Nora pentru mama 5 s-a terminat, dar povestile continua


to_be_continuedNora pentru mama 5 a luat sfarsit pe 28 mai 2011, dar povestile de viata ale concurentilor continua si in afara competitiei. De aceea, va invit sa ramaneti pe blogul meu pentru a fi mereu la curent cu evolutia favoritilor pe care i-ati urmarit cu interes la Nora pentru mama.

Voi incerca sa va aduc cat mai multe vesti despre fostii concurenti Nora pentru mama si veti putea in continuare sa traiti povestea Nora pentru mama din afara competitiei, doar pe acest blog.

Tin sa va multumesc tuturor celor care ma apreciati si ma urmariti in mod frecvent si sper sa nu va dezamagesc. Voi incerca pe cat posibil sa va fiu alaturi si sa va tin la curent cu tot ce este sau a fost legat de Nora pentru mama.

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “Nora pentru mama 5 s-a terminat, dar povestile continua”

  1. 1
    SORINA Says:

    PANA LA URMA CE SE AUDE,VOR MAI FI NOI EDITII `NORA PENTRU MAMA?`.MA OBISNUISEM CA IN FIECARE DIMINEATA SA DESCCHID TELEVIZORUL CU EI….

  2. 2
    gina Says:

    DACA VA MAI FI SA O PREZINTE CINE EA PUS TEMELIA DACA NU SA ABANDONEZE ACEASTA EMISIUNE CA E VARZA -ADUCE MODERATORI CARE NU AU NIMIC IN COMUN CU ASTFEL DE EMISIUNE-NU ORICINE POATE MODERA ACEASTA EMISIUNE

  3. 3
    marry Says:

    Nu sa votat pe cine trenuia . Milogul de Ioan a plecat cu banii adio munca pe cand Daniela, Valentina nu au fost false sa castige si ele voturile.

  4. 4
    sonia Says:

    Multumim frumos stimata Raluca Neagu. O constatare: niciodata nu vor lipsi parerile pro si contra in cazul unei astfel de emisiuni.
    Numai ca, si o spun cu parere de rau, la unii, sa le zic asa, comentatori, lipseste bunul simt jignind copiii care au fost in acest concurs ( bineinteles , cei care nu le sunt favoriti) si implicit habar nu au de scrierea corecta in limba romana sau de o exprimare elevata.
    Se poate altfel arata satisfactia sau nemultumirea.
    S-aveti o vara frumoasa si multa sanatate!

  5. 5
    Francisc Says:

    Mai Gina, dupa capul tau ala prost, cum ar trebui sa fie acel moderator care ar avea ceva in comun cu emisiunea ? Ce anume ar trebui sa aiba in comun cu emisiunea ? Sa fie cat mai increzut, fara scrupule, ipocrit ? De aceea nu iti place de Mirela Boureanu ? Ca este mult mai de treaba, mai sincera si mai umana decat Gabriela ? Tie poate nu-ti plac oamenii buni ?

  6. 6
    Gabi Says:

    multumim Raluca pt info….. yo as vrea sa aflu de Valentina… dar si de alti concurenti de la NPM5. bafta mai departe cu blogul! sper sa ne mai scriem si la viitoarea editie NPM!

  7. 7
    lili Says:

    nu cred ca vor mai fi alte editii npm ,anul trecut au mers cu daravana prin tara ,acum s-a termunat si mai devreme ,si mirama-si sa le dea banii celor 8 ,criza mare .

  8. 8
    marry Says:

    Sunt bine venite noutatile despre concurentii NPM.

  9. 9
    Kinder Says:

    Poti afla daca va mai fi si npm 6 :D ?

  10. 10
    gina Says:

    tu cea care ma faci pe mine proasta-cred ca mai proasta esti tu, pe mine nu ma intereseaza pers ta nu am spus nimic de tine , eu mi-am dat cu parerea si nu am jignit pe nimeni aici, am vazut si m-am lamurit de toti cei care nu sant fani acestei emisiuni-mai degraba sant finte care intra sa spuna ce le vine la gura-nu au cei 7 ani de acasa , nu au respect si nu stie sa respecte-asa veziti de treaba ta

  11. 11
    vasiu anica Says:

    bani aruncati deeaba

  12. 12
    SILVIA Says:

    sfarsit oribil…incomparabil cu celelalte sezoane numai falsitate si goana dupa bani ….prezentatoarea lasa de dorit….inapta sa prezinte …..ar fii trebuit sa gastige totii concurentii ”’

  13. 13
    bibi Says:

    A fost un adevarat reality show nu o telenovela. iar prezentatoarea a fost super!

  14. 14
    dana Says:

    va mai fi si nora pt mama 6? va rog sa informati telespectatori din respect pt k au urmarit atatea sezoane. Va mai fi sau nu, sa nu se stie inca????

