Merita Sorin sa fie descalificat din competitia NPM5?


In urma comportamentului afisat in ultimul timp, atat fata de publicul telespectator cat si fata de unii concurentii Nora pentru mama 5, Sorin a fost blamat de multi dintre fani si chiar de concurentii din casa.

La Finala Saptamanii din data de 7 mai 2011, Comisia de decizie a analizat comportamentul lui Sorin in concurs si a luat decizia ca timp de o saptamana acesta sa nu participe la nicio activitate din casa Nora pentru mama 5.

Ce parere aveti de decizia Comisiei? Credeti ca Sorin merita descalificat din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Merita Sorin sa fie descalificat din competitia NPM5?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    elena Says:

    nu cred ca sa procedat corect cu sorin ,afost cel mai criticat din competitie pt conditia lui etnica ´´josnic ce se intimla azi in romania .In cei-a ce priveste cuplu ar fi vrut Valentina un baiat ca SORIN (pe ia chiar ca nu o s-o mai ia nimeni) iar sorin sint sigura ca o sa -si gaseasca o fata care sa-l merte……………….JOS CU DISCRIMINAREA

  2. 16
    doinitza Says:

    DE CE SA-L DESSCALIFICATI PE SORIN? PENTRU-CA ARE CURAJUL SA VA SPUNA TOTUL IN FATA? SORINE TE-AS SFATUI SA TE INDEPARTEZI DE ALIN SI ELENA PENTRU-CA NUMAI PROFITA DE TINE. SUCCES IN CONTINUARE.

  3. 15
    alex Says:

    da sorin merita desklifikt

  4. 14
    alexandra Says:

    Afara cu Alin..protejati mai degraba pe valentina adriana si iulia …baieti vali,sergiu,ioan…nu vedeti nimik eu m-ajm inteles nespus de mult cu acetia mentionati..insa pe sergiu nu l-am cunoscut…bafta iulia si vali!

  5. 13
    aniela Says:

    ALIN NU MERITA SA FIE PROTEJAT,….AFARA

  6. 12
    nelu Says:

    la asa mama ….asa fiu sa va fie rusine …PANARAMELOR

  7. 11
    violeta Says:

    alin e un baiat finut e dragut,imi place

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free