BUNE SI FRUMOASEASI ALEGE FATA ROCHIE VAI CE FERICIRE SI COLO DA CU BATA AN BALTA EU NU SANT FAN ALIN DAR ASA VAD LUCRURILE .

  41. 41
    toma Says:

    ma bucur ca ti-ai dat seama cu cine ai de a face …se vede ca nu te merita.sambata si-au dat arama pe fata si mama lu alin si dmn nicolita urat din partea lor

  42. 42
    DOINA Says:

    Imi pare rau pentru voi ca ati fost marii ghinionisti ai acestui concurs.Mereu m-am temut ca se va intampla in finala asa cum s-a intamplat si cu plecarea la Venetia.Favoriti pana-n ultimul moment.Ati fost cuplul meu favorit de la inceputul competitiei,abia asteptam emisiunea ca sa va revad.Erati cuplul cel mai frumos,intotdeauna imbracati frumos,cu gust.Am revazut finala.Cand ati aparut,parca erati dintr-un basm.Pacat.Oricum Elena tu esti adevarata invingatoare a acestei editii,ai fost nora saptamanii de atatea ori,ai fost cea mai apreciata pe parcursul concursului, esti o fata frumoasa, inteligenta,educata si cu mult bun simt.Va doresc mult noroc si o viata linistita.

  43. 43
    nikos Says:

    Elena bravoo! esti de admirat atat tu cat si familia ta,Alin nu te merita pe toata durata competitiei eu nu l-am auzit o data sa recunoasca ceva, el intodeauna a considerat ca are dreptate,mi-a placut cum a luat atitudine doamna Cristina Stamate in emisiunea din 21 mai daca urmariti cu atentie acolo se vede adevarata fata a lui Alin si cum i-si manifesta el grija fata de cei dragi.RUSINE ALIN SI FAMILIEI TALE ! inteleg ca vroiati banii dar nu asa…asta este educatia primita,la voi se merge pe premiza ,,vrei nu vrei caine treci la lant” RUSINE!!!!!!!! inca o data BRAVOO ELENA ,BRAVOO FAMILIEI TALE SUNTETI DE APRECIAT………

  44. 44
    omi Says:

    de la bun inceput am stiut ca nicolita si alin s-au tinut de tine fiindca tu le aduceai voturi si te-am blamat ca le faci jocul pt bani dar… ma bucur ca m-am inselat in privinta ta, ratiunea a invins, nu te merita , stiu ca il iubesti dar el se iubeste numai pe el si este sub tutela celor doua femei care l-au crescut ft ft rau. daca te iubeste cu adevarat iti vei da seama cu timpul si sunt convinsa ca vei lua decizia corecta, daca nu erau cu tine ei nu ajungeau in finala practic i-ai dus in spate nicidecum ca te-a suportat baba.

  45. 45
    ilinca Says:

    Alin si Elena si-au meritat lectia cu varf si indesat.

  46. 46
    adrian Says:

    elena e o frayera noroc cu mama ei sa vazut de la prima cearta ca C*CALIN si babeta e numai pentru bani ,de aceea a intrat taranu cu babeta in casa ca stia ca fetele din resp. pntr varsta ei nu o vor vota sa iasa mai repede taranu a vrut sa profite de asta ..si a luat TEAPA

  47. 47
    adria Says:

    ma bucur pentru cristyna a fost sincera si corecta sper ca pe viitor sa nu mai intre in casa OLTENI a mai fost cristi care la fel sa facut cu o masina si nu la mai interesat restu…

  48. 48
    nico Says:

    TEAPA MARE A LUAT OLTEANU CU BABETA ..HOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEEE PANA AICI VA FOST.

