Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5


cristina-si-sergiu-nora-pentru-mama-5Cristina a iesit pe primul loc in randul preferintelor publicului, iesind Nora Saptamanii in Marea Finala NPM5 si fiind astfel desemnata castigatoarea acestei competitii.

Desi nu a dorit sa se casatoreasca cu Sergiu in competitia Nora pentru mama 5, cei doi au declarat ca vor ramane impreuna si se simt castigati ca se au unul pe celalalt.

Marele Premiu a fost impartit intre finalistii Nora pentru mama 5, iar Cristina si Sergiu au iesit pe langa o parte din premiul cel mare si cu sumele de bani acumulate pana in acel moment in concurs, astfel: Cristina a acumulat suma de 45.428 lei si 3 lingouri de aur, iar Sergiu 10.000 lei si 3 lingouri de aur.

Ce parere aveti de castigatoarea Nora pentru mama 5?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Cristina si Sergiu in afara competitiei ce tocmai a luat sfarsit?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    marry Says:

    Nu cred in Cristina are 21 ani este rasfata si Sergiu o sa sufere , dar nu merita la fel ca Elena fara gene false si extensii erau doua urate .

  2. 9
    Francisc Says:

    Parerea mea este ca nu vor avea viata lunga impreuna Sergiu cu Cristina, dar nu mai conteaza, pentru mine e important ca nu a castigat Alin. E important ca nu au mai castigat, ca in editiile precedente, cupluri de prefacuti (npm4, npm3), cupluri de caractere infecte si retardati (npm2) sau prostanaci (npm1).

  3. 8
    lecatzas raluca Says:

    iulia si valentin se vor casatori in afara competitiei

  4. 7
    lecatzas raluca Says:

    Eu cred ca relatia dintre sergiu si cristina in afara competitie Nora Pentru Mama 5 Se va sfarsi printr-o casatorie. Atat civil cat si religios .Si le urez casa de piatra si copii asa frumosi ca ei 2 .Si cred ca si ioan cu mihaiela se vor casatori in afara cometitiei npm5 si alin si elena se vor casatori npm5 in afara competitiei si iulia si valenti la fel se vor castori in afara competitiei npm5.
    Le urez la toti concureti casa de piatra

  5. 6
    Alexandra Says:

    Am o parere foarte buna de Cristina si Sergiu,ma bucur foart mult ca, Cristina a esit pe primul loc, a fost cea mai superba fata din acea casa si Sergiu deasemenea,speram sa va mai vedem pe la Npm ca doar voi ati fost mari castigatori! Va urez sa aveti parte de tot ce va dorit in vieata si sa va iubiti mult!
    Ati format cel mai frumos cuplu din toate sezoanele.

  6. 5
    ella Says:

    nu merita titlu de nora saptamanii.elena era cea care trebuia sa castige !!

  7. 4
    alex Says:

    cruella nu are nimic pentru sergiu,ei doi nu vor fi impreuna ,niciodata!!!

  8. 3
    Alexandra Says:

    bravo! :x

  9. 2
    Balan Alexandra-Niculina Says:

    scz semnul ala era un x si doua puncte dar din pacate a iesit altceva va rog lasati id meu Cristinei

  10. 1
    Balan Alexandra-Niculina Says:

    Ii doresc Casa de piatra lui Cristina si Sergiu si sper ca aceasta Casnicie sa dureze pana in veci batraneti chiar daca am 12 ani mie imi place de ei sunt un cuplu frumos.va rog daca puteti sa-i lasati id meu cristinei:smile.happy7719 Va multumesc anticipat :x :-* :) :d

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free