Nora pentru mama 5 s-a terminat, dar povestile continua


to_be_continuedNora pentru mama 5 a luat sfarsit pe 28 mai 2011, dar povestile de viata ale concurentilor continua si in afara competitiei. De aceea, va invit sa ramaneti pe blogul meu pentru a fi mereu la curent cu evolutia favoritilor pe care i-ati urmarit cu interes la Nora pentru mama.

Voi incerca sa va aduc cat mai multe vesti despre fostii concurenti Nora pentru mama si veti putea in continuare sa traiti povestea Nora pentru mama din afara competitiei, doar pe acest blog.

Tin sa va multumesc tuturor celor care ma apreciati si ma urmariti in mod frecvent si sper sa nu va dezamagesc. Voi incerca pe cat posibil sa va fiu alaturi si sa va tin la curent cu tot ce este sau a fost legat de Nora pentru mama.

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Nora pentru mama 5 s-a terminat, dar povestile continua”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    dana Says:

    am auzit ca vuvuzeaua nu mai este cu andrei

  2. 28
    rodica Says:

    asa va place sa vorbiti numai de rau ,uitati-va fiecare la barna din ochiul vostru,valentina este o fata buna ,draguta ,chiar daca este putin vulcanica are suflet bun,nu este ea de vina ca este cu andrei ,andrei a placut-o de la inceputul competitiei ,dar s-a oprit la silvia la indemnurile mamei lui si ale telespectatori;or ,poate a crezut ca o sa se indragosteasca de silvia,pana la urma ,dar nu a fost asa ,inimii nu-i poti dicta pe cine sa iubeasca ,nu arecunoscut in casa ca sa nu provoace scandal mare la tv ,nu a fost casatorit cu silvia ,asa ca a avut dreptul sa aleaga pe cine a vrut el,ca doar el are de trait cu ea nu cu noi telespectatorii,asa ca sa le fie de bine ,sa fie fericiti si la timpul potrivit si silvia o sa-si gaseasca cu siguranta persoana potrivita ei

  3. 27
    un admirator gelos Says:

    numai cuvinte de ….lauda la adresa Valentinei si de la mine un sac dar si de …bile oare cum itzi cad toate aceste comentarii facute de diferiti oameni , diferite varste dar si pregatire , ei ce spui ? dar la nivelul tau si apuvcaturile pe care le ai nu conteaza…..ai tatonat toti baietii din concurs pana la urma l-ai pacalit pe Andrei care te-a admis dupa 9 luni de abstinenta care de aceasta data a tintit bine , ceva de soi si cu o calificare inalt a SILVIA NU AI CE PIERDE ESTI O PERRSOANA DE FFF MULT BUN SIMT SI O EDUCATIE DEOSEBITA

  4. 26
    fabi Says:

    nu este deacord justfor nu sti u ce a facut valentina daa sunteti buni numai sa barfiti unii
    valentina imi placi foarte mult esti cu andrei sau nu

  5. 25
    vioculm Says:

    stau si ma minunez …oare unde este moralitatea si bunul simt al acestui popor, au ajuns tziganii sa fie chiar atat de apreciatzi si luatzi ca ex. stimatzi parintzi EDUCATZI-VA CO PIII ROMANESTE

  6. 24
    mariana Says:

    doamne Andrei oare a reusit valentina sa te duca in dormitor si ai uitat-o pe Slivia. Se pare ca iti pplac fetele usoare. Sa-ti fie de bine. esti caraghios rau.

  7. 23
    mia olteanu 2009 Says:

    Valentina a avut relatii numai cu oameni insurati si binenteles dotati cu bile.

  8. 22
    justforfunny Says:

    Hai,laudati pan*ramele,ca doar de asta suntem buni! Inainte c*rvele erau omorate cu pietre,acum le ridicam in slavi si le vedem destepte!
    Of…unde esti Tepes-Doamne?

  9. 21
    justforfunny Says:

    Unde s-a maturizat Valentina,bre? Pe centura? Cand face avorturi oare il chema pe ta-su s-o tina de mana?Daca despre maturitatea sexuala e vorba…da e foarte matura.Stie sa fie codoasa si spargatoare de case,semnalele se vad din vreme…asta e marea maturitate,sinceritate,corectitudine a Valentinei.Cate bile o fi numarat la viata ei…e batrana,bre,nu e matura!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free