  49. 49
    nico Says:

    alin frumos ../??tot timpu era NEBARBERIT cu moaca ai falsa

  50. 50
    vio Says:

    C*CALIN VA PLECA LA GARA SA VADA CAT E CEASU …PREMIU SA DUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  51. 51
    elena Says:

    chiar imi pare rau pt voi consider ca alin nu merita asta in finala ,de ce ia dat sperante moldoveanca? sa nu uitam ca alin ar fi putut face cuplu cu orcare,fata din casa…pt ca-l placeau toate

  52. 52
    john Says:

    angamfatule esti prost rau dupa ce au dat materialul din pauza cu voi si au aplaudat invitatii din platou ai zis ca te aplauda cei care nu te suporta dar asta anseamna ca nici mata nu te suporta ca ea a aplaudat prima parca baba tot se victimiza si zicea ca e bolnava ea si fisa acum a demonstrat ca sunt bolnave dupa bani felicitari elenei si familiei ei au demonstrat ca sunt de 10 mii de ori mai judecate si cu capul pe umeri decat voi cu toate ca a-ti vrut voi sa le coborati dar nu a-ti reusit v-ati facut de tot rahatul o familie de fomisti

  53. 53
    mihaela Says:

    Foarte urit din partea Elenei,a avut dreptate Valentina,acum sa vazut cat teatru a jucat ELENA,mi a placut de ia dar din pacate a fost foarte falsa pe tot parcursul emisiuni.ALIN ar fi putut fi cu orice fata din casa si nu numai, dar ea sa agatat de el ca un scai, nu cumva sa il piarda pana isi atinge scopul adica bani. Imi pare rau ca spun si imi cer scuze fata de alte pers.dar din pacate ELENA este o alta moldoveanca,care sa dat arama pe fata. o smechera, sa isi atinga scopul,si pe urma isi arata colti.Asa sunt (APROAPE TOATE MOLDOVENCELE ) materialiste si niste smechere,AVIZ BAIETILO, ATENTIE CE VA ALEGETI.

  54. 54
    XXX Says:

    CU SIGURANTA LUI ALIN NU VA MAI TREBUI MOLDOVEANCA IN VECI. CAPUL SUS ALIN, SUNT MULTE FETE ISTETE, CARE TE VOR SI SA AI GRIJE CE ITI ALEGI.

  55. 55
    mioara Says:

    miar pare bine ca Elena sa se fi despartit de alin pentru ca el no merita toata perioada concursului sa tinut tare si la final sa dat arama pe fata

  56. 56
    alex Says:

    pentru xxx si mihaela :silvia si cruella travestita tot din neam de moldovenii provin desteptilor.!!!elena a dat clasa multor concurentr prin inteligenta,frumusetea,corectitudinea si curatenie.a fost cea mai frumoasa mireasa de la npm5!!.cinste parintilor care au educat-o!!!!

  57. 57
    cristina Says:

    rusine elenei de ce nu a spus in ultima emisiune de vineri de dimi ca nu vrea sa se casatoreasca?sau a stat asa sa nu fie eliminata

  58. 58
    auras Says:

    eram sigur ca asa se va termina bravo elena ai deshis ochii in al 12 lea ceas…e bine si acum sper ca nu vei ramane cu alin in afara cometitiei nu te merita tu esti frumoasa foc pe langa nemuritorul ala de foame a format cuplu cu tine ca sa castige in final dar nu ia reusit:P bravo elena drum bun afara

  59. 59
    roberta Says:

    nu mai vb de rau de moldovence ca s-a vazut cat de inteligenti sunt oltenii rusine lui Alin rusine bunicii si foarte mare rusine avarei dupa bani mamei lui Alin,bravo Elena ca nu te-ai maritat cu ingamfatul ala nu te merita a vrut doar banii nu pe tine e un prost mai mare tantalau ca ala si familia lui n-am vazut de zilele mele

  60. 60
    fabi Says:

    rusine elena ca nu teai casatorit cu alin rusine sa-ti fie

  61. 61
    marry Says:

    Elena fata care vrea sa traiasca in puf pe banii altora. A fost jmechera sa vazut ca a stat langa Alin ca sa nu fie eliminata. Voturile le-a avut de la mama lui Alin de aici si cearta . Oltenii au cheltuit multi banii pe voturi si Ilenuta a spus NU .

  62. 62
    ana11 Says:

    elena daca citesti comentarele toate de la anceputul concursului ati da-i seama ce ai de facut an viata si cine este olteanu tau.drum bun an viata ca barbati mai sunt.

