Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5


valentina-npm5La Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, Valentina a fost nominalizata in unanimitate de catre cele trei mame ramase in competitie. Situandu-se pe ultimul loc in randul preferintelor publicului, concurenta a fost nevoita astfel sa paraseasca Nora pentru mama 5 chiar in Marea Finala.

Valentina s-a dovedit a fi o concurenta puternica in competitia Nora pentru mama 5, infruntand cu stoicism toate provocarile realty-showului. Din pacate, ea nu si-a gasit jumatatea in acest concurs, iar sansele ei au fost minime in ceea ce priveste castigarea competitiei.

Cu toate ca a avut mai multe conflicte in casa Nora pentru mama 5, Valentina a reusit sa nu poarte pica nimanui, mai ales ca in pragul eliminarii sale a dorit sa ofere lingoul ei de aur Cristinei, dovedind astfel ca i-a fost intr-adevar o prietena sincera acesteia.

Atat Valentina, cat si Cristina au fost emotionate de moment si chiar si-au declarat reciproc ca se iubesc.

Credeti ca Valentina merita mai mult de la acest concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    sorella Says:

    pt Marry: si Valentina avea extensii si gene false pt ca n-a vrut sa fie mai prejos decat Elena sau decat Cristina.

  2. 29
    RADU Says:

    marry ,atat tu cat si favorita ta ati ramas cu degetul in gura,adica cu nimic!!! nu mai stiu de cate oti ai avut commenturi urate la adresa elenei!dar dupa cum iti spuneam exista un d-nezeu pentru toti.din punctul meu de vedere elena a fost si este net superioara multor concurente!!

  3. 28
    auras Says:

    eu am vrut ca tu sa castigi dar daca nu ai avut cuplu si in viata e bine sa fii asa cum esti cum zice lumea rea ca daca taci esti luat de prost te apreciez si ma bucur k ai mers pana aici

  4. 27
    marry Says:

    Eu respect concurentii care au venit pentru casatorie cum a fost Valentina nu niste pierde-vara care stiu sa vorbeasca pentru ca asta fac in cluburi ca Ioan, mihaela, Elena si Cristina au luat niste bani pe care nu ii meritau. Valentina inca de la inceput a fost respinsa de ceilalti si asta a fost motivul ei de a se certa. Urat din partea organizatorilor de ai incuraja pe lenesii de 20 ani la bani si o concurenta ca Valentina a iesit far nici o suma acumulata . S-a observat oamenii voteaza extensiile , genele false nu realitatea. Sper sa nu mai fie nici o emisiune NPM , totii banii sau luat de conc. falsi .

  5. 26
    DOINA Says:

    Cea mai urata din toate punctele de vedere.Mahalagioaica,rea invidioasa,ipocrita.Nici nu puteam sa ma uit la tv. cand vorbea ea.Nu inteleg de ce unii o considera o femeie puternica din ce moment ce ea provoca cele mai multe conflicte si apoi il chema pe tati s-o apere ?

  6. 25
    elena Says:

    valentina nu era pt aceasta competitie la cum arata ,si mai era si tare-n gura ma bucur ca sa in timplat ce sa inttimplat

  7. 24
    ilinca Says:

    Da,Valentina merita sa se numere printre finalisti!A fost concurenta cea mai puternica! A fost cea mai atacata,dar a avut puterea sa mearga mai departe.

  8. 23
    coco Says:

    Adevar graita-i Alex Says.

  9. 22
    lulu Says:

    face o pereche extra cu Puicu Sorin dar nici el nu o vrea, ar intregi familia Puicii, asa soacra , socru si fiu ASA NORA

  10. 21
    alex Says:

    da,vuvuzeaua urlatoare,imi pare bine ca ai fost eliminata pe ultima suta de metri!!esti urata si ai un caracter urat!!

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free