Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5


cristina-si-sergiu-nora-pentru-mama-5Cristina a iesit pe primul loc in randul preferintelor publicului, iesind Nora Saptamanii in Marea Finala NPM5 si fiind astfel desemnata castigatoarea acestei competitii.

Desi nu a dorit sa se casatoreasca cu Sergiu in competitia Nora pentru mama 5, cei doi au declarat ca vor ramane impreuna si se simt castigati ca se au unul pe celalalt.

Marele Premiu a fost impartit intre finalistii Nora pentru mama 5, iar Cristina si Sergiu au iesit pe langa o parte din premiul cel mare si cu sumele de bani acumulate pana in acel moment in concurs, astfel: Cristina a acumulat suma de 45.428 lei si 3 lingouri de aur, iar Sergiu 10.000 lei si 3 lingouri de aur.

Ce parere aveti de castigatoarea Nora pentru mama 5?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Cristina si Sergiu in afara competitiei ce tocmai a luat sfarsit?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    coco Says:

    Cristina desteapta?sa fim seriosi,nu am putut asculta niciodata de la ea o idee dusa pana la capat,este f.superficiala,limitata in gandire imprastiata, instabila chiar si psihic [multe din deciziile ei cred ca au fost luate cand era bauta] este toata artificiala,sper ca Sergiu va realiza ca din Cristina nu poti face femeie de casa-gospodina niciodata, este un copil scapat din mana foarte independenta desii nu ara nici un mobil de a fi asa este rea [se certa cu mama ei imaginar ca nu i-a trimi tricou de 3 milioane desi habar nu avea de posibilitatile materiale ale acesteia]egoista si foarte urata [a-ti vazut-o ne machiata?] a tinut de Sergiulica pentru a se mentine in casa altfel era de mult afara este smechera stiu fiindca este umblata,a pacalit pe multi asa ca a ajuns bine,pacat au fost fete in casa care chiar merita mai mult decat cele care au ramas;Adelina, Daiana,Daniela chiar si Andreea.

  2. 19
    alex Says:

    un cuplu fals,urat care a castigat datorita fostilor concurentii !!cristinici nu ai jucat teatrul foarte bine pentru ca ne-am dat seama de falsitatea ta!!!

  3. 18
    lulu Says:

    un cuplu de sarbatoare, intocmai ca si Silvia si Andrei, Cristina si Sergiu , noroc , sanatate, impliniri si multa intzelegere

  4. 17
    Elena Popa Says:

    cel mai frumos cuplu din npm5 BRAVO

  5. 16
    Nicoleta Says:

    Am fost dezamagita si sunt k ati castigat voi,nici macar nu va potriviti.nu imi place deloc caracterul Cristinei………Elena trebuia sa castige

  6. 15
    flo Says:

    cristina ai fost groaznica la felul cum ai fost machiata…iar in privinta lui sergiu este un mutulica de abia isi gaseste cuvintele si nu va vad impreuna…tu ai nevoie de comunicare

  7. 14
    Soryna Says:

    Ii doresc Casa de piatra lui Cristina si Sergiu felicitari cel mai tare cuplu

  8. 13
    RADU Says:

    nu ai castigat pe drept.fani tai au votat ci i.p. dinamice,deci nu este corect finalul!!!din puctul meu de vedere si a apropiatilor mei,consideram ca nora saptamanii este elena!!

  9. 12
    doina Says:

    Francisc cei de la npm3 au fost Alina si Ionut care sant impreuna si au si un baietel , asa ca nu sant si ei ” pefacuti ” cum spui . In rest i-ti dau dreptate .

  10. 11
    cocochanel Says:

    CRISTINA SI SERGIU, SA FITI FERICITI IMPREUNA TOATA VIATA SAU CAT VETI DORI. MI-ATI PLACUT DE LA BUN INCEPUT SI AM CREZUT IN VOI. SERGIU AI SCHIMBAT-O MULT PE CRISS, IN BINE EVIDENT. E O NOROCOASA. SI EU IMI DORESC UN GINERE PENTRU FIICA MEA LA FEL CA TINE.
    FIICA MEA E NASCUTA IN ACEEASI LUNA SI AN CU CRISS DAR LA 2 ZILE DISTANTA. SI AU MULTE IN COMUN. BLONDE, FRUMOASE, DESTEPTE.

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free