Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5


doamna-elena-iulia-si-valentin-nora-pentru-mama-5Cu toate ca Iulia a fost eliminata vineri din competitia Nora pentru mama 5 si nu a avut sansa de a face parte din tabloul final alaturi de Valentin, ea a dorit totusi sa-i faca o surpriza acestuia aparand in rochie de mireasa si acceptand sa se casatoreasca in ciuda faptului ca nu mai era in concurs.

La scurt timp au fost eliminati si Valentin si doamna Elena, iar singurul lucru pe care l-au castigat se pare a fost iubirea dintre cuplul lor, care in ciuda tuturor obstacolelor au fost singurii din competitie care au acceptat sa se casatoreasca la Marea Finala Nora pentru mama 5, fara sa beneficieze de vreun ban din marele premiu.

Iulia si Valentin au fost printre singurii cei mai fericiti si emotionati de evenimentele petrecute in Finala.

Casa de piatra le dorim si speram sa auzim numai de bine din partea lor!

Cum comentati faptul ca Iulia si Valentin au fost singurul cuplu care au acceptat casatoria in Marea Finala Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Iulia si Valentin, singurii care au vrut sa se casatoreasca la NPM5”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    toma Says:

    iulia sa lase gura mai mica

  2. 19
    toma Says:

    frumosi impreuna ..iulia tr sa mai lase gura mica

  3. 18
    mela Says:

    un cuplu minunat care merita sa castige singurul cuplu stabil restul falsiii
    toti au zis ca au un cuplu si doresc sa ajunga in finala doar pt bani de ce au fosty singuri care au dorit sa se casatoreasca?pt ca se iubesc ma bucur pt ei si imi pare rau ca nui au putut sa se casatoreasca in direct.

  4. 17
    lili Says:

    valentin si iulia va doresc casa de piatra .d nei elena vreau sa i spun ca am admirato mult an concurs pt felul ei de a fi si sa stiti d na ca nu aveti de ce sa va faceti nici un repros.mi ar place sa cred ca cei care au ramas an finala vor face cadou copiilor dv macar o mica parte din premiu.al merita din plin atat ei cat si dv macar pt faptul ca ati avut grija de toti an aceste 9 luni.

  5. 16
    cristina Says:

    cel mai urat final.pe gabriela au dat-o afara sa nu mai prezinte.casatorie nu a mai fost.imi pare rau pt cuplu iulia si valentin ei meritau marele premiu.se iubesc au vrut sa se casatoreasca in concurs.s-a vazut la final cine a fost pt bani si cine nu.

  6. 15
    violeta Says:

    ma bucuram sa castige mihaela cu ioan

  7. 14
    violeta Says:

    alin mai este cu elena?

  8. 13
    gabytza Says:

    Ciudat..altii castiga bani si nici macar iubire adevarata nu este si altii care chiar se iubesc,vor sa faca nunta nu castiga absolut nimic,poate ar mai trebui schimbate regulile…nu sa plece cu banii altii care nu au curaj sa se casatoreasca pentru ca nu se iubesc chiar atat de mult sau au venit in concurs pt bani…..PACAT! pana la urma vrem nora pentru mama,nu? iar finalistii au si plecat cu banuti si nici garantia ca vor mai fi impreuna…apropo Alin si Elene cu siguranta nu vor mai fi impreuna,cunosc familia lui Alinasa ca…

  9. 12
    elena Says:

    meritau sa castige Cristina si cu Sergiu,fiinda erau singurii sare au aratat ca se iubesc…

  10. 11
    Nicoleta Says:

    Nu mi-a placut niciodata cuplul lor dar nu stiu cred k pana la urma nu trebuia sa se termine asa pt ei,fara sa castige nimic

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free