Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    valentina Says:

    numi place deloc de mirela sincer luni cand am vazut ca nui gabi nu mam mai uitat la emisiune eu o vad prin internet pentru ca sunt plecata din romania ….asa ca eu clar dak nu mai prezinta gabi nu ma mai uit la emisiune si in plus asta are o voce ca ma enerveaza de numa si in plus se vede ca nu se descurca cu concurentii nu stie bine sa se exprime SPER SA REVINA CAT DE CURAND GABI

  2. 79
    loredana Says:

    nu stiu cat vi se pare de corect…..dar mie una nu !stau acasa si lipsesc zile de la munca doar sa o vad si sa o aud pe gabita(mie drag sai zic asa)si voi cautati pretexte sa nu o vedem…….rusine!noi suntem multi plecati in strainatate si dorim (cel putin aici unde sunt si eu)sa o vedem non stop de este posibil………ne este foarte draga ….felul ei de a vb, de a discuta,de a dezbate problemele ce sunt in casa,de a se imbraca,….totul…fara ea nu are nimic farmec!gabita e tot gabita! NU POATE FI INLOCUITA mai ales de una blonda ….ce vb repezit …………………nu nu se poate asa ceva …..ca sa nu zic mai multe si urite.va rog faceti pe plac si sa revina ,macar pt cei din afara tariii!esti iubita de multe fete din orasul unde sunt…te iubim si te vrem!

  3. 78
    oana Says:

    NU IMI PLACE DELOC EMISIUNEA ,PREZENTATA DE MIRELA..INCEARCA EA DAR NU II IESE DELOC,,NU ARE FARMECUL LUI GABI….SA VINA GABRIELA CA E CEA MAI BUNA PREZENTATOARE..

  4. 77
    ALINA Says:

    nici nu o sa ma mai uit la emisiune daca nu revine gabriela, mirela nu ii da nici un farmec emisiuni,gabriela o facea speciala zi de zi…imi pare rau ca a plecat dar trebuie inteleasa sa ii ajute D-zeu sa aiba parte de ce isi doreste…

  5. 76
    natalia Says:

    fara Gabriela emisiunea nu are farmec.Nu ne mai uitam la emisiune,Gabriela facea parte din emisiune.
    Gabriela trebuia sa ne informeze ca nu va mai modera emisiunea.HAI GABRIELA…………………….

  6. 75
    natalia Says:

    fara Gabriela emisiunea nu are farmec.Nu ne mai uitam la emisiune,Gabriela facea parte din emisiune.

  7. 74
    Iulia Says:

    Nu imi place Mirela. Se straduieste dar nu ii iese nimic. Nu imi place si nu cred ca voi mai urmari NPM daca pleaca Gabi. Pentru mine NPM nu poate exista fara Gabi. Cand spun nora pentru mama spun Gabriele Cristea. Sper sa se intoarca cat mai repede. Ii simtim lipsa si o iubim mult.

  8. 73
    Blue Says:

    Gabriela cristea, cu siguranta. Doamna Boureanu nu are prezenta de spirit, forta de-a se impune si prestanta in fata concurentilor. Este precum o scolarita a carei voce e acoperita de comentariile concurentilor. Nu reuseste sa conduca discutiile spre zone de interes, concurentii reusind mereu sa schimbe cursul acestor discutii in favoarea lor. Este oarecum timorata in fata lor. Se balbaie si prezinta nesiguranta. Mai are mult de invatat, pana atunci sa ramana in banca ei, iar daca d-na Cristea nu reuseste sa se intoarca, atunci ar fi bine sa fie inlocuita de o persoana competenta si hotarata. Fatele astea care sunt angajate doar pt ca arata bine, sau au pe cineva in spate, sunt exasperante! Ascultati-le dictia oameni buni, sunt penibile! Nu trec 10 min fara a se balbai!!! E inadmisibil asa ceva! Din cauza aceasta eu nu mai urmaresc emisiunile romanesti-ma supara si deprima. D-na Cristea, jos palaria! Felicitari celor care au gasit-o si promovat-o! Aceasta emisiune am urmarit-o datorita dansei.

  9. 72
    awake Says:

    nici nu ma mai uit la emisiune de cand nu mai e gabriela :( ( asta noua parca nici nu-i pasa de ce se intampla acolo si parca plange cand vorbeste… sa vina gabriela inapoi!!!!!!

  10. 71
    dana Says:

    nu-mi place de noua prezentatoare….o vreau pe Gabriela inapoi…daca nu o sa renunt sa ma mai uit…..asta noua are o voce foarte enervanta

Pages: « 45 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free