Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 110
    Florentina Says:

    Noua prezentatoare este frumoasa, fermecatoare si adorabila…ii tine cu succes locul predecesoarei ei.
    Ii urez multa bafta, rabdare si carisma.

  2. 109
    Alicia Says:

    NPM va pierde mult din audienta fara Gaby.Sper sa revina in curand la Kanal D.Multa bafta in ce-ti propui,Gaby!!
    Doamna Boureanu are un accent de Moldova ,mai are mult pana ajunge la dictia si coerenta GABRIELEI CRISTEA.

  3. 108
    hajci Says:

    Salut!
    Mie mi-a placut tare mult de Gabriela, dar si Mirela prezinta foarte bine emisiunea…Doar ca trebiue sa ne obisnuim cu ea:)))

  4. 107
    Nico Says:

    Sincera sa fiu, am pierdut fara sa vreau emisiunea de luni cand a prezentat aceasta fata.Iar cand m-am uitat la emisiunea de marti nu stiam ce s-a intamplat de nu o vad pe Gabriela. Sunt foarte sincera cand spun ca nu ma mai uit pur si simplu la emisiune, daca nu este ea prezentatoarea. Glumea si radeam impreuna cu ea, mai ales ca urmaream emisiunea si din strainatate,iar acum ca sunt in tara si ma simteam si mai aproape de ea, acum nu mai apare. O vreau pe Gabi, dar si in ceea ce priveste un copil,are mare dreptate,fara stres caci stim cum este. Deci am fi egoisti oarecum sa-i cerem sa se intoarca, dar sa stie ca o iubim si nu are inlocuitor, este super potrivita ptr aceasta emisiune,se implica suta la mie. In speranta ca o sa o revedem,totusi,lasam la libera s-a alegere. Sa ai parte de sanatate si multa perspicacitate in tot ceea ce vrei sa faci. Noi te asteptam si dupa ce vei avea un bebe,cu toate ca va fii mult mai greu dupa,iti spun din propria experienta.

  5. 106
    irina Says:

    o vrem pe gabi inapoi.nu are nici un farmec fara ea,nici nu mi vine sa mauit desi am favoriti in casa dar pur si simplu nu ii aceeasi emisiunea fara gabriela

  6. 105
    veronica Says:

    pentru ca gabriela nu a mai prezentat in ultimele zile emisiunea,am decis ca mai bine nu ma mai uit.mirelei,unii concurenti lipsiti de respect ii se urca in cap pentru ca ea nu stie sa gestioneze un conflict,nu are experienta ca acestia.ceea ce zice gabi,ca ar trebui sa renunte la tv pentru a face un copil, nu o judec,dar parca e o fita.ea nu e implicata in scandaluri ca sa zici ca aceasta ar putea-o afecta si nici caracterul emisiunii nu este unul de asa natura incat sa streseze o persoana.copilul este un dar de la Dumnezeu care vine cand Acesta va vrea,asa ca pentru a face un copil nu trebuie sa renunti la cariera,cel putin nu pentru a-l concepe,eventual pentru a-l creste si educa,dar nici atunci nu se cade.Oricum dupa parerea mea,decizia ii apartine Gabrielei,dar sincer ea este sarea si piperul emisiunii pacat.Sincer, in substrat,sunt de parere ca problema nu este la acest nivel si ca este o problema in trust.

  7. 104
    gardul Says:

    Din cate stiu Mirela are institutul national de teatru,aici e nevoie de …Capatos,si Bianca ce se doreste..normal ar fi trebuit un intelectual rafinat sobru,foarte bun psiholog,sociolog si in cele din urma filozofia.

  8. 103
    vay Says:

    speram la finala saptamanala sa revina inapoi pt ca ea este tot farmecu

  9. 102
    vay Says:

    cea mai potrivita pt aceasta emisiune este gabriela asa ca o rugam sa revina inapoi…multumim…cat ea nu va fi nici nu ne mai uitam la aceasta emisiune si nici pe acest kanal

  10. 101
    vay Says:

    o vrem pe gabriela

Pages: « 45 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free