Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5


cristina-si-sergiu-nora-pentru-mama-5Cristina a iesit pe primul loc in randul preferintelor publicului, iesind Nora Saptamanii in Marea Finala NPM5 si fiind astfel desemnata castigatoarea acestei competitii.

Desi nu a dorit sa se casatoreasca cu Sergiu in competitia Nora pentru mama 5, cei doi au declarat ca vor ramane impreuna si se simt castigati ca se au unul pe celalalt.

Marele Premiu a fost impartit intre finalistii Nora pentru mama 5, iar Cristina si Sergiu au iesit pe langa o parte din premiul cel mare si cu sumele de bani acumulate pana in acel moment in concurs, astfel: Cristina a acumulat suma de 45.428 lei si 3 lingouri de aur, iar Sergiu 10.000 lei si 3 lingouri de aur.

Ce parere aveti de castigatoarea Nora pentru mama 5?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Cristina si Sergiu in afara competitiei ce tocmai a luat sfarsit?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    RADU Says:

    da mioaro ai dreptate ,cruella a fost cea mai tare la uratenie,puturosenie,imputenie.si in final a castigat datorita fostilor concurentii care au ajutat-o in voturii pentru a castiga.!!!acum trebuie sa-si arate recunostiinta si sa-i rasplateasca cu o anumita suma ,pentru ajutorul lor!!

  2. 29
    mioara Says:

    cristina a fost ce mai tare

  3. 28
    john Says:

    ofticatilor nu o mai jigniti pe cristina si sergiu ca oricum au fost si sunt locul 1 au meritat pe deplin asta ce voiati sa castige muritorul de foame cu familia lui fomista care si-a batut joc de elena 9 luni v-a dat-o an bot an finala si-a aratat adevarata fata care voi nu o vedeati cristina si sergiu va iubim si va rugam sa lasa-ti si voi adresa de facebook aici

  4. 27
    elena Says:

    ce-a mai urata pereche ,cristina parea o baba beata si chioara si sergiu un cocistirg ,…si totusi el cred ca o iubeste dar ea departe gindul

  5. 26
    alex Says:

    lasa cruello ca noi am vazut cum vorbea elena in casa si cum vorbea in direct!!dar am mai vazut rautatile tale,uratenia ta,mizeria pe care o afisai tu (o lenjerie nespalata de luni de zile,chiloti cu cate te spala…etc)ai castigat datorita fostilor concurentii care aveau ciuda pe alin.ESTI O FALSA,NU AI NICI O TREABA CU SERGIU,AI VRUT DOAR SA AJUNGI IN MAREA FINALA. ELENA ITI ESTE NET SUPERIOARA SI ASTA IN TOATE PRIVINTELE!1 VEZI CA ESTE LIBER ALIN…SARI PE EL PENTRU CA ASTA ESTE SPORTUL TAU PREFERA!! SARIUTURA-N…..!!!

  6. 25
    vio Says:

    ilinca……..ramai cu cuplu tau FALS restu e can can crystyna e peste ELENA ta cu 10 CLASE

  7. 24
    vio Says:

    CAMPIONI CAMPIONI OLE OLE OLE…CEI MAI BUNI SINCERI SI CORECTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…c*calin PLNGE CU LACRIMI MARI PRECUM CURGE DUNAREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  8. 23
    ilinca Says:

    Aveam alte asteptari de la ea la finala (mai ales cand s-a anuntat ca este castigatoarea NPM5)

  9. 22
    ilinca Says:

    Cristina a spus despre Elena ca in direct are un vocabular elevat,dar ca in casa vorbeste altfel,adica nu este ce pare a fi.Lucru confirmat.Demascarea lui Alin cu biletelul a esuat,oalele spargandu-se in capul ei si-al Iuliei.

  10. 21
    omi Says:

    bravo voua, felicitari. v-am sustinut abia dupa intrarea lui sergiu, ati fost naturali, fara calcule hapsane pt bani, sunteti doi frumosi iar sergiu un baiat unicat, greu de gasit in zilele noastre, ai grija cristina fiindca esti o norocoasa. Va felicit din toata inima , ati castigat pe merit, n-ati calcat peste cadavre ca altii , ati fost naturali . Ati fost frumosi,frumosi, frumosi. Va urez tot binele din lume si nu tineti seama de rautatile altora fiindca sustinatorii lui alin au fost ca si el , fanatici si nu stiu sa piarda. BRAVO.

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free