Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5


cristina-si-sergiu-nora-pentru-mama-5Cristina a iesit pe primul loc in randul preferintelor publicului, iesind Nora Saptamanii in Marea Finala NPM5 si fiind astfel desemnata castigatoarea acestei competitii.

Desi nu a dorit sa se casatoreasca cu Sergiu in competitia Nora pentru mama 5, cei doi au declarat ca vor ramane impreuna si se simt castigati ca se au unul pe celalalt.

Marele Premiu a fost impartit intre finalistii Nora pentru mama 5, iar Cristina si Sergiu au iesit pe langa o parte din premiul cel mare si cu sumele de bani acumulate pana in acel moment in concurs, astfel: Cristina a acumulat suma de 45.428 lei si 3 lingouri de aur, iar Sergiu 10.000 lei si 3 lingouri de aur.

Ce parere aveti de castigatoarea Nora pentru mama 5?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Cristina si Sergiu in afara competitiei ce tocmai a luat sfarsit?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5”

  1. 1
    Balan Alexandra-Niculina Says:

    Ii doresc Casa de piatra lui Cristina si Sergiu si sper ca aceasta Casnicie sa dureze pana in veci batraneti chiar daca am 12 ani mie imi place de ei sunt un cuplu frumos.va rog daca puteti sa-i lasati id meu cristinei:smile.happy7719 Va multumesc anticipat :x :-* :) :d

  2. 2
    Balan Alexandra-Niculina Says:

    scz semnul ala era un x si doua puncte dar din pacate a iesit altceva va rog lasati id meu Cristinei

  3. 3
    Alexandra Says:

    bravo! :x

  4. 4
    alex Says:

    cruella nu are nimic pentru sergiu,ei doi nu vor fi impreuna ,niciodata!!!

  5. 5
    ella Says:

    nu merita titlu de nora saptamanii.elena era cea care trebuia sa castige !!

  6. 6
    Alexandra Says:

    Am o parere foarte buna de Cristina si Sergiu,ma bucur foart mult ca, Cristina a esit pe primul loc, a fost cea mai superba fata din acea casa si Sergiu deasemenea,speram sa va mai vedem pe la Npm ca doar voi ati fost mari castigatori! Va urez sa aveti parte de tot ce va dorit in vieata si sa va iubiti mult!
    Ati format cel mai frumos cuplu din toate sezoanele.

  7. 7
    lecatzas raluca Says:

    Eu cred ca relatia dintre sergiu si cristina in afara competitie Nora Pentru Mama 5 Se va sfarsi printr-o casatorie. Atat civil cat si religios .Si le urez casa de piatra si copii asa frumosi ca ei 2 .Si cred ca si ioan cu mihaiela se vor casatori in afara cometitiei npm5 si alin si elena se vor casatori npm5 in afara competitiei si iulia si valenti la fel se vor castori in afara competitiei npm5.
    Le urez la toti concureti casa de piatra

  8. 8
    lecatzas raluca Says:

    iulia si valentin se vor casatori in afara competitiei

  9. 9
    Francisc Says:

    Parerea mea este ca nu vor avea viata lunga impreuna Sergiu cu Cristina, dar nu mai conteaza, pentru mine e important ca nu a castigat Alin. E important ca nu au mai castigat, ca in editiile precedente, cupluri de prefacuti (npm4, npm3), cupluri de caractere infecte si retardati (npm2) sau prostanaci (npm1).

  10. 10
    marry Says:

    Nu cred in Cristina are 21 ani este rasfata si Sergiu o sa sufere , dar nu merita la fel ca Elena fara gene false si extensii erau doua urate .