  63. 63
    RADU Says:

    merry cacamerry ,elena a fost votata inca de la inceputul concursului de catre public ,cand nici nu era in cuplu cu alin.noi am votat persoana elena nu cupul alin-elena.desteapta p…!! cred ca,esti mama vuvuzelei ulrlatoare ce vrea p..cu bile miscatoare.mai nou am auzit ca s-a cuplat cu falsul de andrei!!.am spus inca de la inceputul competitiei ca andrei nu este destept pe cat vrea sa fie vazut!!

  64. 64
    sonia Says:

    Elena nu a procedat corect. Pe tot parcursul concursului a dat sa se inteleaga ca il iubeste pe Alin, ca doresc sa se casatoreasca si dintr-o data s-a razgandit. u cred ca mama Cornelia era suparata si pentru banii cheltuiti pe voturi dar si pentru faptul ca nu i-a fost usor ca si mama sa primeasca un asemenea refuz.

  65. 65
    lili tre uitai pe Says:

    Mihaela draga mea….esti oleanca ofticata sau ce e cu tine???? nu gandesti limpede??? a vazut o tara intreaga cum “frumosul mucila” si-a aratat adevarata fata impreuna cu tot neamul lui de avari. te uitai pe alt post?? ca altfel nu-mi explic cum poti sa aberezi in halul asta!!! daca elena a deschis ochii in al 9 lea ceas asta nu inseamna ca e “moldoveanca smechera”. fata asta nu a zbierat ca nebuna si nu s-a certat ca la usa cortului cu nimeni. tu te maritai cu Alin daca il vedeai asa magar?? Daca poti fi obiectiva bineinteles….dar ma indoiesc
    Educatia si maturitatea elenei tu o descrii dupa prostia si imaginatia ta!
    Succes in viata!!! Ai grija la moldovence sa nu iti ia barbatul! Ma amuzi =)))

  66. 66
    pt Mihaela Says:

    tu din ce natie faci parte,se vede cat de bine stai cu intelectul.

  67. 67
    justforfunny Says:

    Uite ca si Valentina vrea sa traiasca tot pe banii altuia,sa scape de statutul de ospatarita.’geaba,ospatarita va ramane toata viata ei,are un caracter mizerabil! Femeie pentru o noapte !

  68. 68
    justforfunny Says:

    Injunghie si pe la spate Valentina aia sincera si muncitoare ! Munceste din greu,sapa pe toata lumea!

  69. 69
    fan npm5 Says:

    ALIN SI ELENA DAK SUNTETI IMPREUNA DC NU
    MAI DA-TI NICI O VESTE SAU…????

  70. 70
    fabi Says:

    eu cred ca sunt impreuna
    alin elena

  71. 71
    elena Says:

    Elena si sunt ff bn si sunt impreuna daca mai deshisi fb vei vedea ca confirmat ca sunt impreuna

  72. 72
    claudia Says:

    Elena nu a procedat corect, a fost falsa pe parcursul concursului cand sustinea ca-l iubeste pe alin, care saracu a fost foarte afectat cand elena l-a refuzat. Elena nu a avut caracter nici pentru faptul ca nu le-a spus lui Alin si bunicii, decat atunci cand au fost pe scena, . Pana la urma s-a vazut ca Elena cu familia sa nu au avut nici cuvant nici caracter, tatal ei nici macar nu a putut sa fie prezent si mai si zicea Elena ca are un suflet bun si ca nu o refuza cu nimic , de fapt s-a vazut ca ei au fost intelesi cu totii de acasa iar Alin habar nu avea ce o sa se intample. Elena a fost multumita de faptul ca avea 400 milioane plus probabil alte 400-500 milioane din marele premiu care s-a impartit, si a considerat ca si-a atins scopul, pentru ca de fapt ea a venit pentru bani in concurs asa cum a si demonstrat, nu Alin a fost cel care dorea banii.

