Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5


cristina-si-sergiu-nora-pentru-mama-5Cristina a iesit pe primul loc in randul preferintelor publicului, iesind Nora Saptamanii in Marea Finala NPM5 si fiind astfel desemnata castigatoarea acestei competitii.

Desi nu a dorit sa se casatoreasca cu Sergiu in competitia Nora pentru mama 5, cei doi au declarat ca vor ramane impreuna si se simt castigati ca se au unul pe celalalt.

Marele Premiu a fost impartit intre finalistii Nora pentru mama 5, iar Cristina si Sergiu au iesit pe langa o parte din premiul cel mare si cu sumele de bani acumulate pana in acel moment in concurs, astfel: Cristina a acumulat suma de 45.428 lei si 3 lingouri de aur, iar Sergiu 10.000 lei si 3 lingouri de aur.

Ce parere aveti de castigatoarea Nora pentru mama 5?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Cristina si Sergiu in afara competitiei ce tocmai a luat sfarsit?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 43
    yoyo. Says:

    frumosi,foarte frumosi,cristina o fata finuta cu mult sarm,sergiu un baiat educat,amandoi au fost un cuplu adevarat, cel mai frumos cuplu de la npm,e drept ca mi-a placut si andrei cu silvia….

  2. 42
    elena b. Says:

    impreuna cu Silvia si Daiana atzi salvat ceeace au vrut sa iasa din ac. concurs, sa avetzi sanatate , noroc, dar si copiii frumosi ca voi!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 41
    lorena Says:

    Frumoasa, desteapta si buna,mi-a placut de ea de la inceputul concursului si pana la final.Felicitari si toate cele bune iti doresc…la fel si lui Sergiu .

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free