Nora pentru mama 5 s-a terminat, dar povestile continua


to_be_continuedNora pentru mama 5 a luat sfarsit pe 28 mai 2011, dar povestile de viata ale concurentilor continua si in afara competitiei. De aceea, va invit sa ramaneti pe blogul meu pentru a fi mereu la curent cu evolutia favoritilor pe care i-ati urmarit cu interes la Nora pentru mama.

Voi incerca sa va aduc cat mai multe vesti despre fostii concurenti Nora pentru mama si veti putea in continuare sa traiti povestea Nora pentru mama din afara competitiei, doar pe acest blog.

Tin sa va multumesc tuturor celor care ma apreciati si ma urmariti in mod frecvent si sper sa nu va dezamagesc. Voi incerca pe cat posibil sa va fiu alaturi si sa va tin la curent cu tot ce este sau a fost legat de Nora pentru mama.

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Nora pentru mama 5 s-a terminat, dar povestile continua”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Gabi Says:

    Valentina si Andrei se potrivesc de minune, sunt destul de maturi in gandire si bravo lor.

    mult succes in viata VALENTINA si ANDREI!

  2. 19
    girl Says:

    ati aflat ca silvia si andrei s-au despartit

  3. 18
    auras Says:

    cristina cu srgiu nu vor mai ramane impreuna afara sunt sigur daca nu sau casatorit aici afara nici de cum

  4. 17
    sorina Says:

    incepe din toamna npm6 scrie pe siteul voteazanorapentrumama.ro

  5. 16
    mariana 38 Says:

    mi-au placut celelalte editii f mult ,asta mai putin!!! doar Silvia si Andrei preferatii mei!pacat ca s-a terminat nu stiu cum.. ca nici nu am vrut sa urmaresc de cand se certa Elena cu olteanul!raman oricum alaturi de postul canal D ptr filmele frumoase etc

  6. 15
    gardul Says:

    KANAL D A INCEPUT SA FACA MULTE NEREGULI SA NU SPUN MAI MULT IN PRINCIPAL CU VOTURILE,TELEFOANELE,SANTAJAREA ANUMITOR CONCURENTI VEZI CAZUL VERONICA,VALENTINA,ELENA,SORIN…SI NIMENI NU A LUAT MASURI…DAR ULCEORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA SI VETI PIERE PE LIMBA VOASTRA CHIAR DE LA GABRIELA CRISTEA VA,VA DA IN GAT CUM SE SPUNE POPULAR….PACAT CA D.N.A-UL NU SA SESIZAT.

  7. 14
    dana Says:

    va mai fi si nora pt mama 6? va rog sa informati telespectatori din respect pt k au urmarit atatea sezoane. Va mai fi sau nu, sa nu se stie inca????

  8. 13
    bibi Says:

    A fost un adevarat reality show nu o telenovela. iar prezentatoarea a fost super!

  9. 12
    SILVIA Says:

    sfarsit oribil…incomparabil cu celelalte sezoane numai falsitate si goana dupa bani ….prezentatoarea lasa de dorit….inapta sa prezinte …..ar fii trebuit sa gastige totii concurentii ”’

  10. 11
    vasiu anica Says:

    bani aruncati deeaba

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free