Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3


doamna-mioara,-ioan-si-mihaela-npm5Ioan si Mihaela au fost unul dintre cele trei cupluri ramase in Marea Finala. Desi acestia au hotarat ca nu sunt inca pregatiti pentru o casatorie in competitia Nora pentru mama 5, ei au declarat ca relatia lor va continua si in afara casei.

La Marea Finala Nora pentru mama 5 din 28 mai 2011, Ioan si domna Mioara s-au clasat pe locul al treilea cu un procent de 14,4% din voturile celor de acasa, fiind urmati de Mihaela, care s-a clasat de asemenea pe ultimul loc.

Desi nu au castigat Marele Premiu, cei trei au plecat din competitie cu sumele de bani acumulate pana la acel moment, si anume: Mihaela cu 45.428 lei si 1 lingou de aur, Ioan cu 2 lingouri de aur si doamna Mioara cu 41.710 lei si un lingou de aur.

Credeti ca relatia dintre Ioan si Mihaela va continua si in afara casei Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Mihaela, Ioan si doamna Mioara au iesit pe locul 3”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ioan si mihaela Says:

    sunt ioan. vreau sa va zic ca eu sunt cu miha… daca nu credeti va invit pe facebook, sa vedeti poze cu noi… iar asta este o mare teapa pt toti care nu au crezut in noi, inca o data teapaaaaaaaaa

  2. 29
    fan npm5 Says:

    ioan si mihaela e adevarat k va-ti despartit???????????

  3. 28
    doina Says:

    Ioan sa fugi cat poti de persoane ca Mihaela si mama ei . Ofemeie proasta si fisa la fel . Sa mai faci copil la varsta asta este de jale . Mihaela o proasta avea uneori o figura de speriata de retardata parca a cazut din cer .
    Fugi si veziti de drumul tau ca fete sant destule pe pamant nu te opri la prima aiurita . Ea nu si-a luat bacul dar s-a dus sa se marite . Cand a mers la acest concurs masa nu s-a gandit ca este posibil sa se marite ? ce facea ca trenu la finala . Era si ai botoasa si mai venise cu amantul parca era un cioban de la stana .
    Cauta-ti de treaba Ioane si nu te-ncurca cu prosti .

  4. 27
    ana11 Says:

    gura lumi nu o poate astupa nime,sa faca ce simp ca se potrivesc,nici ioan nu-i mai bun.

  5. 26
    marry Says:

    Nu cred ca stau mult impreuna .

  6. 25
    auras Says:

    pt mine tot voi sunteti castigatori va iubesc si va pup…

  7. 24
    auras Says:

    nu mai vorbiti ce nu trebuie ca nu aveti de unde sti ce face ea,eu miam dorit ca ei sa iasa castigatori in finala dar asta e….ca si la nora pt mama 4 a iesit cine miam dorit,la nora pt mama 3 a iesit cine am vrut…dar acum e singurul sezon care nu a iesit cine miam dorit eu…mihaela si ioan sper sa ramaneti impreuna pe mai departen

  8. 23
    elena Says:

    mi se pare ca nu se potrivesc deloc mihaela nu-l merita pe ioan e prea prostuta si prea uratica …e mult mai stilata ,elegantasi frumoasa soacra(mioara) ..ioan ar trebui so aiba un ex pe mama lui

  9. 22
    ilinca Says:

    Ioan,un om care trece de la o extrema la alta.Instabil,din punct de vedere emotional.Nu cred ca va ramane cu Mihaela.

  10. 21
    maria Says:

    ioan si mihaela mai sunteti inpreuna?

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free