Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 194 193 192 191 190 [189] 188 187 186 185 184 … 1 » Show All

  1. 1890
    gardul Says:

    intr-un sezon chiar nici un telefon din mediul rural nu se poate lua,si acolo sunt intelectuali…dar se pot da multe pe fata si se dau tot aceasi telespectatori care au contracte de colaborare…rusine doamna…mirela ca,ati intrat in jocul lor mai mult decat doamna gabriela fiind-ca aveti mai putina autoritate personala.
    ati compromis acest concurs cu un profesionalism jenant cu producator cu tot,concurenti stiu totul din afara concursului,semn ca lucrurile domnesc intr-un haos…….rusine…….concurenti de la npm1,pana la npm5 care ati fost in concurs dati masca jos prin orce mijloc…

  2. 1889
    Gigel Says:

    Mai Mioara nu uiti este scirba de Alin ce debiteaza si cum se comporta ca un necioplit,un ingimfat si un nesdatul de orice.

  3. 1888
    Gabi Says:

    VOTATI VALENTINA LA SMS 1200(11) …. merita sa castige

  4. 1887
    marry Says:

    Ati pierdut multe editii la inceput cand Elena bea, si a povestit de iubitul ei ca au stat 3 ani impreuna si coana mare zice ca a ” ei este fata mare poate in estensiile de fiecare zi” Elena a mintit la inceput a spus numai minciuni cand sa intalnit cu Alin. Ce frumoasa ? a venit de 25 kg. si acum are 6o se vede cum a trait. Este cea mai vicleana din casa si vrea numai banii si ea si Alin. Elena la aspectul fizic este toata fard si gene false si sprancene false din creion. Nu am vazut la ea sa vorbeasca si ea ceva cap coada decat ” ma lasi” . Nici un cuplu nu este adevarat toate sunt false. Alin asta plin de bani si coana mare implora voturi …. sa mai cumpere alt apartament sau sa dea banii Corneliei care ii baga in voturi.

  5. 1886
    mioara Says:

    E,sa te auda dzeu pe tine marry si sa castige Alin cu Elena.Nu poti sa dormi noaptea de oful Elenei ,ca n-a povestit nimic.Cu-i iar folosi daca ar sti copilaria sau altceva din viata ei .O sa-i spuna lui Alin daca vrea si-l intereseaza.A fost frumos cea facut Iulia,cred ca nici nu si-a dat sema si acum regreta.De asta intrase madam Dusia in panica si a venit intr-un suflet la kanal d,sa mai salveze din ce stricase ficasa.Asa ca fiecare cu parerea lui ,te inteleg dar eu i vad falsi pe Iuli,Valentin,Andrei ,Ioan,Mihaela,pana si Cristina e la fel.Alin cuElena e cel mai tare cuplu si de aceea se bate mult in el.Si azi dna Mirela tot de Alin se lega,binenteles,favoritii dansei se vede sunt Ioan si Mihaela.I ai acasa madam si spalate pe cap cu ei ca m-am saturat de atata ipocrizie si falsitate.Cum se face ca-nfiecare zi suna numai cei ,ce nu-l plac pe Alin.Hai lasa-ma kanal d , ca nu-mi place ce faceti.Asa ca Alin si Elena tineti-va tare,aveti multi sustinatori care va voteaza,voi o sa castigati .Bafta multa copii,va iubim si va votam .

  6. 1885
    RADU Says:

    coana merry ,poate elena nu are un trecut pe care sa te intereseze pe tine.ea nu este nici vuvuzeaua urlatoare ce vrea bile-ntre picioare,nici purcica cu experiente la cules de castravetii din wc-urile spaniei.tu nu vezi ca este o fata decenta,frumoasa,inteligenta,curata,corecta?daca nu vezi pune-ti ochelarii pe OPII SAU DACA VREI PE OCHII.

  7. 1884
    gardul Says:

    E DISTRUS ACEST CONCURS,NU SE MAI INTELEGE NIMIC…NU MAI SUNT REGULI,CONCURENTII AU MAI MULTE INFORMATII NEOFICIALE,S-AU TOLERAT MULTA INDISCIPLINA,STAFUL SE OCUPA DE STRATEGI DE SANTAJ,IN CONCLUZIE CUM E TURCUL SI PISTOLUL.

  8. 1883
    gardul Says:

    MERYYYYYYYYY,ARE ELENA ALTE CARENTZE,DAR SA SPUI CA NU SI-A POVESTIT COPILARIA E JENANT,PROBABIL TU ITI EXPUI PUBLIC FIZIOLOGIA CORPULUI…..ERA FRUMOS DE VALENTINA SA SPUI CA AI AVUT TELATI CU BILE IN PENIS.
    EU NU O APAR PE ELENA ULTIMA GAFA A EI,A IMPARTIT MOLDOVENI IN TREI,PATRU CATEGORI:BUCOVINA,SHUSIWA,BOTHOSIBA,TARA DE PAIE JUDETUL BALOT,ARDEIASUL,AI,AI DIN AROGANTA MULTOR MOLDOVENI CARE AU LASAT OPINCILE LA BARIERA.

  9. 1882
    Gabi Says:

    Pentru fanii Valentinei care o sustin si o plac puteti vota prin SMS LA 1200(11) pentru a o putea proteja mai departe in concurs NPM5.

  10. 1881
    marry Says:

    Alin si Elena inca un cuplu fals care o sa castige marele premiu mai vedem noi ca am avut dreptate . Nu cred in Elena este singura fata care nu a povestit nimic si sau auzit multe despre ea . Este falsa, plimbareata.

Pages: « 203 … 194 193 192 191 190 [189] 188 187 186 185 184 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free