Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5


valentina-npm5La Marea Finala Nora pentru mama 5 din data de 28 mai 2011, Valentina a fost nominalizata in unanimitate de catre cele trei mame ramase in competitie. Situandu-se pe ultimul loc in randul preferintelor publicului, concurenta a fost nevoita astfel sa paraseasca Nora pentru mama 5 chiar in Marea Finala.

Valentina s-a dovedit a fi o concurenta puternica in competitia Nora pentru mama 5, infruntand cu stoicism toate provocarile realty-showului. Din pacate, ea nu si-a gasit jumatatea in acest concurs, iar sansele ei au fost minime in ceea ce priveste castigarea competitiei.

Cu toate ca a avut mai multe conflicte in casa Nora pentru mama 5, Valentina a reusit sa nu poarte pica nimanui, mai ales ca in pragul eliminarii sale a dorit sa ofere lingoul ei de aur Cristinei, dovedind astfel ca i-a fost intr-adevar o prietena sincera acesteia.

Atat Valentina, cat si Cristina au fost emotionate de moment si chiar si-au declarat reciproc ca se iubesc.

Credeti ca Valentina merita mai mult de la acest concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Valentina, ultima fata eliminata la Marea Finala NPM5”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    justforfunny Says:

    Valentina a fost miloaga,prefacuta,scandalagioaica,badaranca si proasta in aceasta editie. A excelat in vulgaritate.

  2. 9
    sonia Says:

    Nu mi-a placut un lucru la Valentina: pentru o fata de 26 de ani( sau cati are) parca nu era prea placut una-doua sa izbucneasca in plans si sa cheme pe taticul in ajutor la telefon. Asta i-as reprosa.
    In rest, toti avem defecte si calitati. Ca n-a luat si ea o parte din marele premiu, pacat !
    Din punctuol meu de vedere nu a fost drept ca-n aceiasi familie s-a plecat cu multul ( cu bani si lingouri) iar copii ca Valentin si Valentina si chiar si Iulia, cu nimic.

  3. 8
    marry Says:

    Valentina merita sa castige dar nu a stiut sa fie diplomata, falsa ca Elena o fata de 20 ani care va pacalit 8 luni . Valentina nu a mai fost votata atunci cand era intrebata ceva si spunea ” nu comentez” influentata de doctorul Andrei care ia ridicat pe Elena si Alin . Valentina este o fata frumoasa cu o sc. terminata si merita ceva mai bun nu unul ca Nicu – rosu ca morcovul. Nicu este un baiat fara experienta, nu stie nici sa tina o discutie. Ana zice ca a avut cel mai bun baiat din concurs ? care , Nicu … a avut dreptate d-na Elena ” nici mie nu imi place” Valentina sa te casatoresti din dragoste nu sa devii o menajera. Succes in viata.

  4. 7
    gina Says:

    TOTI ARUNCAM VINA PE CEI DIN CASA AI CRITICAM-DAR OARE CEI CE SCRIETI URIT DESPRE EI SANT CORECTI-NU A VETI DEFECTE-CRED CA DA , DAR NU VI LE VEDE NIMENI-ORI EI SI-AU PUS VIATA LOR ACOLO PE TAVA—SI VOI INTRATI DOAR SA JIGNITI-DAR SA VA PUNETI IN LOCUL LOR -SA VA AUZITI CE SE SPUNE DESPRE VOI -HAI SA NUMAI FIM RAUTACIOSI CA S-A TERMINAT -SI SE VA VEDEA CINE SI CUM VA RAMINE-CINE-I FALS

  5. 6
    gina Says:

    HAI MAI LASATI-L PE ALEX POP NUMAI ARUNCATI VORBE DE 2 LEI-CA FATA A PRIMIT UN TELEF O SCRISOARE NU A AVUT NIMIC CU ACEL BAIAT-SI NU TREBUIE SA FACA CUPLU CU CINE VREA CEI DE AFARA -EA FACEA CUPLU CU CINE SIMTEA EA -NU SE CASATOREA TELESP CI EA – IN VIATA NU TE CASAT CA VREA LUMEA TREBUIE SA-TI PLACA -SA FIE PERS POTRIVITA NU DE DRAGUL CONCURSULUI SA FI FALS-ASTA VROIATI-OAMENI FALSI-ASA ATI SI VOTAT PE FALSII

  6. 5
    mari cristea Says:

    VALENTINA SPER SA FACA CUPLU CU NICOLAE

  7. 4
    aniela Says:

    Valentina,succes in viata,esti o fata puternica,imi pare rau ca nu ai beneficiat si tu de premiul pus in joc.Ai avut dreptate,cuplul Alin$Elena ,a fost o farsa,farsa facuta de mama lui Alin si baba,dar stai linistita “banii n-aduc fericirea”,TU,esti CASTIGATOAREA…..(sau ne auda nimeni,ai vazut ce te sorbea din ochi Nicusor?)

  8. 3
    maya Says:

    da si ce face cu locul 1?imi pare rau k nu a iesit in locul iuliei.pt k numai asa era si o nunta la finala…dar nah asta e

  9. 2
    Gigel Says:

    Ana sa crezi tu ca asa fiinta controversata care nu are control asupra comportamentului sa reuseasca,a avut cel mai bun baiat din concurs dar a vrut pe fat frumos Alex Pop care a dat dilete.Nu am nimic cu ea dat cred ea avut deja barbat vreo citiva ani si acela ia dat papucii a zis ceva dar nu a desvoltat subiectul prea mult.Succes Vuvuzela.

  10. 1
    ana Says:

    valentina merita locul 1, a fost si criticata si iubita de telespectatori si nu numai. sper sa isi gaseasca pe cineva care sa o iubeasca si sa o respecte..mult succes pe mai departe:D

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free