Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    fany Says:

    o aleg pe gabi,ca are fler ptr. aceasta emis. mirela nu este buna ptr. nora ptr mama doresc sa se intoarca gabi mai repede alt fel nu-mi place emis.

  2. 69
    Soryna Says:

    Gabriela este o scumpa si nu are farmec emisiunea sper sa revina inapoi Gabriela nu imi place de Mirela Gabriela pupici si hai la nora pentru mama te astept inapoi pusy

  3. 68
    ana11 Says:

    miei ami place cum prezinta mirela ca ma-m saturat de ok a gabrielei.gabriela sa se apuce de facut copii daca vrea.baftaaaaaaaaaaa.

  4. 67
    ELENA Says:

    EMISIUNEA NU MAI ESTE LA FEL FARA GABI :( ((((((

  5. 66
    Ion Says:

    Cred ca gabi ar trebui sa se intoarca,sa termine emisiunea.Apoi sezonul urmator se poate retrage,in caz ca va mai fi vreunul,si sa-i ia locul cine vor ei.

  6. 65
    lorica mihala Says:

    GABYYYYYYYYYYYY

  7. 64
    lorica mihala Says:

    GABYYYYYYYYYYYY

  8. 63
    lorica mihala Says:

    Deja mi-e dor de Gabi. Sper sa revina. O rugam

  9. 62
    asasaa Says:

    MI SE PARE O BATAIE DE JOC SI STRIGATOR LA CER CA MIRELA BOUREANU SA OCUPE LOCUL GABRIELEI CRISTEI . VA ASIGUR CA ECHIPA KANALD COMITE CEA MAI MARE GRESEALA!!!!!!!!!!!

  10. 61
    vicky spanis Says:

    fara gaby nu mai e nimic.saptamana asta mam uitat abia la 2 emisiuni si nu de la cap la coada.mi-am dat seama ca gaby e “regele”de la sah in casa.adica daca nu e ea,sah mat.ea stie cum sa creeze o situatie ,stie sa vorbeasca cu concurentii,sa-i “descoase”,ii sprigina,ii sfatuieste,e prietena si psiholoaga lor.fara ea nu-mi mai arde sa ma uit.nu-mi place deloc noua prezentatoare.o inteleg pe gaby ca vrea un copil da eu zic sa termine sezonul asta ca si asa mai e putin.concurentii par pierduti fara ea si noi la fel.sunt fan gaby si nora pt mama dar cu gaby.urmatoru sezon fara gaby no sa-l urmaresc.mamelor le cer o favoare:nominalizati-l pe andrei sa iese din casa.e pacat ca a plecat silvia asa ca ajutati-l pe andrei sa iese.huuuuuuu alin.gaby sa ramana pana la finalul editiei 5 daca nu no sa ma mai uit

Pages: « 45 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free