Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    aniela Says:

    DE CE NE LASA CEI DE LA CANAL D SA FACEM TOT FELUL DE COMENTARII,SA NE CREASCA TENSIUNEA SI NU NE SPUNE CLAR—-ESTE IN CONCEDIU O SAPTAMANA SI GATA…..NOI VOM INTELEGE…….TE PUPAM GABI……..SAU ESTI SMECHERUTA SI VREI SA VEZI CAT ESTI DE IUBITA?…..DA ESTI IUBITA SI VEI FI IUBITA.

  2. 39
    o ardeleanca Says:

    O VREM PE GABI INAPOI, EMISIUNEA NU ARE NICI UN FARMEC FARA EA.TE IUBIM GABYY.

  3. 38
    ionela Says:

    de ce numai vine gaby la emisiune?
    numai are niciun farmek fara ea.nici nu ma mai uit la aceasta emisiune.sa se intoark gabriela

  4. 37
    ionela Says:

    gaby

  5. 36
    cristina Says:

    nu imi place deloc de mirelea.este mult prea calma pt aceasta emisine si parca nu ii pasa ce se intampla in casa cu concurentii.nu stie sa ii stapaneasca.unii concurenti sunt cam vulcanici si greu de stapanit sa nu se certe,iar mirela nu stie sa aplaneze conflictele dintre ei.parca a devenit un razboi in casa.gabi stia cum sa iii tina infrau sa ii faca sa se fie siguri de ei si mearga mai departe in concurs.
    ma bucur ca s-a hotarat sa aibe un copil.era frumos daca se hotara mai devreme cand s-a terminat sezonul 4 ca sa nu ami inceapa sezonul 5 cu ea si sa ne obisnuim toti cu ea atat concurentii act si noi telespectatorii.e greu as se mai intoarca inapoi odata ce-a luat decizia sa isi vada numai de familie si sa faca un copil.poate totusi o sa o faca de dragul fanilor si termina acest sezon cu ea.care cred ca o as fie si ultimul pt ca nu prea cred ca o sa mai aibe succes npm fara prezentatoarea gaby.

  6. 35
    claudia-catalina Says:

    salutare GABRIELA SA PREZINTE IN CONTINUARE NORA PENTRU MAMA DACA NU nuMA mai UIT NICI O DATA NU DOAR LA NPM CI LA KANAL D. Mirela nu face fata la formatul npm dATI ALTCEVA DE FACUT DACA TOT VRETI SA VIE LA KANAL D MIRELEI.

  7. 34
    mikiduza Says:

    fara gabriela emisiunea np nu mai are farmec!NU MA MAI UIT LA EMISIUNE

  8. 33
    alina67 Says:

    Gabriela este parte din aceasta emisiune .Nu are farmec emisiunea fara ea.Daca avea nevoie de relaxare trebuia sa nu mai inceapa acest sezon sau sa-l termine pe acesta si apoi sa faca pauza.Ar fi pacat sa plece cred ar pierde CanalD multi fani ai emisiunii.

  9. 32
    aniela Says:

    STATI LINISTITI,NU RENUNTA CANAL D LA GABRIELA.EU AM O TEAMA,SA NU FI FOST LOVITA DE MARITO.

  10. 31
    Georgyana Says:

    PS: Mirela nu are rabdarea necesara nu stie cum sa modereze o astfel de emisiune ,Kanal D face o mare greseala daca o lasa pe Gabriela sa plece,,,o sa scada si audienta!

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free