Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 190 189 188 187 186 [185] 184 183 182 181 180 … 1 » Show All

  1. 1850
    alex Says:

    vuvuzeaua urlatoare ce vrea cu bile in dotare ,ar vrea o bucatica din alin..doamne,doamne,ce iar mai prii.

  2. 1849
    Gabi Says:

    VALENTINA a fost din nou sincera, a avut dreptate si a punctat din nou f bine in discutia referitoare la falsii de Alin si Elena

    VALENTINA o fata inteligenta, care stie sa vb si sa isi puna coerent si ecplicit punctele de vedere si merita LOCUL 1. sms 1200 (11)

    BRAVO VALENTINA!

  3. 1848
    sonia Says:

    Cand se termina acest concurs? Stie cineva ?

  4. 1847
    alexandru aurica Says:

    emisiunea nu mai este si nu va mai fii in direct?v place circul p kre il face sorin?acest baiat nu are respect ptr nimeni si nimic!este nora ptr mama !avem pretentii la bun simt si respect din partea lui sorin si a danielei!!mirela t iubim!

  5. 1846
    alex Says:

    NU CUNOSC,NU FAC PARTE DIN NICI O FAMILIE DE-A UNUI CONCURENT,NU STAU NICI MACAR IN ACELASI ORAS.PUR SI SIMPLU SUNT UN TELESPECTATOR AL ACESTEI EMISIUNII ,INCA DE LA NPM1.DIN LUMEA AREIA FACE-TI PARTE VOI,ASTIA CARE SUSTINETI VULGARITATEA,NESIMTIREA,LIPSA DE EDUCATIE A VALENTINEI,IULEI.

  6. 1845
    alex Says:

    cea mai frumoasa,inteligenta,curata,cuminte fata din concurs este elena.VOTEZ SA CASTIGE CONCURSUL NPM5 ,CUPLUL ALIN-ELENA.IMI PLACE FOARTE MULT SI DE DANIELA SI SORI,SERGIU,ANDREI.

  7. 1844
    gardul Says:

    NICU …JAGA…JAGA.S-A UMPLUT DE PENIBIL CU CA’CALINA LUI DIN RESPECT PENTRU VIATA MA CALUGAREAM.VALENTINA,PERNA IN CAP…LA 28 DE ANI VI CU MAMA SA TE DAI IN PENIBIL…..E JALE.
    OCTAVIAN,COPIL DE TARA,A INTRAT INTRE SMECHERASI CU FITE,ALIN SI IOAN,STRUGURII SUNT ACRI.VALENTIN,IA PLACUT LA INCEPUT PADUREA LUI SILVIA,MAI AVEA PUTIN SI SCAPA MANA IN TUNEL…ASTA E AMEA,BA NU,ASTA,PANA LA URMA A CULES PANA ALES…MUSCA SI MODOVEANCA……..EU FUMEZ!!!!!!!!!SI TOATE CAMERELE ERAU PE EA,VINE DOAMNA GABRIELA …SI TU FETIT-O STI UNDE TE AFLI?……SINGURA ERA ELENA ERA CARE A FOST AI REZEVATA SI A TRANTIT=O PE DOAMNA MARIA CU ‘MOLDOVENCELE” DE UNDE A PRIMIT SIMPATIE DE LA MARISICI CU SASIUL SI CAROSERIA MARE,DARSI EA ERA SA CADA IN PLASA ……..REVELIONULI,PROBABIL SUB REZERVA JUSTIFICATA FATA DE “CURTEA MASCATA AL LUI ALIN FATA DE CRSTINA”….
    DAR AVAND IN VEDERE CA SI DOAMNA GABRIELA A SPUS CA,NU-SI VEDE FEMEIA DIN EA,ASCULTATUL IMNULUI LUI IANCU DIN CLUJ SE DIFERENTIAZA NITEL FATA DE IULIA.

  8. 1843
    Gigel Says:

    ELA si Alex faceti parte din lumea a treia vai de capul vostru,Concursul e concurs si trebuie sa fie echitabil pentru toti concurentii.Alex tu esti in RIPA de cind teai nascut habar nuai pe ce lume triesti de aceia faci parte din lumea treia.Alex dupa casa sa te duci tu sa te picuri,ca altceva nu esti in stare.Faceti parte din gasca lui Mucila probabil,Concurenti in casa au fost Andrei Nicu si Octavian restul baietilor inca sint la gradinita ei fac sex cu degetul. Andrei ,Nicu si Octavian au cerut iesirea afara sa te aud ca a zis Alin ,Ioan sau Valentin asa ceva?Zicala lui ALIN ASTA E Ela si Alex.

  9. 1842
    crino Says:

    Mi-as dori mult sa intre Silvia iar in casa si sa castige impreuna cu Andrei.Cel mai ok cuplu.Alin si Elena -niste prefacuti si aroganti, care vor totul, si se mai lauda ca sunt singuri la parinti si au defilat prin strainataturi.Decat ei mai bine Ioan si Mihaela care sunt niste copii frumosi.

  10. 1841
    andreeea Says:

    Mah pana la orma fiecare cu parerea lui, dar atunci cand intra Puia in direct e show total.Mie personal imi place de Silvia si Andrei.Pacat k a iesit Silvia, trebuia sa ramana pt. a castiga concursul k Andrei.
    Cel mai tare ma deranjeaza atunci cand zik cei de scriu aici :”NOUA ne place de cutarita sau NOI a vrem pe cutarita in casa etc..Vorbeste frate pt. tn k poate yo nu vreau pe aia sau pe ala in casa, poate yo nu`a de aceeas parere k tn.Cika ”NOI” tu nu noi.

Pages: « 203 … 190 189 188 187 186 [185] 184 183 182 181 180 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free