Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 189 188 187 186 185 [184] 183 182 181 180 179 … 1 » Show All

  1. 1840
    ana11 Says:

    daca iau scos din concurs pe tavi si lena sa fie clar ca nu ramane la final valentin-iulia.mio placut si ia-m votat cuplutavi – adriana.dar aici trebe voturi fffffffff multe sa ramana la final.

  2. 1839
    marry Says:

    Toate cuplurile sunt pentru bani, afara nu va ramane nimeni cu nimeni pentru ca cei cu cuplu sunt foarte tineri si au venit doar pentru bani daca nu au avut un loc de munca. Fetele mai ales blondele, ex. Elena si Cristina au 2o ani si deja au avut o relatie afara de 3 ani cum spunea Elena si sa plimbat prin mai multe tari ….. acum terminand acea relatie a venit la NPM sa castige niste bani sau sa gasesca pe cineva sa sponsorizeze inca doi ani de facultate. Am mai spus de lacomia conc. Alin, valentin, Ioan ,Mihaela sau Iulia care sunt singuri la parinti si sunt in stare sa faca crza daca nu castiga sau sunt eliminati. Anul acesta bine ar fi daca ar castiga un concurent singur. Concurentii ar trebui sa fie numai pentru ei, nu exista prietenie in casa de ex. Valentina nu a procedat bine ca a zis ca cedeaza pentru un cuplu , noi o vrem pe ea in frunte pentru ca merita are o varsta , o facultate terminata , dar sa fie mai demna, sa fie cum a fost .

  3. 1838
    Dora Popovici Says:

    Sunt convinsa ca Elena si Alin joaca doar numai pentru bani, nu au sentimente sincere unul fata de celalalt. Andrei si Silvia au fost sinceri si meritau cu adevarat sa castige acest concurs. Eu cred ca Silvia se poate reintoarce in concurs, asa cum s-a intamplat cu Dragos sau cu Andreea din editiile anterioare. Eu as dori o astfel de finala a unei saptamani? Ce ziceti?

  4. 1837
    alex Says:

    da,ar fi bine ca mamele sa intre dupa casa.DACA AR AVEA TOTI MINTEA VOASTRA S-AR DUCE LUMEA DE RAPA.(PTR.ANIELA SI GIGEL )

  5. 1836
    gardul Says:

    Doamna Gabriela a devenit ipocrita spre final,dar doamna Boureanu nici nu are probabil semnat nici un contract si a inceput sa fie ipocrita,cum poti juca teatru (actrita modesta) s-au pocar la doua capete .
    recunoasteti ca,asa ceva nu e pentru mine si veti fi credibila pe viitor in profesia dv.sa te joci cu destinul unor copii care nu au stiut in ce se baga datorita duplicitati contractului,de ce nu se da un exemplar si la familie…e demult ceva putred in danemarca si s-ar putea sa se stranga latul.

  6. 1835
    aniela Says:

    Da,Gigel ,ai dreptate,la nominalizari nu-i echitabil,fiind 3 mama si 6 baieti,ar fi cazul sa intre mamele in casa,deoarece se apropie marea finala,nu numai telefonic,dar decat deloc,e bine si telefonic…….CE BN AR FI DACA AR INTRA SI SILVIA,…..Andrei nu are nici o sansa sa plece ,este iubit ,si-l vor in casa

  7. 1834
    ella Says:

    propunerea ta este proasta rau.este exact dupa intelectul tau.

  8. 1833
    summer Says:

    Sa va aduc aminte ca poate ati uitat cum se purta Andrei cu Silvia. De multe ori a avut ochii in lacrimi. Acum totul e ok pentru ca e la distanta. Sa speram ca totul merge bine.

  9. 1832
    Gigel Says:

    Nu mai faceti presupuneri Concursul e pe sfirsite si de acum vor fi protejati doar 1 sau in cazul fetelor 2.PROPUNERE.La finala saptaminii cind se fac eliminari sa participe telefonic si cele trei mame de acasa,cu trei mame asta nu mai este corect cu eliminarile sa fie si mama lui Andrei,mama lui Sorin si Matusa lui Sergiu. Cu 3 mame se face nedreptate.

  10. 1831
    RORO Says:

    Andrei si Silvia meritau cu adevarat sa castige.Alin si Elena joaca numai pentru bani si sunt foarte rautaciosi si au impresia ca li se cuvine totul.Sper ca telespectatorii sa-si dea seama cine sunt cu adevarat in realitate.
    Sorin e un circar ordinar din doi parinti nebuni de legat, iar Daniela o mahalagioaica crescuta unde altundeva decat in mahala.

Pages: « 203 … 189 188 187 186 185 [184] 183 182 181 180 179 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free