Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5


doamna-elena-iulia-si-valentin-nora-pentru-mama-5Cu toate ca Iulia a fost eliminata vineri din competitia Nora pentru mama 5 si nu a avut sansa de a face parte din tabloul final alaturi de Valentin, ea a dorit totusi sa-i faca o surpriza acestuia aparand in rochie de mireasa si acceptand sa se casatoreasca in ciuda faptului ca nu mai era in concurs.

La scurt timp au fost eliminati si Valentin si doamna Elena, iar singurul lucru pe care l-au castigat se pare a fost iubirea dintre cuplul lor, care in ciuda tuturor obstacolelor au fost singurii din competitie care au acceptat sa se casatoreasca la Marea Finala Nora pentru mama 5, fara sa beneficieze de vreun ban din marele premiu.

Iulia si Valentin au fost printre singurii cei mai fericiti si emotionati de evenimentele petrecute in Finala.

Casa de piatra le dorim si speram sa auzim numai de bine din partea lor!

Cum comentati faptul ca Iulia si Valentin au fost singurul cuplu care au acceptat casatoria in Marea Finala Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    cory_baby2010 Says:

    un final foarte urat nu a fost corect
    ceea ce sa ingtamplat vrem sa vedem nunta lui valentin si al iuliei

  2. 9
    mari Says:

    daca au vrut sa se casatoreasca de ce nu s-a aratat .chiar valentin a intrebat i s-a ca da se pot casatori .eu nu am vazut . cred ca nu se tine cont numai de voturi si dupa cum se doreste de canal d. a fost un final f.urat . nmp 3 a fost cu un final super (ionut si alina) .se si vede aau familie si copil . ar trebui sa mai apara pe la tv cei de la care au altii de invatat .

  3. 8
    Soryna Says:

    pacat ca nu ia lasat sa se casatoriasca da asta e casa de piatra si mult noroc

  4. 7
    sonia Says:

    Stimati producatori ai acestei emisiuni: daca acesti doi copii, ati vazut, am vazut, se iubeau, voiau sa se casatoreasca acolo, sa faca nunta, macar din bun simt, daca nu din pura dreptate, ceilalti mari castigatori trebuia sa ia de la fiecare si sa le faca un cadou.
    Pacat de Valentin si d-na Elena. Sa fiti fericiti si sanatosi dragilor, ati cistigat inima tuturor.

  5. 6
    Daly Says:

    trebuia sa arate si nunta lor!ei se iubesc cu adevarat,nu au vrut banii!nu a fost corect sa ii elimine…vrem sa vedem nunta lor:((

  6. 5
    alina Says:

    ei trebuiau sa castige concursul pentru ca au fost singurii care au vrut sa se casatoreasca si care se iubesc cu adevarat…sunt cei mai frumosi…as vrea sa vorbesc cu Iulia personal…0736572458

  7. 4
    july Says:

    Erau si sunt favoritii mei.Sper sa ramaneti impreuna…Succes in viata

  8. 3
    Madalina M Says:

    Cand s-au casatorit? Nu au aratat nimic cei de la Kanal D. Acestia doar si-au exprimat dorinta de a se casatori, dar turcii au uitat de ei, ca si cum nici nu ar fi contat, desi acestia au insitat. Cel mai ratat final!

  9. 2
    ELLuscha.B Says:

    Ei se iubesc sincer.:x

  10. 1
    cris Says:

    Cei doi tineri au vrut sa se casatoreasca, dar kanal d nu i-a casatorit. Pana la finalul emisiunii nici nu au mai pomenit de nunta celor doi.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free