Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5


doamna-elena-iulia-si-valentin-nora-pentru-mama-5Cu toate ca Iulia a fost eliminata vineri din competitia Nora pentru mama 5 si nu a avut sansa de a face parte din tabloul final alaturi de Valentin, ea a dorit totusi sa-i faca o surpriza acestuia aparand in rochie de mireasa si acceptand sa se casatoreasca in ciuda faptului ca nu mai era in concurs.

La scurt timp au fost eliminati si Valentin si doamna Elena, iar singurul lucru pe care l-au castigat se pare a fost iubirea dintre cuplul lor, care in ciuda tuturor obstacolelor au fost singurii din competitie care au acceptat sa se casatoreasca la Marea Finala Nora pentru mama 5, fara sa beneficieze de vreun ban din marele premiu.

Iulia si Valentin au fost printre singurii cei mai fericiti si emotionati de evenimentele petrecute in Finala.

Casa de piatra le dorim si speram sa auzim numai de bine din partea lor!

Cum comentati faptul ca Iulia si Valentin au fost singurul cuplu care au acceptat casatoria in Marea Finala Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    claudia Says:

    va pup d-na Elena, mi-ati placut pe tot parcursul emisiunii. multa sanatate si fericire

  2. 29
    fabi Says:

    nu cred in relatia voastra deloc ati vrut banii

  3. 28
    justforfunny Says:

    Casa de piatra,copii! Sa va iubiti si sa cresteti impreuna! Sunteti frumosi amandoi!

  4. 27
    sonia Says:

    Da asa este. Iulia a aratat superb in rochia de mireasa. Cum sa spun ” si-a spalat pacatele”. Nu m-am omorat s-o votez, nu intotdeauna am poreferat-o dar mi-a parut groaznic de rau ceea ce s-a intamplat cu acesti doi copii.
    Cine este de vina?

  5. 26
    jeny Says:

    imi pare nespus de rau pt voi,vam votat pe tot parcursul concursului,voi sunteti castigatorii,ma bucur ca cel putin ati avut sansa sa va indepliniti visul casatorindu-va in finala,cred ca vinivat e kanal D,au fvorizat cuplul de pe locul 2
    care nu-l meritau deloc
    trebuia sa iasa de mult din competitie
    este un concurs matrimonial nu de mahalageala cum au facut ei

  6. 25
    sorella Says:

    S-ar putea ca acest cuplu sa reziste ceva timp,Iulia fiind egoista si foarte artagoasa ,iar Valentin fiind atat de pampalau in relatia cu ea.

  7. 24
    florina Says:

    aufost singuri care s-a vazut ca se iubesc si au mritat o finala mai frumoasa.Nu inteleg ce au vazut telespectatorii la perechea de pe al doilea loc!!!???Alin s-a vazut la final ce om este,de asemenea si fam.lui…Cristina a meritat numele “nora saptamani”.le dorim tot binele din lume.De asemenea lui Iulia si Valentin “casa de piatra”-ei au fost corecti.M-as bucura sa mai aud noutatii despre candidatii.

  8. 23
    auras Says:

    pacat ca a dato afara pe iulia imi pare rau de ei ar fi fost singurii care sar fi casatorit imi pare rau la inceput nu prea am tinut cu ei dar in final am vazut totul stiu ca vor ramane impreuna se iubesc sa vazut asta

  9. 22
    elena Says:

    Mi-am schibat ipresia de aceasta pereche pe ultima suta de metri ,pacat ca nu au ajuns la finala MERITAU chiar daca DM Elena a stricat tot ..va felicit pt iubirea voastra care at-i dat dovada

  10. 21
    ilinca Says:

    Iulia arata superb.A fost cea mai frumoasa mireasa.Intalnirea lor,acolo,la finala,a fost emotionanta.

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free