Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 202 201 200 199 [198] 197 196 195 194 193 … 1 » Show All

  1. 1980
    aniela Says:

    Ella,chiar ca esti o figura ,ce bagi canalul D in interventiile telefonice ale telesp.Noi stim sa apreciem pe fiecare iar Culita .daca e batrana sa stea acsa,nu sa joace teatru la TV,cum a facut si azi.Cristina este singura din casa care nu jigneste daca o face recunoaste si cere scuze,nu ca trio MUCILA care nu-si amintesc

  2. 1979
    coco Says:

    Madam Elena vrea cu orice chip sa-si insoare fetita ,crezand ca -l va dezbara de matehnele lui ,de aceea s-a sacrificat sa intre la npm,iulia si ea vrea sa se vada maritata oricum si cu oricine ca altfel nu o mai ea nici naiba la cata’faima’ are,asa ca ar trebui sa luam aminte ,Cristina are acasa o reputatie f.proasta de copil scapat din mana,daca a spus ca se marita cred ca a spus atunci cand era beata,vai de amaratul de Sergiu care pentru ea este o gluma.

  3. 1978
    RORO Says:

    VOTATI CRISTINA SI SERGIU, CA SA CASTIGE TOTI CONCURENTII CATE CEVA.DESTEPTATI-VA SI NU MAI VOTATI ALIN SI ELENA NISTE FALSI SI IMPOSTORICARE ALEARGA NUMAI DUPA BANI, ATI VAZUT SI SAMBATA SEARA CA AR FI IN STARE SA BAGE IN SPITAL PE ORICINE PENTRU BANI.CRED CA AR FI IN STARE SI SA OMOARE ALIN SI ELENA PENTRU BANI.INJURA SI DRACUIE PE TELESPECTATORII CARE NU II PLAC, PE BUNICA LA FEL N-AU PIC DE BUN SIMT.OAMENI FARA SCRUPULE,CARE PANA ACUM SI-AU CALCULAT FIECARE CUVINTEL CA SA DEA BINE, PT.CARE NU CONTEAZA DACA CALCA PESTE CADAVRE.ACUM SUNT DERANJATI CA TOTO MAI MULTA LUME REALIZEAZA CE CARACTER INFECT AU.
    DOI INGAMFATI CARE CRED C A LISE CUVINE TOTUL

  4. 1977
    elex Says:

    da,valentina va fi voata ……la coada clasamentului.

  5. 1976
    Dora Popovici Says:

    Eu cred ca Mihaela merita sa ajunga in finala. Este sincera, are o mama colerica si razbunatoare, dar ea are sentimente de iubire pentru Ioan, cat ca el nu o merita. daca se va casatori cu el nimereste din lac in put. de la o mama autoritara, de care ii este teama, ajunge langa un om foarte gelos! Eu i-as recomanda sa mai astepte sa nu se casatoreasca acum in casa de dragul banilor.

  6. 1975
    marry Says:

    Din toti concurentii care sunt in casa nu merita decat Sergiu si Valentina sa fie votati restul sunt apa de ploaie…… distractie scrie pe spatele lor si prefacatorie.Elena mama si Nicolita , Mioara ce mai cersiti voturi ca aveti un singur copil si ati venit cu ditamai masinile la Kanal D aveti case , apartamente , afaceri sa se duca la munca nu la pica para…. dar se vede ca cei ce voteaza incurajeaza pustimea sa castige bani si ce sa mai muncesca ca sunt” frumosi si linistiti” afara cluburile sunt ale lor.

  7. 1974
    marry Says:

    Parerea? ce parere ma, la fekl ca si pana acum premiul merge la niste cupluri false. Ce bine ca au ramas la banii copii de 2o ani care nu au muncit o zi, dar au avut parte de educatie….. plina de diplomatie si au primit voturi . A contat cine stie sa vorbeasca cine este mai frumos nu sa pus o data preoblema : mai, votam Elena, cristina, Ioa si Valentin ,mihaela dar acesti copii vor banii nu casatoria. “Fata batrana” cum a numit-o fata de pension Elena si puturoasa de cristina nu mai este votata ca de ea nu sa lingusit pentru ca a avut o viata mai dura a muncit ca ospatar pana a terminat facultatea. Este o fata super mai bine merita ea sa ajunga in varf si sa primesca si ea o parte nu prefacutii ca valentin ,Elena , Alin, Iulia care au bani si case …. Ioan a venit cu ditamai mertanu la NPM si cerseste voturi , ca el sunt multi. Pacat oamenii care meritau sa fie in finala sunt acasa ca nu au stiut sa se exprime ca la NPM ” cine vorbeste frumos este cel mai tare” dar telespc. nu sau gandit ca unii oameni au mai si muncit nu au stat numai cu bone sa primesca lectii de dictie. Dai votul unui copil de 20 ani care nu stie nici sa plateasca factura la curent. Nu am pierdut nici o serie dar nu ma mai uit daca o mai fi NPM 6 . Nu se poate oameni de o anumita varsta sunt eliminati si opriti fardatele de 20 ani . care vorbesc numai de distractie .

  8. 1973
    NICOL Says:

    bravo,crino!ca bine le vezi!

  9. 1972
    bla bla bla Says:

    Cred ca cei care-i vad pe Alin si Elena , frumosi si un cuplu care se iubeste se uita la ei dupa o prtie de etnobotanice .

  10. 1971
    ELLA Says:

    ce tare a dat-o criss babei,,!!!! aceasta expresie este folosita de fanele cristinei pe facebook.exista expresia ,,dupa sac ,asa si petic,,si totusi este o femeie in varsta,chiar nu aveti un dram de repect?????KANAL D VEDETI CATA SATISFACTIE DATI FANIIIILOR CRISTINEI???DACA ERA ELENA O FACEATI PRAF PANA ACUM ,PRIN TELEFOANELE IN DIRECT BAGATE DE VOI ,DIN BAZA VOASTRA DE DATE ORI PRIN SIMPLA INTREBARE,,CU CINE TINE,,!!!MA INTREB EU ,D-NA CRISTINA STAMATE PRIVIND ACELE IMAGINII ,NU ARE NIMIC DE COMENTAT LA ADRESA CRISTINEI.NU ESTE CORECT CUM PROCEDATI:PENTRU UNUL ESTE MUMA SI PENTRU ALTII CIUMA!!! V-AS RUGA DACA SE POATE SA-MI DATI UN RASPUNS!!!

Pages: « 203 202 201 200 199 [198] 197 196 195 194 193 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free