Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    nicoleta Says:

    Fara Gabriela, emisiunea npm este consacrata si nu are nici un farmec.Mirela nu se potriveste deloc ca prezentatoare a emisiunii. Sincer, de cand a venit sa prezinte, nici nu m-am mai uitat la emisiune. Mi se pare ca nu mai este asa de interezanta. Aduceti-o pe gabi inapoi ;)

  2. 59
    turcu roxana Says:

    Gabi era sufletul emisiunii,ea era cea care stia sa rada ,sa planga,sa ii povatuiasca pe concurenti sau chiar sa invete lectii de viata de la ei.E frumos ca isi doreste un bebe,dar cred ca are datoria morala fata de noi cei care o iubim sa ne duca pana in seara marii finale.Te iubesc si iti doresc ca toate visele ramase inca vise sa ti se implineasca.

  3. 58
    nicu Says:

    Fara Gabriela emisiunea nu mai are rost.
    Deja am sters Kanal D de pe telecomanda.
    Sa va fie rusine ca nu sunteti in stare sa o platiti la valoarea ei.

  4. 57
    mirela Says:

    fara gabriela cristea emisiunea nu are nici un farmec daca si in seara eliminarilor sambata nu va prezenta ea emisiunea prefer sa nu o mai urmaresc Mirela Boureanu-Vaida e buna ca prezentatoare dar nu la nora pentru mama poate gresesc dar gariela cristea prezita alfel sau poate telespectatori sunt obisnuiti cu ea eu cel putin o vreau si de acum inainte

  5. 56
    justforfunny Says:

    Gabi

  6. 55
    rodica Says:

    nu o vrem pe aceasta mirela inainte abia asteptam sa inceapa dimineata nora pt mama acum nici nu mai vreau sa ma uit oricat sar stradui cineva nu e nimeni ca gaby vrem sa vina gabriela !!!!!!!!!!!!!!!

  7. 54
    taga ana maria Says:

    gabriela cristea toader e cea care face tot showl nora pentru mama,fara ea parca nu mai e nimic interesant si nu imi mai place sa ma uit la emisiune.

  8. 53
    alexandra Says:

    gabi gabi gabi gabigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  9. 52
    alexandra Says:

    nu va mai fii niciodata la fel emisiunea FARA GABI daca ea pleaca eu nu ma voi mai uita la nora pentru mama iar mirela NU II AJUNGE NICI LA DEGETUL MIC imi pare rau dar cred ca emisiunea nu va mai avea reiting deloc fara indragita noastra gabi faceti ceva si aduceti-o inapoi

  10. 51
    FLORIN Says:

    IMI PLACE SI DE MIRELA.ESTE LA INCEPUT SI REBUIE SA O INTELEGEM

Pages: « 45 … 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free