Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 201 200 199 198 197 [196] 195 194 193 192 191 … 1 » Show All

  1. 1960
    gardul Says:

    daca seregiu e de cristina si invers eu ma fac calugar,ce sa faca cu ala,il duce de nas cum vrea ea…dar a intrat in hora si joaca..la cacealma,mama lui andrei de ce nu a intrat in casa,o matusa ,bunica,daca a mers cu gina,nicolita de ce sa nu mearga si la ea…dar struguri sunt acri,iulia e bolnava de crizata,valentina,tinde sa explodeza…dar stie ca isi face rau mai mult……canal d e penibil,de la telefoane,voturi…etcau aparut mult amatorism si din partea lui doamna boureanu,lipsa de personalitate,emotiva….

  2. 1959
    Anca Says:

    Mai oameni buni treziti-va!inteleg k nu vreti sa castige Alin cu Elena dar nici chiar sa ii punem pe locul 1 pe Cristina si Sergiu! Nu e obligatoriu sa castige un cuplu k doar s-a vazut la editiile trecute ce multa “iubire” a fost intre ei.MAI BINE SA CASTIGE CINEVA FARA CUPLU pentru ca sa se imparta banii. Si daca tot se vrea un cuplu votati Valentin cu Iulia ca ei macar se iubesc

  3. 1958
    Gabi Says:

    VOTATI VALENTINA!….. cea mai naturala dintre toti concurentii. nu a jucat teatru ca altii si nici nu s-a milogit atatea zile si luni dupa voturi. bravo ei!

  4. 1957
    pentru GARDUL Says:

    pupaia-i tu undeva pe moldoveni,CE-I CU URA ASTA FATA DE EI? TU DE UNDE MATA ESTI?

  5. 1956
    aniela Says:

    Crino,hai sa nu exageram,sunt de acord cu tine referitor la cuplul Alin-Elena-Nicolita,dar dupa cum vezi acum canal D ,da zilnic punctajul,si face fff bine.Sunt orbi,cei care ii voteaza pe ELENA$ALIN,ei sunt aceia ce neau jignit,ce nesimtiti au fost aazi cand Adriana a vrut sa comenteze de ei,dar va ganditi cum vor fi daca publicul o aduce pe Elena,sau pe Alin pe ultimul loc?Totul este imprevizibil.Eu votez cuplul Sergiu&Cristina….merta……Ar fi foarte bine sa le dam o LECTIE, acestor ofticosi.Ce bine era daca din acest premiu ,fiecare sa doneze saracilor cate 25% din castig.

  6. 1955
    bogdy Says:

    hai k sunteti toti ca intr-o oala pe foc si clocotiti de nervi(toti cei care vb urat de alin si elena)….elena si alin…un cuplu puternic si posibili castigatori!

  7. 1954
    bogdy Says:

    marry….mori de oftica:))….persoana pe care o sustii tu e pe ultimul loc:)))….mori de nervi:)))

  8. 1953
    SILVIA Says:

    iOAN E BO;NAV PSIHIC CRED CA DIN CAUZA ASTA VREA MAICA-SA SA-L INSOARE LA VARSTA ASTA

  9. 1952
    RORO Says:

    Votati Cristina si Sergiu , nu lasati criminalii sa castige.
    Sunt perfect de acord cu ce a spus Crino.
    Alin A injurat-o la maxim pe bunica, la fel si pe telespectatori iar pe mimoza Elena o intereseaza numai banii, sa nu vorbeasca bunica ceva ce crede, pentru ca se poarta falsitatea, ipoCrizia , nesimtirea, TEATRUL.
    Un cuplu care nu ar fi meritat nici sa ajunga in finala .

  10. 1951
    crino Says:

    Oameni buni, nu v-ati lamurit nici acum cine sunt acesti nemernici Alin si Elena.Astia ucid pentru bani, n=-au scrupule trimit oamenii in spital si pe urma …………sunt vinovati telespectatorii.Cat tupeu au acesti mitocani, si din pacate cu ajutorul unora si al Kanal D care ii favorizeaza probabil vor lua premiul.Sa nu le ajute Dumnezeu de Sus sa-l poata folosi , pentru ca numai din cauza l;or au iesit si Silvia si Andrei.Cei care ii cunioasc personal pe Alin si Elena si scriu pe forumuri, ii descriu ca pe niste tineri foarte rai, fara suflet si cu tupeu la maxim.Dar se pare ca sunt multi dusi cu pluta care ii voteaza.
    Sunt sigura ca daca s-ar fi terminat emisiunea in 04 iunie , nu ar mai fi castigat.Dar si asta s-a facut de Kanal D tot pentru favorizarea lor.
    Rusine acestui post.

Pages: « 203 … 201 200 199 198 197 [196] 195 194 193 192 191 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free