Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5


cristina-si-sergiu-nora-pentru-mama-5Cristina a iesit pe primul loc in randul preferintelor publicului, iesind Nora Saptamanii in Marea Finala NPM5 si fiind astfel desemnata castigatoarea acestei competitii.

Desi nu a dorit sa se casatoreasca cu Sergiu in competitia Nora pentru mama 5, cei doi au declarat ca vor ramane impreuna si se simt castigati ca se au unul pe celalalt.

Marele Premiu a fost impartit intre finalistii Nora pentru mama 5, iar Cristina si Sergiu au iesit pe langa o parte din premiul cel mare si cu sumele de bani acumulate pana in acel moment in concurs, astfel: Cristina a acumulat suma de 45.428 lei si 3 lingouri de aur, iar Sergiu 10.000 lei si 3 lingouri de aur.

Ce parere aveti de castigatoarea Nora pentru mama 5?

Ce credeti ca se va intampla cu relatia dintre Cristina si Sergiu in afara competitiei ce tocmai a luat sfarsit?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Cristina, castigatoarea competitiei Nora pentru mama 5”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    iulia Says:

    cristina merita sa castige … bravo ei … cine altcineva ?
    valentina asta care numa gura ii de ea sau falsa de elena …

  2. 39
    marry Says:

    Ce a facut Valentina acum? pai Andrei si mama lui au tinut-o pe Silvia in Bucuresti pe intretinerea lor, pentru ca Silvia la 20 ani nu are nimic. Pe cand Valentina are ASEUL terminat pentru un baiat ca Andrei conteaza. Dragostea mai trece si prin stomac . Timp de 8 luni au nu am vazut o data ca pitipoancele blonde sa ia apararea cuiva sa sa mangaie pe cineva cum a facut Valentina . Ea sa si certat dar a fost si corecta. Asta facem noi votam ce nu trebuie.

  3. 38
    marry Says:

    Elena si Cristina sa munceasca si ele in restaurant sa termine facultatea si atunci sa fi cazut ce vocabular aveau. Nu ele prefera sa castige banii usor………. croaziere, cum zicea Elena ” Eu am fost rasfatata de iubitul meu de 3 ani cu el” de ce nu a mai stat cu el? stii justf. de ce pentru ca ele comfunda iubirea cu clienteala . Cum nu le mai ofera : parfumuri si multe cadouri ” Nu ne potrivim” Stii cum zicea marele psiholog B.S. ca o fata care zice ca are iubit si se desparte f. repede El a zis ca ala nu e iubit ci client. O criticati toti pe Valentina si ridicati in slavi tinerele de 2o ani care nu au facut nimic decat stiu sa se prefaca . Va lasati pacaliti de aparente . Eu la aceasta fata Elena timp de 8 luni nu am auzit decat f. des ” Ma lasi” atat si a primit voturi , de unde., atunci la munte Camelia le-a promis ca baga bani in voturi.

  4. 37
    RADU Says:

    CRUELLA TRAVESTITA A CASTIGAT CONCURSUL DATORITA FOSTILOR CONCURENTII NPM5 SI A LUI SERGIU.DACA NU ERA SPRIJINITA DE FOSTII CONCURENTI NU AR FI CASTIGAT EA IN VECI VECILOR,AMIN ACEST TIPLU. CRUELLEI II S-E POTRIVESTE DIN PLIN TILPUL DE,,MISS NORA IMPUTITUNILOR.ELENA LE-A DAT CLASA LA MAJORITATEA FETELOR DIN CASA CU ELEGANTA,FRUMUSETEA,INTELIGENTA ,CURATENIA,SI CIN CELE DIN URMA CINSTEA EI.CRUELLA,VUVUZEAUA URLATOARE,PUCICA ADORMITA PERPREZINTA VIUL GRAI AL PROSTIEI SI A…..

  5. 36
    justforfunny Says:

    Mai,marry,mai plimbareata ca Valentina nu a existat la npm! Valentina este panarama panaramelor si a demonstrat din plin.N-ai decat sa arunci cu bolovani in Cristina si Elena,fetele astea sunt mai mici dar au mai multa demnitate,minte,feminitate decat o fi avut Valentina vreodata in copilaria ei.La ora asta,Valentina este o femeie care nu merita decat dispret si aruncata ca o carpa folosita.Sa-si puna barbatii prezervativ de tabla,cand merg sa-si potoleasca hormonii la Valentina ca altfel…vai de putza lor!

  6. 35
    sonia Says:

    O parere personala: ca meritati sa castigati e cert dar sa-i multumiti de mii de ori doctorului Andrei. Fara “vorbele” lui nu ajungeati aici.

  7. 34
    ani Says:

    Super !!!! ma bucur mult pentru tine Cristina !!! mi-a placut de tine de la inceput …ce tot spun ca Elena trebuia sa fie nora saptamanii!!! Elena si Alin sunt niste “legume “pe langa voi mai ales Alin cu , caracterul ala de “boss” , un indignant , nesimtit ….etc. tot asa inainte Sunteti cei mai buni!!

  8. 33
    ana11 Says:

    can doi se bat al treilea castiga antodeauna,bravo cristina se vede ca au tinut cu voi toti concurenti sa se oftice oltenii. casa de piatra sa va cununati.

  9. 32
    marry Says:

    Nu cred in Cristina la fel ca Elena doua plimbarete.

  10. 31
    auras Says:

    bravooo cristina si sergiu nu ma asteptam la voi dar vam sustinut imi doream ca MIHAELA CU IOAN sa castige…………dar ma bucur de voi si ati fost seriosi

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free