Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3


doamna-mioara,-ioan-si-mihaela-npm5Ioan si Mihaela au fost unul dintre cele trei cupluri ramase in Marea Finala. Desi acestia au hotarat ca nu sunt inca pregatiti pentru o casatorie in competitia Nora pentru mama 5, ei au declarat ca relatia lor va continua si in afara casei.

La Marea Finala Nora pentru mama 5 din 28 mai 2011, Ioan si domna Mioara s-au clasat pe locul al treilea cu un procent de 14,4% din voturile celor de acasa, fiind urmati de Mihaela, care s-a clasat de asemenea pe ultimul loc.

Desi nu au castigat Marele Premiu, cei trei au plecat din competitie cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, si anume: Mihaela cu 45.428 lei si 1 lingou de aur, Ioan cu 2 lingouri de aur si doamna Mioara cu 41.710 lei si un lingou de aur.

Credeti ca relatia dintre Ioan si Mihaela va continua si in afara casei Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    coco Says:

    Tu esti un baiat dragut ai potential ai bune exemple langa tine pe care sa le urmezi,esti istet te duce mintea ai umor mai creste putin ca matur esti ai dat dovada deseori pe undeva chiar ai perceput-o cumva pe Mihaela asa cum este ea nu cum vroia sa para dar este greu sa o educi ca este si impertinenta,prost care nu stie ca este prost si inca cu o buna impresie despre ea desii ea est varza;mai asculta si de sfaturi din jur ca cel putin din partea mea sunt dezinteresate,dar pot fi spre binele tau,sper sa intri sa citesti.Nu intra in familia Mihaelei nimic bun,spoiala tota fatada vezi de drum si lasa-le in plata lui dzeu.

  2. 19
    coco Says:

    Ionut daca nu te trezesti te capatuiesti cu o proasta care nu e de tine,este gloaba mare curand te va intrece si la greutate si la inaltime fiindca ea mai creste inca;in tabloul final parca mama ta [superba] era nora nu matahala de Mihaela,cum dr*cul iti place de ea o bruta de femeie urata si speriata, deschide ochi poti gasi o fata finuta cum era Adelina desteapta si frumoasa macar cum este mama ta fugi ……de tuta asta.

  3. 18
    Nicoleta Says:

    Va doresc multa intelegere si tot ce va doriti

  4. 17
    justforfunny Says:

    Si eu as putea spune ceva despre cine tolereaza prostia si c*rvia…ma las pagubas/a.

  5. 16
    justforfunny Says:

    Adevarul incomodeaza!

  6. 15
    justforfunny Says:

    Comentez potrivit caracterului celui comentat, de-aia s-au dus a NPM
    sa-si arate “talentele”,asa ca fiecare este aplaudat si apreciat dupa cat a aratat.

  7. 14
    mari Says:

    ioan eu nu zic ca nu o iubesti pe mihaela ,dar e cam “firava” cred ca a fost crescuta in unitate militara ,comandant mama ei .acum nu este deacord s-o lase sa se descurce ca are nevoie sa-i creasca copilul pe care il face .mi se pare destul de jenant pentru o mama la varsta ei si cu fata care a venit sa se marite sa vii pe un post de tv.sa spui ca esti insarcinata .vai ce fala !!!!!!!!!!!!!!!!! parerea mea ca daca vrei liniste impreuna cu familia ta ioan cauta alta fata . d-na mioara a spus ceva nu v-a avea liniste si asa este .de ce a lasat-o in concurs le mihaela mama ei daca ii punea cineva sa se marite …………. eu cred ca ar trebui sa-i multumeasca lui ioan si mioarei pentru banii castigati ca era demult afara . mihaela stai mama acasa si creste copiii mamei .succes . ionut mai bine incearca sa-ti aduci parintii impreuna ca sunt foarte educati si ii apreciez .am 57 ani imi spun parerea . ai grija de ei impreuna .m-as bucura mult daca ar fi asa pe viitor .am vazut ca si mioara sufera .il felicit pe tatal tau ca o respecta .

  8. 13
    pt justforfunny Says:

    o tampa sau tamp esti tu,se vede din modul tau de a comenta la adresa unor persoane pe care nu le cunosti.Ce mai……lipsa de caracter.

  9. 12
    pintea vlad Says:

    va pup si imi sunteti foarte dragi iubitiva mult:*:*:*:*

  10. 11
    ela Says:

    Dragilor, o sa-mi lipsiti…vreau sa stiti ca v-am votat constant, am sunat si rudele sa va ofere votul . ma bucur ca ati facut parte din tabloul final,veseli,fericiti,Ioan,erai tot un zambet…Felicitari,le meritati,poate mai mult decat oricine,pentru ca ati avut parte de multa tensiune .va pup si v-as propune ceva:luati-va!

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free