Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 192 191 190 189 188 [187] 186 185 184 183 182 … 1 » Show All

  1. 1870
    monia Says:

    e bine ca a iesit daniela ,in ultimul timp prea era increzuta,obraznica si tupeista.in rest ioan cu mihaela asa copii cum sunt ei sunt curati si se vede ca vor o relatie in comparatie cu alin-elena-bunica care sunt de fatada,se vede cum se “screme”alin in emisiune “sa dea bine”,cotit la greu de elena care sta ca un scai de el ca daca a intrat in hora trebuie sa joace,desii mai degraba se gandea la vorba”daca te bagi in tarate te mananca porcii”.sunt cu atat mai stresati cu cat se apropie finala,ar trebui daca primeaza “dragostea cea mare” sa astepte relaxati stiind ca oricum vor fi impreuna.felicitari din suflet lui andrei,are un caracter deosebit,e inteligent pe bune si are mult,mult bun simt.valentina a inceput sa fie mai calculata in reactii si asta e f bine,spre exasperarea celor din “aripa de vest”. de asemenea valentin cu iulia sunt draguti desii nu cred ca iulia il merita si nu cred ca la fitele ei va rezista valentin sau mama lui.un cuplu simpatic este cristina si sergiu care -una calda-una rece- se descurcamse cunosc si se completeaza pe bune,nu pozeaza neaparat in cuplu perfect,indragostit gata de casatorie.

  2. 1869
    gardul Says:

    kanal d e penibil,au scos-o pe daniela de pe site inainte de a incepe concursul…vrei sa fi smecher,dar intri in depasire fara sa semnalizezi.

  3. 1868
    Gigel Says:

    Alin nu e prost crescut e prost EDUCAT la cele trei facultati de tip Oltenia,facu si el si masterate si se duse sa se insoare la canal D ca acasa nu are cu ce si cine.Asta e VENISI CU BUNICA SA MA INSOARE.Asta e un concurs,asta e un concurs.El nu jigneste el birfeste mai rau ca o tata.

  4. 1867
    gardul Says:

    http://www.cancan.ro/showbiz/sexy/dr-cristian-andrei-imbina-psihologia-cu-toplessul-s-a-distrat-la-mare-cu-doua-femei-117888.html …….morala.

  5. 1866
    Diana Says:

    Alin elena superi tari cei mai frumosi din toate editile si sinceri.va votez.daniela si sorin stati aproape de ei.toti ceilalti sunt falsi si prosti.si andrei ku filozofia lui lasama.iulia o maimuta si vuvu urita rau si de mihaela ok.dar ioan nu place alin elena no1

  6. 1865
    justforfunny Says:

    Sa intelegem ca “neamurile bune” se vad de la distanta ca nu catadicsesc sa invete a vorbi sau a scrie corect…deh,o fac “menajerele” platite de burtosul cu ceafa groasa, lanturi grele si ghiuluri enorme.

  7. 1864
    justforfunny Says:

    Daca taceai,filozoafa ramaneai,Ada. Tu ai absolvit clasele primare ?

  8. 1863
    sonia Says:

    Ada,Alin ca Alin, scolit, nescolit, dar cu tine cum ramane?
    -d-nul goe, se scrie corect Goe ;
    – “i-si” se scrie corect isi permite ( el isi permite;
    -”no supere”, corect n-o supere ( pe ea o…);
    Cand razi de scoala cuiva, fii exemplu tu!!!!!!

  9. 1862
    Maria Says:

    aniela stai linistita.Voturile care conteaza sunt cele de pe site-ul oficial http://www.voteazanorapentrumama.ro,si de acolo noi nu le putem vedea.Celelalte site-uri nu se iau in considerare.Acolo voteaza fanii,doar ca sa se vada ei care cu cine sunt.

  10. 1861
    ADA Says:

    Alin un tip foarte rautaciosi prost crescut , hop si baba sa-l apere de felul incult de a vorbi d-nul goe . Neamurile proaste se vad de la distanta . Acest baiat tare scolit i-si permite sa faca glume pe seama altuia dar cu el nu permite vai sa-no supere pe baba .
    Elena o prefacuta cu dragostea ei , in cele mai multe cazuri sant aratate discutii cu ” iubitul ” in care nu este incantata de felul de a se purta GOE .
    Cand nu are pe fata date cremele si pudrele , are un ten fff urat .
    Este cel mai antipatic cuplu , fals si ipocrit .

Pages: « 203 … 192 191 190 189 188 [187] 186 185 184 183 182 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free