  11. 11
    cocochanel Says:

    CRISTINA SI SERGIU, SA FITI FERICITI IMPREUNA TOATA VIATA SAU CAT VETI DORI. MI-ATI PLACUT DE LA BUN INCEPUT SI AM CREZUT IN VOI. SERGIU AI SCHIMBAT-O MULT PE CRISS, IN BINE EVIDENT. E O NOROCOASA. SI EU IMI DORESC UN GINERE PENTRU FIICA MEA LA FEL CA TINE.
    FIICA MEA E NASCUTA IN ACEEASI LUNA SI AN CU CRISS DAR LA 2 ZILE DISTANTA. SI AU MULTE IN COMUN. BLONDE, FRUMOASE, DESTEPTE.

  12. 12
    doina Says:

    Francisc cei de la npm3 au fost Alina si Ionut care sant impreuna si au si un baietel , asa ca nu sant si ei ” pefacuti ” cum spui . In rest i-ti dau dreptate .

  13. 13
    RADU Says:

    nu ai castigat pe drept.fani tai au votat ci i.p. dinamice,deci nu este corect finalul!!!din puctul meu de vedere si a apropiatilor mei,consideram ca nora saptamanii este elena!!

  14. 14
    Soryna Says:

    Ii doresc Casa de piatra lui Cristina si Sergiu felicitari cel mai tare cuplu

  15. 15
    flo Says:

    cristina ai fost groaznica la felul cum ai fost machiata…iar in privinta lui sergiu este un mutulica de abia isi gaseste cuvintele si nu va vad impreuna…tu ai nevoie de comunicare

  16. 16
    Nicoleta Says:

    Am fost dezamagita si sunt k ati castigat voi,nici macar nu va potriviti.nu imi place deloc caracterul Cristinei………Elena trebuia sa castige

  17. 17
    Elena Popa Says:

    cel mai frumos cuplu din npm5 BRAVO

  18. 18
    lulu Says:

    un cuplu de sarbatoare, intocmai ca si Silvia si Andrei, Cristina si Sergiu , noroc , sanatate, impliniri si multa intzelegere

  19. 19
    alex Says:

    un cuplu fals,urat care a castigat datorita fostilor concurentii !!cristinici nu ai jucat teatrul foarte bine pentru ca ne-am dat seama de falsitatea ta!!!

  20. 20
    coco Says:

    Cristina desteapta?sa fim seriosi,nu am putut asculta niciodata de la ea o idee dusa pana la capat,este f.superficiala,limitata in gandire imprastiata, instabila chiar si psihic [multe din deciziile ei cred ca au fost luate cand era bauta] este toata artificiala,sper ca Sergiu va realiza ca din Cristina nu poti face femeie de casa-gospodina niciodata, este un copil scapat din mana foarte independenta desii nu ara nici un mobil de a fi asa este rea [se certa cu mama ei imaginar ca nu i-a trimi tricou de 3 milioane desi habar nu avea de posibilitatile materiale ale acesteia]egoista si foarte urata [a-ti vazut-o ne machiata?] a tinut de Sergiulica pentru a se mentine in casa altfel era de mult afara este smechera stiu fiindca este umblata,a pacalit pe multi asa ca a ajuns bine,pacat au fost fete in casa care chiar merita mai mult decat cele care au ramas;Adelina, Daiana,Daniela chiar si Andreea.

  21. 21
    omi Says:

    bravo voua, felicitari. v-am sustinut abia dupa intrarea lui sergiu, ati fost naturali, fara calcule hapsane pt bani, sunteti doi frumosi iar sergiu un baiat unicat, greu de gasit in zilele noastre, ai grija cristina fiindca esti o norocoasa. Va felicit din toata inima , ati castigat pe merit, n-ati calcat peste cadavre ca altii , ati fost naturali . Ati fost frumosi,frumosi, frumosi. Va urez tot binele din lume si nu tineti seama de rautatile altora fiindca sustinatorii lui alin au fost ca si el , fanatici si nu stiu sa piarda. BRAVO.

  22. 22
    ilinca Says:

    Cristina a spus despre Elena ca in direct are un vocabular elevat,dar ca in casa vorbeste altfel,adica nu este ce pare a fi.Lucru confirmat.Demascarea lui Alin cu biletelul a esuat,oalele spargandu-se in capul ei si-al Iuliei.

