Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5


Va invit sa va spuneti parerea despre ceea ce se intampla in emisiunea Nora pentru mama 5.

2,030 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora pentru mama 5”

Pages: « 203 … 200 199 198 197 196 [195] 194 193 192 191 190 … 1 » Show All

  1. 1950
    marry Says:

    Pacat , Valentina a stat 8 luni in casa si sa nu ia si ea ceva din premiu la fel si ceilalti in afara de baieti care tot au luat looo ron. O ultima parere nici un cuplu nu este adevarat o sa vedeti in 8 , 9 luni .

  2. 1949
    marry Says:

    Disperare, plansete, ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti cum zice Alin . tinerii care nu au muncit o zi si vor bani fara munca. O sa ia banii o pustoaica de 20 ani si una de 26 ca Valentina nici macar suma de bani care a luat-o Sorin nu o ia. Valentin draga si Alin sunteti singuri la parinti cu apartamente pe numele vostru ce mai vreti de plangeti pe la KD. Urata competitie, voturi date pentru ca cutare este frumos ………. aiurea.

  3. 1948
    gardul Says:

    Sa folosesti niste oameni maturi ca,papusari va desconsiderati canal d si ne sfidati pe noi telespectatori….oameni cu notorietate ,ca oameni de cultura e dezonorant sa intri in asemenea combinatii jenante.

  4. 1947
    gardul Says:

    ATAT DE DISPERATA PRECUM ACEASTA IULIA NU AM MAI VAZUT LA NICIO EDITIE NPM,DAR NU NEAPARAT DE CONCURS CI VARSTA O IMPINGE SPRE MARITIS SI DACA AR FI DESPARTIRE INTRE EI ANTURAJUL FAMILIEI,NEAMURILE IAR DESCHIDE CAPUL LUI VALENTIN SI EA AR RAMANE CU BUZA UMFLATA,STIL PUR MOLDOVENESC..IAL PUNE MANA PI IEL SI II AL TAU.
    PACAT DE SORIN CA IA BAGAT O GROZA DE BANI CELOR DE LA CANAL D SI….AUT,EXIT.

  5. 1946
    aniela Says:

    Sa votam toata saptamana pe Cristina si Sergiu,ca in finala sa se imparta premiul la toti concurentii,daca votati culul elena -alin banii vor numai ai lor,si e pacat,e bn sa castige toti.Votati loc nr 1=Cristina&Sergiu…loc.nr 2=Iulia-valentin si loc nr 3=Elena&Alin….Ar fi f bn ptr ca au stat 9 luni in casa si e pacat sa castige numai un,ca tot nu se iubesc…..DE NOI DEPINDE

  6. 1945
    Gabi Says:

    VALENTINA a avut o atitudine DEMNA, ca intotdeauna. chiar ar fi vrut sa plece ea decat sa desparta un cuplu… saptamana viitoare o vor elimina pe elefantica Iulia… din pacate. dar VALENTINA chiar si-ar dori ca ea sa fie eliminata in locul ei. oricum … asa cum era de asteptat VALENTINA a ramas pana la final NPM5. sincere felicitari si din partea mea! ;)

  7. 1944
    Gabi Says:

    Valentina nu era pe ultimul loc in prima parte a emisiunii fiindca avea culoarea verde…. deci nici macar pe penultimul, pt ca ultimele 2 culori erau albastru si rosu…oricum, regia Kanalistilor cu voturile de sambata seara e bestiala :) )

  8. 1943
    Gabi Says:

    ce ma bucur ca a fost eliminat flacautul ala de Sorinel …..:)). trebuia expulzat mai demult tiganasul

  9. 1942
    ramona Says:

    ce bucuroasa am fost ca am vazut ca in sfarsit poate iesi aceasta Valentina care m-a enervat toata perioada concursului,dar din pacate nu a iesit,v-a trebui sa o mai suport o saptamana,si mai ales urmatoarea sapt in care sigur ii voi auzi urletele datorita certei cu Cristina.eu nu stiu cine ar putea castiga concursul,dar imi plac Sergiu si Cristina,daca ar mai fi fost in casa si Andrei cu Silvia i-as fi votat pe ei.Imi place ffffff mult si de Mirela ca si prezentatoare este mult peste Gabriela,am placut-o de la inceput si am sperat ca v-a continua ea sa prezinte

  10. 1941
    gardul Says:

    IULIA E FRICA,DACA IESE VALENTIN NU O IA DE NEVASTA IMPINSA DE NEAMURI CA E MOLDOVEANCA USOARA.

Pages: « 203 … 200 199 198 197 196 [195] 194 193 192 191 190 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free