Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 196 195 194 193 192 [191] 190 189 188 187 186 … 1 » Show All

  1. 1910
    justforfunny Says:

    Valentina tot pentru bani a intrat si poate pentru putina reclama sa-i mai cada si ei vreun fraier in plasa…altfel,nu o mai ia nici tata-mare!
    Pan*rama ieftina Valentina asta!

  2. 1909
    gardul Says:

    CUM S-AU PUS STRATEGI CAND AU CONTACT FAMILIILE CU CONCURENTI NESUPRAVEGHEATI SI SE CREAZA DEVAVANTAJE PENTRU CONCURENTI MAI CINSTITI SI DE BUNA CREDINTA.
    MA PUN IN PIELEA LOR SI MA MINUNEZ CE SANTAJE EMOTIONALE SE CREAZA VOLUNTAR DIN PACATE.

  3. 1908
    gardul Says:

    IAR CANAL D PENIBIL…MULTUMESC CA AM FOST CONTACTATA……CE INSEAMNA ASTA,NU SANTAJ.TREBUIE LUAT ATITUDINE.

  4. 1907
    lili Says:

    DEce bagati in direct toate BABORNITELE???????rusine kanald ,toate pensionarele ,toate frustratele

  5. 1906
    K m. 0 Says:

    IMI CER SCUZE D-NEI REPORTER PENTRU CELE POSTATE DAR CATEODATA MAI SUNTEM SI NOI INDIGNATZI chiar daca urmarim ff rar aceste emisiuni si chiar unele comentarii de pe forum depasesc de multe ori limitele menirii acestui concurs , va multzumesc si rabdare dar si succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 1905
    K m. 0 Says:

    Gabi…… oare este nevoie de aceasta cerseala sau indicatzie – cum vrei s-o iei? Sorin vizibil eate tzinut pebtru atmosfera si intrigile pe care le provoaca intra-altfel s-ar inchide taraba deasemeni clantzanitoarea Valentina ,care maruntzeste fruza pentru catzei de cand a intrat atat din gura cat si din felul in care se fofileaza in destramarea cuplurilor, nu uita ca a incercat cu disperare totzi baietzii din concurs mai ales pe Nicolae – saruturi pasionale- stie Piranda carte nu gluma ….la varsta ei si meseria practicata inafara

  7. 1904
    K m. 0 Says:

    ne ceretzi parerea destul de des dar nimeni nutzine cont de sugestiile si impresiile noastre poate uneori binevenite. Mentzinetzi in concurs pe….TRAI NINEACA, totzi neispravitzii, neimplinitzii dar si tineri fara discernamant adusi la procopseala de niste mame ,,,hapsane, avide de parale si de imagine care lasa mult, mult de dorit prin felul comportamentului si al prezentarii ca femei- vezi elena , mama, dar si cotoroantza de baba, Mioara , dama faina , a concursului venita sa-si etaleze nurii poate. poate i-o cadea si mneaei ceva in decolteu sau sub miniloupe – ramasitze de apucaturi ….apucate in tzara macaroanelor, strasnici concurentzi atzi selectat de aceasta data UNDE O FI NPM 1 -2? ELAGANTZA , EDUCATZIE, RAFINAMENT ? SI MAI AM O NEDUMERIRE …. OARE MADAM lUCICA ERA CEA MAI INDICAA PENTRU A COMPLETA ECHIPA DE CONSILIERI? O PERSOANA CARE EMANA PRIN TOTZI PORII MAHALA, RAUTATE SI PERVERSITATE ,, DACA MA CITESTE CINEVA II MULTZUMESC PT. TIMPUL ACORDAT DAR SI…PIERDUT

  8. 1903
    marry Says:

    Parerea: Toate cuplurile sunt pentru bani. Concurentii din cupluri in afara de Sergiu nu a lucrat nici unul sa stie cum se castiga banii. Totii vor sa castige si sa cheltuie prin cluburi. Toate cuplurile sunt foarte instarite afara. Familile ii voteaza 5o%. La inceput au fost intrebati daca castiga ce vir face cu banii niciunul nu a zis ca o sa cumpere o garsoniera ci o sa ii cheltuie . De ex, Elena care este votata nimeni nu a vazut la inceput cand a zis ca termina facultatea deci plateste si apoi o sa se plimbe. Foarte corect ar fi sa castige cineva fara cuplu si banii care sunt acum vor ramane la concurentii. Pregatit pentru casatorie este decat Valentina.

  9. 1902
    marry Says:

    Fanii Ilenutei, la sfarsit sa va dea si voua macar o prajitura pentru banii pe care ia-ti bagat in voturi dar o sa va inselati nu o sa stea cu Alin nici un an la fel ca Diana . Elena are 21 ani si a venit ea sa se casatoreasca sau Alin ? sunteti naivi nici unul nu a lucrat macar o zi , ei sunt dupa castiguri fara munca la fel si ioan , Valentin .

  10. 1901
    Gabi Says:

    toti fanii Valentinei si cei care sustin bunul simt si pe Andrei, il puteti vota pe site http://www.voteazanorapentrumama.ro pentru a putea fi protejat in concurs si a putea fi eliminat astfel mahalagiul de Sorin.

Pages: « 203 … 196 195 194 193 192 [191] 190 189 188 187 186 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free