  23. 23
    ilinca Says:

    Aveam alte asteptari de la ea la finala (mai ales cand s-a anuntat ca este castigatoarea NPM5)

  24. 24
    vio Says:

    CAMPIONI CAMPIONI OLE OLE OLE…CEI MAI BUNI SINCERI SI CORECTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…c*calin PLNGE CU LACRIMI MARI PRECUM CURGE DUNAREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  25. 25
    vio Says:

    ilinca……..ramai cu cuplu tau FALS restu e can can crystyna e peste ELENA ta cu 10 CLASE

  26. 26
    alex Says:

    lasa cruello ca noi am vazut cum vorbea elena in casa si cum vorbea in direct!!dar am mai vazut rautatile tale,uratenia ta,mizeria pe care o afisai tu (o lenjerie nespalata de luni de zile,chiloti cu cate te spala…etc)ai castigat datorita fostilor concurentii care aveau ciuda pe alin.ESTI O FALSA,NU AI NICI O TREABA CU SERGIU,AI VRUT DOAR SA AJUNGI IN MAREA FINALA. ELENA ITI ESTE NET SUPERIOARA SI ASTA IN TOATE PRIVINTELE!1 VEZI CA ESTE LIBER ALIN…SARI PE EL PENTRU CA ASTA ESTE SPORTUL TAU PREFERA!! SARIUTURA-N…..!!!

  27. 27
    elena Says:

    ce-a mai urata pereche ,cristina parea o baba beata si chioara si sergiu un cocistirg ,…si totusi el cred ca o iubeste dar ea departe gindul

  28. 28
    john Says:

    ofticatilor nu o mai jigniti pe cristina si sergiu ca oricum au fost si sunt locul 1 au meritat pe deplin asta ce voiati sa castige muritorul de foame cu familia lui fomista care si-a batut joc de elena 9 luni v-a dat-o an bot an finala si-a aratat adevarata fata care voi nu o vedeati cristina si sergiu va iubim si va rugam sa lasa-ti si voi adresa de facebook aici

  29. 29
    mioara Says:

    cristina a fost ce mai tare

  30. 30
    RADU Says:

    da mioaro ai dreptate ,cruella a fost cea mai tare la uratenie,puturosenie,imputenie.si in final a castigat datorita fostilor concurentii care au ajutat-o in voturii pentru a castiga.!!!acum trebuie sa-si arate recunostiinta si sa-i rasplateasca cu o anumita suma ,pentru ajutorul lor!!

  31. 31
    auras Says:

    bravooo cristina si sergiu nu ma asteptam la voi dar vam sustinut imi doream ca MIHAELA CU IOAN sa castige…………dar ma bucur de voi si ati fost seriosi

  32. 32
    marry Says:

    Nu cred in Cristina la fel ca Elena doua plimbarete.

  33. 33
    ana11 Says:

    can doi se bat al treilea castiga antodeauna,bravo cristina se vede ca au tinut cu voi toti concurenti sa se oftice oltenii. casa de piatra sa va cununati.

  34. 34
    ani Says:

    Super !!!! ma bucur mult pentru tine Cristina !!! mi-a placut de tine de la inceput …ce tot spun ca Elena trebuia sa fie nora saptamanii!!! Elena si Alin sunt niste “legume “pe langa voi mai ales Alin cu , caracterul ala de “boss” , un indignant , nesimtit ….etc. tot asa inainte Sunteti cei mai buni!!

  35. 35
    sonia Says:

    O parere personala: ca meritati sa castigati e cert dar sa-i multumiti de mii de ori doctorului Andrei. Fara “vorbele” lui nu ajungeati aici.

