Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 202 201 200 199 198 [197] 196 195 194 193 192 … 1 » Show All

  1. 1970
    ELLA Says:

    mai am uitat de poza cu balconul, nu am mai descarcato )
    sa vina iubi, si fix asta seara o punem sa o vada si iubitele lui halinu
    unde o sa vanda pretioasa )….aceste sunt discuti purtate de falele cruellei pe facebook.rusine,ati ajuns sa fotografiati siunde locuieste alin.NESIMTIRE CURATA.

  2. 1969
    aniela Says:

    Elena nu este prima oara cand se cearta pentru rochii,s-a certat cu Daniela ,daca va amintiti,a fost nevoita Dniela sa comade aceilasi model,si s-o cumpere,asa ca Elena nu avea dreptul s-o faca nesimtita pe Cristina,sa- fie rusine.Voi cei de acasa ,nu vedeti ce votati?.Doi analfabeti ,care nu stiu sa compuna un discurs,v-ati facut de caca in fata tarii,oare l-a vazurt Cornelita,ce baiat are,cu studii superioare……

  3. 1968
    gardul Says:

    Sorine pentru a demasca anumite santaje din culisele concursului,fa o destainuire sub alta identitate cu ip-ul altui calculator daca clauzele contractuale nu-ti permit(sau aduna probe si multi avocati de calibru ar face lumina PENTRU BANI…)

  4. 1967
    aniela Says:

    Fana ,ai dreptate,cuplul Alin $ Elena(am pus special semnul $) nu mearita sa ajunga nici in finala dupa cat ne-au jignit,ar fi mai bine sa ajunga in finala cuplul VALENTIN& IULIA ptr ca se iubesc.Votati sa castige Cristna-Sergiu.

  5. 1966
    Gabi Says:

    mai bine votati cu totii pe Valentina…..

  6. 1965
    Anca Says:

    V-as ruga pe cei care aveti prejudecati despre moldovence sa incetati cu jignirile gen tipic moldovenesc,moldoveanca usoara etc.nu cred k e cazul sa judecam pe cineva dupa provenienta si daca tot o facem sa tinem cont ca Moldova a dat cei mai multi oameni de cultura

  7. 1964
    sonia Says:

    Din punctul meu de vedere, vad ca posibili castigatori astfel: Elena-Alin, Cristina si Valentin, acestia din urma fara perechile lor.
    Ne place nu ne place, vrem sau nu vrem, dar cuplul Alin-Elena este frumos si sudat iar eu cred ca cei care-i voteaza ( probabil mai mult familiile lor) nu sunt dusi cu pluta. Este posibil ca in relatiile interumane in afara concursului cei doi tineri sa fie perceputi asa cum se scrie pe forum, dar exista om pe lume sa nu aiba un dusman? Exista lume fara invidie si ura?
    Daca in concurs ar fi ramas Andrei si Silvia, ei erau cu adevarat castigatorii, bineinteles daca si demonstrau ca merita iar mama lui Andrei ar fi venit in concurs. Asadar, fiecare cu parerea, adevarul lui si preferatul sau preferatii.
    Nu toata lumea este obligata sa gandeasca la fel si nici sa vada prin prisma rautatii.

  8. 1963
    justforfunny Says:

    Da…i-as da niste bani lui Sergiu sa-i joace la poker si eventual sa-i inmulteasca,insa,Cristinei nu…nu merita! Nu merita nimeni,nimic…au trandavit destul…au papat moca,au huzurit…las’ sa le dea criza premiul,adica…ciuciu…ura si la gara sau la bara,pentru bara sunt bune toate,le-as pune bara-n brate,un sut in fund si…drum bun in viata!
    Ie-te frate,venira toate tutele,balamutele,sa fie vedete si sa atarne la banii turcilor!

  9. 1962
    justforfunny Says:

    Pfoai…ce tragi-comedie pe forumurile npm-iste! Crino…din ce copac ai coborat,bre? Ai un umor, ii sta omului mintea in loc la atatea aberatii.
    I-auzi,bre,Silvia a iesit din casa ,din cauza lui Alin si din cauza lui Alin si-a Elenei se dadea guzganu’ Andrei la lepadatura aia de Valentina?! il strangea Alin de gat sa-si arate fasolea Vlentinei?…cat era Silvia-n casa,era deprimat,botos,nervos…ei,nu zau…dadu navala amoru’ la npm si Alin alunga amoru’ cu …raceala Elenei! N-am mai ras asa bine de vreo doua zile ! Multam fain!

  10. 1961
    fana Says:

    Alin si elena cel mai urat cuplu. Plin de invidie si rautate ,Nu merita sa castige si doresc din tot sufletul sa nu castige si atunci se vor lamuri toti admiratori cine sant acesti doi indivizi .
    Votez mai bine pe Sergiu si Cristina , mai bine sa se imparta bani decat sa ajunga la niste javre ca Alin ,Elena si Baba prefacuta , vai ce lesin a facut de a bagat spaima in madam Corneli .

Pages: « 203 … 202 201 200 199 198 [197] 196 195 194 193 192 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free