Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 188 187 186 185 184 [183] 182 181 180 179 178 … 1 » Show All

  1. 1830
    Gabi Says:

    BRAVO VALENTINA!

  2. 1829
    alex Says:

    http://www.youtube.com/user/didionana#p/u/16/CcG_hneojx0 (min 12).acesta este lincul in care se vede cine este cu adevarat fals.

  3. 1828
    alex Says:

    NICULE AM SA POSTEZ UN LINK IN CARE SE AUDE CA TU SI IOAN FACETI MISTIO DE SILVIA.nicul i-a zis lui sorin ca e buna ca se poate ascunde in spatele ei…alin chiar a zis ca e simpatica
    iar apoi a mai aratat o discutie in care ioan a zis ca e buna ca sac de box doar ca trebuie intoarsa invers.

  4. 1827
    aniela Says:

    referitor la clasamentul di 30 aprilie,s-a vazut clar ca ptr baieti s-a dat citire,dar ptr fete nu.Plicurile au fost in mana Mirelei,ambele,deci greseala este Mirelei.Oare pe cine vrea sa protejeze moderatoarea?…..Vrem sa se afiseze,sa-si ceara scuze Mrela ,si sa spuna in emisiunea de azi……GABI,GABI…UNDE ESTI?

  5. 1826
    aniela Says:

    Domnilor de canal D ,de ce nu dati clasamentul la fete de la finala saptamanii 30 aprilie?cine s-a clasat pe locurile 2 si 3? Este ptr prima data cand se intampla,probabil exista o “lacuna” intentionata.De cand nu mai este Gabi,aceasta emisiune este un GHIVECI TURCESC…Va rugam sa afisati dna Raluc Neagu..Va multumesc

  6. 1825
    cristina Says:

    Ma bucur ca a iesit Valentina nora saptamanii pt. ca merita.Nu mai vorbesc de Andrei care ar fi meritat cu adevarat impreuna cu Silvia sa castige concursul.A fost cuplul cel mai reusit, credibil si normal din casa.Sper ca Andrei sa ramana pana la final, iar daca se poate Kanal D sa intre iar Silvia in casa.Aces cuplu nu mai rezistat din cauza rautatilor arogantului si ingamfatului de Alin si al mimozei si falsei de Elena care si-au atins scopul.Sper sa nu castige ei chiar daca il manipuleaza pe fraierul de Sorin cum vor.Daca nu se poate cu Andrei si Silvia, mi-as dori sa castige Ioan si Mihaela care sunt naturali, asa cum sunt ei in realitate, putin copii dar mult mai credibili.

  7. 1824
    gardul Says:

    ESTE TRAGIC CA, IMPLICATI SI PERSOANE CU NOTORIETATE SA FIE PARTASI LA ASEMENEA LUCRURI IESITE DIN COMUN…MA REFER LA DOAMNA STAMATE,DR ANDREI…

  8. 1823
    gardul Says:

    RECOMANDAM SRI-ului,DNA-uli SA FACA INTERCEPTARI TELEFONICE SA TAIE IN CARNE VIE .

  9. 1822
    gardul Says:

    EU NU AM PREFERINTE NICI PENTRU NICI PRO,DOAR SA FIE CORECTA LUPTA CU CLAUZE CONTRACTUALE SI NU CU SANTAJ,IL ADUCI IN EMISIUNE TET A TET PRO SI PRIN TELEFON CONTRA ACEEASI PERSOANA SI DOAMNA VAIDA SE DESCONSIDERA FIIND-CA SE FACE PARTASA CU CEI DE LA KANAL D SI PROBABIL PE TERMEN SCURT ARE DE CASTIGAT ,DAR PE TERMEN LUNG ARE DE PIERDUT…E UNDEVA LA LIMITA PENALULUI…..SANTAJUL SE PEDEPSESTE PRIN LEGE.
    E DEJA SI PROBLEMA SRI-ului NU NUMAI A CNA-ului.

  10. 1821
    sonia Says:

    Octavian, un baiat frumusel, finut, cultivat dar prea timid. Imi pare rau ca a parasit concursul!
    Cat despre Sorin, va convine sau nu, este cel mai realist dintre toti.
    Exclus jignirile, nici eu nu sunt de acord cu ele, dar genul acesta de copii Sorin, Daniela, fosta concurenta Carmen, copii care au cunoscut greutatile vietii, au invatat sa se si apere. De aceea apar pe post de “cpltosi”.
    Eu una ii apreciez mai mult decat pe fetele lenese, rasfatate, grase de somn si “trecute prin ciur si darmon”.

Pages: « 203 … 188 187 186 185 184 [183] 182 181 180 179 178 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free