  36. 36
    justforfunny Says:

    Mai,marry,mai plimbareata ca Valentina nu a existat la npm! Valentina este panarama panaramelor si a demonstrat din plin.N-ai decat sa arunci cu bolovani in Cristina si Elena,fetele astea sunt mai mici dar au mai multa demnitate,minte,feminitate decat o fi avut Valentina vreodata in copilaria ei.La ora asta,Valentina este o femeie care nu merita decat dispret si aruncata ca o carpa folosita.Sa-si puna barbatii prezervativ de tabla,cand merg sa-si potoleasca hormonii la Valentina ca altfel…vai de putza lor!

  37. 37
    RADU Says:

    CRUELLA TRAVESTITA A CASTIGAT CONCURSUL DATORITA FOSTILOR CONCURENTII NPM5 SI A LUI SERGIU.DACA NU ERA SPRIJINITA DE FOSTII CONCURENTI NU AR FI CASTIGAT EA IN VECI VECILOR,AMIN ACEST TIPLU. CRUELLEI II S-E POTRIVESTE DIN PLIN TILPUL DE,,MISS NORA IMPUTITUNILOR.ELENA LE-A DAT CLASA LA MAJORITATEA FETELOR DIN CASA CU ELEGANTA,FRUMUSETEA,INTELIGENTA ,CURATENIA,SI CIN CELE DIN URMA CINSTEA EI.CRUELLA,VUVUZEAUA URLATOARE,PUCICA ADORMITA PERPREZINTA VIUL GRAI AL PROSTIEI SI A…..

  38. 38
    marry Says:

    Elena si Cristina sa munceasca si ele in restaurant sa termine facultatea si atunci sa fi cazut ce vocabular aveau. Nu ele prefera sa castige banii usor………. croaziere, cum zicea Elena ” Eu am fost rasfatata de iubitul meu de 3 ani cu el” de ce nu a mai stat cu el? stii justf. de ce pentru ca ele comfunda iubirea cu clienteala . Cum nu le mai ofera : parfumuri si multe cadouri ” Nu ne potrivim” Stii cum zicea marele psiholog B.S. ca o fata care zice ca are iubit si se desparte f. repede El a zis ca ala nu e iubit ci client. O criticati toti pe Valentina si ridicati in slavi tinerele de 2o ani care nu au facut nimic decat stiu sa se prefaca . Va lasati pacaliti de aparente . Eu la aceasta fata Elena timp de 8 luni nu am auzit decat f. des ” Ma lasi” atat si a primit voturi , de unde., atunci la munte Camelia le-a promis ca baga bani in voturi.

  39. 39
    marry Says:

    Ce a facut Valentina acum? pai Andrei si mama lui au tinut-o pe Silvia in Bucuresti pe intretinerea lor, pentru ca Silvia la 20 ani nu are nimic. Pe cand Valentina are ASEUL terminat pentru un baiat ca Andrei conteaza. Dragostea mai trece si prin stomac . Timp de 8 luni au nu am vazut o data ca pitipoancele blonde sa ia apararea cuiva sa sa mangaie pe cineva cum a facut Valentina . Ea sa si certat dar a fost si corecta. Asta facem noi votam ce nu trebuie.

  40. 40
    iulia Says:

    cristina merita sa castige … bravo ei … cine altcineva ?
    valentina asta care numa gura ii de ea sau falsa de elena …

  41. 41
    lorena Says:

    Frumoasa, desteapta si buna,mi-a placut de ea de la inceputul concursului si pana la final.Felicitari si toate cele bune iti doresc…la fel si lui Sergiu .

  42. 42
    elena b. Says:

    impreuna cu Silvia si Daiana atzi salvat ceeace au vrut sa iasa din ac. concurs, sa avetzi sanatate , noroc, dar si copiii frumosi ca voi!!!!!!!!!!!!!!!!

  43. 43
    yoyo. Says:

    frumosi,foarte frumosi,cristina o fata finuta cu mult sarm,sergiu un baiat educat,amandoi au fost un cuplu adevarat, cel mai frumos cuplu de la npm,e drept ca mi-a placut si andrei cu silvia….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free