  73. 73
    claudia Says:

    Ma bucur foarte mult de faptul ca Valentina , a fost eliminata si ca nu a reusit sa plece cu nici o recompensa din acest concurs, deoarece nu merita,chiar daca alearga ca o disperata dupa bani , tot o ospatarita saraca va ramane. Aavut cel mai infect comportament si caracter din tot concursul, si-a meritat din plin jignirile aduse de nicu si de Sorin, acestia au reusit sa-i vada adevarata fata inca de cand erau in casa. Valentina este cea mai josnica persoana posibila din istoria npm si in general in viata de zi cu zi.
    Domnu’ Marin va place ce fel de fata aveti sau ati crescut? Eu nu as putea avea un asemenea copil , as murii de rusine

  74. 74
    claudia Says:

    Sorin , te rog sa ne dai si tu vesti despre tine . Te rog sa pastrezi legatura cu Alin, si as dorii sa-l ajutib sa-si revina din socul la care a fost supus . te pup

  75. 75
    claudia Says:

    Alin , Elena nu te merita , tu esti un baiat frumos ,sincer cu caracter si nu trebuie sa fi afectat de aceasta competitie , capul sus si mergi mai departe.Oricum din cuplul format de tine si Elena , tu ai fost cel care ai iesit cu capul sus si pe usa din fata iar Elena impreuna cu mama ei care in momentul cand a mai fost intrebata odata daca si-a schimbat cumva parerea s-a facut ca vezi doamne nici nu mai poate sa vorbeasca, dar ce patise daca era convinsa cand se opusese ca facuse o alegere buna, acum ce o afecta de fapt. Rusine Elena ai decazut rau in ochii telespectatorilor, NE-AI MINTIT PE TOTI, NE-AM CHELTUIT BANI PTR TINE , AI DEMONSTRAT DE FAPT CA NU-L IUBESTI SI NU L-AI IUBIT PA ALIN.

  76. 76
    claudia Says:

    Elena de ce mama ta cand a venit in preajma pastelui, de fapt mai inainte,a acceptat cererea lui Alin , cand acesta s-a pus in genunchi. Inseamna ca a fost falsa si ca va doreati doar banii pe care i-ai si obtinut

  77. 77
    claudia Says:

    Elena , a jucat murdar, nu l-a iubit pe Alin sub nici o forma, ba chiar l-a facut sa cada de prost, deoarece nu i-a spus nimic pana in ultima clipa.
    Alin ,esti super ok , fruntea sus. Am ajuns in Craiova pe 21 mai si am vazut cele mai frumoase fete din viata mea , care nici nu se compara cu Elena. Bafta multa Alin , ai iesit ca un adevarat invingator. te pup

  78. 78
    marry Says:

    Mai papa lapte tu Radu dute ma cu buboasa ta de aici si nu te mai lauda atat ca ati votat extensiile si genele false ale ei in rest o mucoasa prefacuta. Votati fete de maritat nu pitipoance venite dupa bani. Ma, daca nu era Alin si bunica …. Elena golea toate paharele.

  79. 79
    marry Says:

    Ilenuta a vrut sa castige niste bani si atat. Sloi de gheata.

  80. 80
    valerianali Says:

    circula un zvon precum k bunica lui Alin a decedat pe 18 06 2011,stie cineva sigur sa ne spuna ?sper din tot sufletul sa nu se confirme acest zvon,daca nu este asa i-mi cer scuze familiei.

  81. 81
    nico Says:

    nu cred k e adv k anuntau…….

  82. 82
    elena Says:

    Da chiar ce sa intimplat ? chiar s-au despartit ?

  83. 83
    iulia Says:

    sper k s-au despartit , elena era o scorpie , o moldoveanca enita dupa bani nu sa se casatoreasca ,nu l-a iubit pe alin , s-a vazut in finala…adevarul iese la iveala…rusine elena …alin esti un scump si meriti altceva , nicidecum pe elena …

  84. 84
    aniela Says:

    Daca s-au despartit,bravo,Alin nu o merita pe Elena,acest individ impreuna cu familia lui sunt niste coate goale,mate fripte,niste fomisti.Elena ar fi fost o sluga in casa.Bravo Elena.

  85. 85
    roxy Says:

    PENTRU CEA DE MAI SUS IULIA.ESTI UN OM FARA CARACTER DE SPUI MOLDOVEANCA PROASTA,,,PAREREA MEA E CA ESTI O FRUSTRATA SI HABAR N-AI CE-I OMENIA!SI AI FI VRUT SA FII TU K ELENA..NU TIN CU ELENA NU SUNT MOLDOVEANCA,DAR TU SIGUR ESTI UN OM NEINSEMNABIL,,,MOLDOVENI SUNT OAMENI MUNCITORI NU CA VOI FRECATI MENTA PRIN BUCALE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free