  15. 15
    gardul Says:

    KANAL D A INCEPUT SA FACA MULTE NEREGULI SA NU SPUN MAI MULT IN PRINCIPAL CU VOTURILE,TELEFOANELE,SANTAJAREA ANUMITOR CONCURENTI VEZI CAZUL VERONICA,VALENTINA,ELENA,SORIN…SI NIMENI NU A LUAT MASURI…DAR ULCEORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA SI VETI PIERE PE LIMBA VOASTRA CHIAR DE LA GABRIELA CRISTEA VA,VA DA IN GAT CUM SE SPUNE POPULAR….PACAT CA D.N.A-UL NU SA SESIZAT.

  16. 16
    mariana 38 Says:

    mi-au placut celelalte editii f mult ,asta mai putin!!! doar Silvia si Andrei preferatii mei!pacat ca s-a terminat nu stiu cum.. ca nici nu am vrut sa urmaresc de cand se certa Elena cu olteanul!raman oricum alaturi de postul canal D ptr filmele frumoase etc

  17. 17
    sorina Says:

    incepe din toamna npm6 scrie pe siteul voteazanorapentrumama.ro

  18. 18
    auras Says:

    cristina cu srgiu nu vor mai ramane impreuna afara sunt sigur daca nu sau casatorit aici afara nici de cum

  19. 19
    girl Says:

    ati aflat ca silvia si andrei s-au despartit

  20. 20
    Gabi Says:

    Valentina si Andrei se potrivesc de minune, sunt destul de maturi in gandire si bravo lor.

    mult succes in viata VALENTINA si ANDREI!

  21. 21
    justforfunny Says:

    Unde s-a maturizat Valentina,bre? Pe centura? Cand face avorturi oare il chema pe ta-su s-o tina de mana?Daca despre maturitatea sexuala e vorba…da e foarte matura.Stie sa fie codoasa si spargatoare de case,semnalele se vad din vreme…asta e marea maturitate,sinceritate,corectitudine a Valentinei.Cate bile o fi numarat la viata ei…e batrana,bre,nu e matura!

  22. 22
    justforfunny Says:

    Hai,laudati pan*ramele,ca doar de asta suntem buni! Inainte c*rvele erau omorate cu pietre,acum le ridicam in slavi si le vedem destepte!
    Of…unde esti Tepes-Doamne?

  23. 23
    mia olteanu 2009 Says:

    Valentina a avut relatii numai cu oameni insurati si binenteles dotati cu bile.

  24. 24
    mariana Says:

    doamne Andrei oare a reusit valentina sa te duca in dormitor si ai uitat-o pe Slivia. Se pare ca iti pplac fetele usoare. Sa-ti fie de bine. esti caraghios rau.

  25. 25
    vioculm Says:

    stau si ma minunez …oare unde este moralitatea si bunul simt al acestui popor, au ajuns tziganii sa fie chiar atat de apreciatzi si luatzi ca ex. stimatzi parintzi EDUCATZI-VA CO PIII ROMANESTE

  26. 26
    fabi Says:

    nu este deacord justfor nu sti u ce a facut valentina daa sunteti buni numai sa barfiti unii
    valentina imi placi foarte mult esti cu andrei sau nu

  27. 27
    un admirator gelos Says:

    numai cuvinte de ….lauda la adresa Valentinei si de la mine un sac dar si de …bile oare cum itzi cad toate aceste comentarii facute de diferiti oameni , diferite varste dar si pregatire , ei ce spui ? dar la nivelul tau si apuvcaturile pe care le ai nu conteaza…..ai tatonat toti baietii din concurs pana la urma l-ai pacalit pe Andrei care te-a admis dupa 9 luni de abstinenta care de aceasta data a tintit bine , ceva de soi si cu o calificare inalt a SILVIA NU AI CE PIERDE ESTI O PERRSOANA DE FFF MULT BUN SIMT SI O EDUCATIE DEOSEBITA

  28. 28
    rodica Says:

    asa va place sa vorbiti numai de rau ,uitati-va fiecare la barna din ochiul vostru,valentina este o fata buna ,draguta ,chiar daca este putin vulcanica are suflet bun,nu este ea de vina ca este cu andrei ,andrei a placut-o de la inceputul competitiei ,dar s-a oprit la silvia la indemnurile mamei lui si ale telespectatori;or ,poate a crezut ca o sa se indragosteasca de silvia,pana la urma ,dar nu a fost asa ,inimii nu-i poti dicta pe cine sa iubeasca ,nu arecunoscut in casa ca sa nu provoace scandal mare la tv ,nu a fost casatorit cu silvia ,asa ca a avut dreptul sa aleaga pe cine a vrut el,ca doar el are de trait cu ea nu cu noi telespectatorii,asa ca sa le fie de bine ,sa fie fericiti si la timpul potrivit si silvia o sa-si gaseasca cu siguranta persoana potrivita ei

  29. 29
    dana Says:

    am auzit ca vuvuzeaua nu mai este cu andrei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free